Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek nem erőssége a türelem

Ezeket a csillagjegyeket sosem kellene megvárakoztatni. Nekik ugyanis nem erősségük a türelem. Sőt, talán semmit sem gyűlölnek jobban, mint a várakozást – legyen szó sorban állásról, vagy az indulás előtti készülődésről. Miért annyira türelmetlenek? A horoszkópból kiderül.

A Kos képtelen várni

türelmetlen csillagjegyek kos horoszkópHa a Kos akar valamit, ő azonnal akarja, és kész. Nincs más opció. Ezért, ha nem teljesül a vágya, hihetetlen düh lehet úrrá rajta. Mivel uralkodó bolygója a Mars, harcias, szenvedélyes, nagyon lelkes és ambíciózus, rendkívül tüzes típus, akiben kellő mennyiségű agresszió feszül, és aki képtelen várakozni bármilyen helyzetről is legyen szó.

A Mérleg haladni akar

türelmetlen csillagjegyek mérleg horoszkópA Mérleg sokszor kerül a döntőbíró, a békítő szerepébe, ezért nehéz róla elképzelni, hogy híján van a türelemnek. Pedig így van: amikor az életében beindul egy folyamat, minél gördülékenyebben és gyorsabban szeretne a dolgok végére érni, és másodpercig sem húzná az időt. Alapból halogató típus, de ilyen esetekben belőle is hiányzik a türelem.

türelmetlen csillagjegyek horoszkóp

Ezek a csillagjegyek a legtürelmetlenebbek (iStock)

A Nyilas a lassúságtól türelmetlen

türelmetlen csillagjegyek nyilas horoszkópA Nyilast meglehetősen ruganyos anyagból faragták: általában mindenhol és mindenkihez képes alkalmazkodni, kivéve, ha másnak a lassabb tempójához kell igazodnia. Egyszerűen nem bírja, amikor az események az életében valamiért lelassulnak. Akadályozva érzi magát, ha nem az elképzelése szerint halad az élete. Márpedig ő az akadályokat, a szabályokat mindennél jobban gyűlöli.

A Bak senkire sem vár

türelmetlen csillagjegyek bak horoszkópA Bak számára a határidők szentek és sérthetetlenek. Ő mindenkor feszesen és pontosan tartja az előírt ütemet és rendet, ezért nem bírja elviselni, ha valaki késlekedése miatt csúszik az idővel. Ha csak egy egyszerű találkozóról késel, és megvárakoztatod, már akkor sem érdemes kifogásokkal próbálkozni, mert őt csak a pontosság győzi meg.

elitedaily

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top