Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek igaz szerelemre találnak 2020-ban

Ha igaz szerelemre, őszinte társa, boldog párkapcsolatra vágysz, és ezekben a csillagjegyekben születtél, 2020-ban minden okod meglesz a bizakodásra. A horoszkóp szerint ugyanis megérkezik a nagy Ő az életedbe...

És ne is csak futó kalandra vagy egy-két hónapig tartó románcra gondolj, mert most tényleg az igazi érkezik, akivel hosszú távú párkapcsolatban lehet részed. Sokat tettél, sokat fejlődtél az elmúlt időszakban, így meg is érdemled az őszinteségen, hűségen alapuló valódi szerelmet. A horoszkóp szerint 2020-ban minden esélyed megvan rá, ha a következő jegyek valamelyikében születtél, illetve ha az aszcendensed áll ezek egyikében. Nos, te is köztük vagy?

A Bak szerelemre lobban 2020-ban

Bak jegyűként már most, decemberben sem lehet okod panaszra, hiszen Vénusz, a kis szerencse, a szerelem, illetve Jupiter, a nagy szerencse bolygója is a jegyedben jár. Ha párkapcsolatra, szerelemre vágysz, valójában bármikor beléphet az életedbe a valódi társ. És még valójában csak a kezdet, hiszen január első felében a bolygók még erőteljesebben támogatnak téged a törekvéseidben. Szóval, a horoszkóp szerint küszöbön a nagy találkozás, a valódi szerelem. Legyél nyitott, és add  meg magadnak és persze leendő párodnak is az esélyt, a bizalmat. Nem bánod meg…

Valódi szerelemre találnak 2020-ban ezek a csillagjegyek (iStock)

A Kosra szerencsés találkozás vár 2020-ban

Kos jegyűként talán te is hosszabb ideje keresed már a párodat. Minden reményed meglehet a boldogságra, hiszen már 2020 első napjai meghozhatják a várva várt nagy találkozást. Izgalmas és különleges szerelemre találhatsz a bolygók és persze a horoszkóp szerint. Szóval, nagyon is érdemes lesz szilveszteréjjel fogadalmat tenned, mert a kívánságod valóra is válhat. Gondold végig akár már most, hogy milyen párkapcsolatot képzelsz el magadnak. Milyen lenne az ideális társ? Akivel hosszú távon is el tudod képzelni az életedet, akivel közös jövőt terveznél… Ne feledd, bármi megtörténhet.

A Mérleg életébe betoppan a nagy szerelem 2020-ban

Mérleg jegyűként épp a te uralkodó bolygód, a Vénusz az, amely különleges szerelemmel ajándékoz meg téged. S nem is kell már oly sokáig várnod a találkozásra. Valójában bármikor betoppanhat az új társ az életedbe. Könnyen lehet, hogy már találkoztál is vele, csak még nem ismerted fel benne jövendőbeli párodat. A sors megadja a lehetőséget az újabb találkozásra, s onnantól szépen lassan bontakozik ki a szerelem köztetek. Nem kell attól sem tartanod, hogy csupán futó kaland várna rád, mert ez egy tartós és hosszú párkapcsolat kezdete. Nyisd meg hát a szívedet a valódi boldogságnak. Megérdemled az őszinte érzelmeket.

 

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top