Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp 2019. június 12-18.: Perzselő szenvedélyt jelez a júniusi telihold

Ismét telihold, ismét fellobbannak az érzelmek. A hétfői telihold perzselő szenvedélyt lobbant fel, de az nem biztos, hogy csak a szerelemben... A holdhoroszkóp javaslatait most különösen tanácsos megfontolni.

A hétfői telihold nemcsak a nyári vakáció kezdetének első napja. A Nyilas jelében jár a Hold ezen a napon, perzselő szenvedélyt ébresztve nagyon sokakban. Vajon mi mindent hoz a következő hét, mi mindenre alkalmasak az előtted álló napok? A holdhoroszkóp ezúttal is támogató segítséget nyújt.

SZERDA – június 12.:  Szerdán egész nap a Mérlegben jár a növő Hold, ami nagyon felfokozza a szépérzékedet. Szépítheted magadat, a környezetedet egyaránt. Mivel nő a Hold, növeli a hatóanyagok bejutását, a szervezetbe való beépülését is, ami pedig kifejezetten kedvez a bőrápolásnak, arcpakolásnak. Az otthonodat is szépítheted ma a nyarat idéző virágokkal, tárgyakkal.

CSÜTÖRTÖK – június 13.: Kora reggel a Skorpióba lépő Hold a telihold előtt a fogyókúrádat és méregtelenítésedet vizekkel, teákkal támogatja. Érdemes ma talpmasszőrhöz menni, mert ez a módszer megsokszorozza a méregtelenítés hatását. Mára fodrászati és kerti munka tilalom van érvényben, viszont a vizes jegyben járó Hold miatt ma nagyon is érdemes öntözni, mosni.

PÉNTEK – június 14.: Az utolsó tanítási napon a diákok felírhatják a táblára, hogy VAKÁCIÓ. A Skorpió növő Hold növeli az érzelmeket, így ne lepődj meg, ha ma könnyen meghatódhatsz, talán még el is sírod magad. Akkor is, ha érintett vagy a vakációban, akkor is, ha nem. Emellett a vizes jegyben járó Hold aktuálissá teszi ma is a mosást, öntözést, és minden vízzel kapcsolatos teendőt.

Perzselő szenvedélyt hoz a hétfői telihold (iStock)

SZOMBAT – június 15.: Délelőtt vált jegyet a Hold. A Nyilasba lépve élénkké és optimistává tesz téged. Úgy fogod érezni, hogy nincs lehetetlen számodra. Ezzel a hozzáállással bármilyen kihívásnak neki mehetsz. Lehengerlő stílusod garancia a sikerre. Érdemes aktivitásodat valamilyen jó ügy szolgálatába állítanod ma. Bármi lehet ez.

VASÁRNAP – június 16.: A telihold előtti napon egyre növekvő feszültséget és fáradtságot érezhetsz. Ne okold emiatt a környezetedet! Inkább vezesd le a kellemetlenséget okozó energiákat sporttal, vagy bármilyen mozgással! Süthetsz is valami finomat. A növő Hold segít, hogy a kenyér, a sütemény magas és igazán szép legyen. Így a sikerélmény szavatolt.

HÉTFŐ – június 17.: Telihold napján mindenki a szokottnál ingerültebb lehet. Legyél elnéző másokkal és magaddal is. A Nyilas telihold szenvedélyt és indulatot hoz. Jobb lenne, ha ezek nem vitában lobbannának ma fel. Ennek megelőzésére a leghatékonyabb eszköz a meditáció. Ha nincs türelmed meditálni, lazíthatsz bárhogyan: zenét hallgatva, sétálva, ahogyan a legjobban esik.

KEDD – június 18.: A Bak Hold végre rendet és fegyelmet hoz a tegnapi felfordulás után. Ma már fogy a Hold, ami így mindent fogyaszt. Nemcsak a kilókat fogyasztja, de a felesleges holmikat is. Szóval ma dobj ki mindent, amire nincs szükséged. Szedd össze azokat a ruhákat, cipőket, könyveket, konyhai eszközöket, amiket nem használsz, és juttasd el jótékony szervezethez! Bámulatosan megkönnyíted a lelkedet.

Felfokozza a szenvedélyt a hétfői Nyilas telihold (iStock)

Szenvedélyes hétfői telihold

Június 17-én, hétfőn 10:31-kor az Ikrek Nap és a Nyilas Hold egymással pontosan szembe kerülnek egymással. Ha az Ikrek, vagy a Nyilas jelében születtél, ez a szembenállás közvetlenül és kellemetlenül érinthet téged. Legyél ma türelmes, toleráns önmagaddal, a pároddal és mindenki mással is. Tudj róla, telihold napján a legkönnyebb összetűzésbe keveredni. Ráadásul most a levegő (Ikrek) és a tűz (Nyilas) egymásnak feszülését tapasztalhatod meg. Ha sikerül megtalálnod az egyensúlyt, a levegő fellobbantja a tüzet, ha nem, kioltja azt. A levegő a beszéd, a tűz a szenvedély. Nem baj, ha ma szenvedélyesen beszélsz, de mondandód ne legyen agresszív, mert ezzel a másikat védekezésre, vagy ami még rosszabb, támadásra kényszeríted. És annak veszekedés, sőt szakítás lehet az eredménye.

A közlekedésben is óvatosnak kell lenned. Ma a szembe jövő emberek, járművek okozhatnak bajt. Ma az éberséggel, a tudatossággal védheted ki a legrosszabbat: a balesetet. Nem csak akkor kell óvatosnak lenned a kapcsolatokban és az utakon, ha az Ikrek vagy a Nyilas jegyben születtél, akkor is, ha Szűz, illetve Halak szülött vagy. Természetesen minden más csillagjegy számára is ajánlott ma a türelem és a körültekintés.

Erre figyelmeztet a holdhoroszkóp a telihold hetében

Hétfőn a Nyilas jegyében látható a telihold

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top