Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp 2019. május 29-június 4.: Benned is felébreszt valamit a hétfői újhold

A hétfői újhold egyedinek, vissza nem térőnek ígérkezik. Felébreszt ugyanis benned valami igazán fontos részletet. A horoszkóp szerint az Ikrek újhold nyitottabbá tesz az új lehetőségekre, melyek mellett könnyen elsiklanál. Ne hagyd ki e különleges alkalmat.

A hétfői újhold gyermeki érdeklődést és kíváncsiságot hoz neked. Most mindenre nyitott leszel, mint gyerekkorodban. Az Ikrek újhold pedig pontosan abban segít, hogy észrevegyél olyan lehetőségeket, amelyek mellett máskülönben elmennél.

SZERDA – május 29.:  A Kos Hold kissé türelmetlenné tehet ma. Szeretnél mindent a lehető leggyorsabban letudni. Ha pedig nem sikerül, bosszankodhatsz, holott nem kellene. A feszültséget sporttal, mozgással, takarítással, valójában bármilyen fizikai aktivitással könnyedén levezetheted. Fogászati tilalom van érvényben ma, ha teheted, időzítsd másik napra a fogorvost.

CSÜTÖRTÖK – május 30.: Még ma is egész nap a Kosban jár a Hold, ezért ne lepődj meg, hogy a tegnapi türelmetlenség nem múlt el. Próbáld ma sem sürgetni a folyamatokat, ahogyan másokat és önmagadat sem. A fogászati tilalom is érvényben marad. Ugyanakkor érdemes ma valami finomat sütni. Biztos lehetsz benne, nemcsak szép, de nagyon finom lesz az végeredmény.

PÉNTEK – május 31.: A Bikába lépő Hold egész másfajta tevékenységeknek kedvez mától. Mivel még fogy a Hold, ugyanakkor a péntek vénuszi nap, a szépítkezés nem is lehetne aktuálisabb. Szőrtelenítésre, gyantázásra, peelingre, bőrtisztításra, körömápolásra, kozmetikára tökéletes ez a péntek. Nemcsak önmagadat, a környezetedet is megszépítheted virágokkal, színes párnákkal, valójában bármivel, amit a lelkedben érzel.

Kíváncsivá tesz az újdonságokra a hétfői újhold (iStock)

SZOMBAT – június 1.: Továbbra is élvezheted az élet valódi szépségét. Szépítkezz, kényeztesd magadat ma is. Ne lepődj meg, ha előjön a gourmand éned. Csak az édes ízekkel vigyázz, igaz, hogy még fogy a Hold, de a sok finomság a Bika Hold hatására még így is súlyfelesleget okozhat. Kertészeti tilalom van ma érvényben: a régiek ilyenkor nem szorgoskodtak a kertben.

VASÁRNAP – június 2.: Június első vasárnapja a hétfői újholdat készíti elő. Kora délután az Ikrekbe lép a Hold, és hozza magával azt a vidámságot és nyitottságot, ami a holnapi újhold sikerének a kulcsa. Ne fogd vissza magad! Engedd kiszabadulni a benned élő őszinte és kíváncsi gyermeket.

HÉTFŐ – június 3.: Június első hete újholddal kezdődik. Mivel az Ikrek jelében jár a Hold, ma az információk, a tudás, a kapcsolatok és a közlékenység válik fontossá számodra. Ezt érdemes megbeszélésekre, egyeztetésre és közös gondolkodásra használnod, akár családi, akár baráti vagy munkahelyi témákban.

KEDD – június 4.: Csak este lép ki a Hold az Ikrekből, ezért mára is érdemes a fontos megbeszéléseket időzíteni. Persze azért ne erőltess semmit, nem elég, ha te nyitott vagy, a másik félnek is nyitnia kellene. Ha emiatt keseregnél, nyisd ki az ablakot, és szellőztess egy jó nagyot, közben fújd ki magadból az összes csalódottságot.

Újhold napján gyújtott zöld gyertyák az új kezdetet támogatják (iStock)

Kíváncsi újhold

Június 3-án, hétfőn délben a Nap és a Hold együttállása az Ikrek jelében kíváncsivá tesz téged. Ez az újhold most is valami új kezdetét jelenti. Új ciklus kezdődik mától, hiszen ismét növekszik a Hold. Mivel az Ikrek a kíváncsiság, a nyitottság és a tanulékonyság jegye, az újhold hatására felerősödnek benned is ezek a tulajdonságok. Így sokkal könnyebb lesz kommunikálni, megtalálni a közös hangot a többiekkel.

Amennyiben az Ikrek jelében születtél, a születésnapod közelében, ezen a napon állj meg egy pillanatra, és fogalmazd meg, miben szeretnél megújulni. Az újhold ugyanis komoly segítséget nyújt a külső-belső megújulásban. Ez akkor is működik, ha nem az Ikrek jelében születtél. Intenzíven fogod érezni az újhold jótékony hatását, ha a Mérleg vagy a Vízöntő jegyében születtél. Maga az újhold csupán egyetlen perc az égbolton, de hatását egész hétfőn érzékelheted. Érdemes a takarítást, selejtezést, fogyókúrát, méregtelenítést és műtéteket újhold elé időzítened. Újhold után a beépülést, a növekedést támogatja a növő Hold.

Erre figyelmeztet a holdhoroszkóp a héten

Újhold hétfőn az Ikrek jegyében lesz

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top