Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp 2020. május 20-26.: Új időszámítás kezdődik a pénteki újholddal

Új időszámítást hoz a pénteki újhold! Végre szó szerint is fellélegezhetsz, hiszen mostantól minden jóval gördülékenyebben megy. A holdhoroszkópból minden fontos részletet megtudhatsz.

Végre új időszak indul el. A pénteki újhold fellélegzést hoz neked szó szerint és átvitt értelemben egyaránt. Innentől könnyebben megy a kommunikáció és mindenféle kapcsolattartás, kapcsolatépítés, kapcsolatteremtés. Használd ki ezt a remek időszakot!

SZERDA május 20.: Hajnalban a Bikába lépő Hold komoly változást hoz neked. Most már türelmesebb és lassabb leszel, mint az elmúlt napokban. De vigyázz, mert az anyagcseréd is lelassul, ami hízást eredményezhet! Valószínűleg kívánni fogod az édességet. Okosabban tennéd, ha a természetes cukrot, például a gyümölcsöket részesítenéd előnyben.

CSÜTÖRTÖK május 21.: Mivel még mindig a Bikában jár a Hold, ma is vigyáznod kell az édességgel és a szénhidráttal. Persze nem kell megtagadnod magadtól a finom falatokat, csak a mennyiségre és az időre figyelj! Utóbbi azt jelenti, hogy délután minél korábban hagyd abba a szénhidrát bevitel, s akkor nem fogsz hízni.

PÉNTEK – május 22.: Pénteken este lesz újhold, ami izgatottá tehet téged. Keresed új emberek társaságát. Szeretnél beszélgetni, kérdezni, mesélni. Végre új időszak veszi kezdetét. Magad mögött hagyhatod a karantént, a bezártságot. Új terveket szőhetsz, megújulhatsz, újíthatsz. A májusi újholdról részletesen a táblázat alá görgetve olvashatsz.

Könnyebbséget és számos újdonságot hoz a pénteki újhold

Könnyebbséget és számos újdonságot hoz a pénteki újhold (fotó: Profimedia)

SZOMBAT május 23.: A tegnapi újhold hatását szombaton is érezheted. Most már nő a Hold, ami kedvez annak, hogy az új terveidet elkezdd megvalósítani. Mivel az Ikrek Hold az elmélet, az eszmék, nem lesz könnyű dolgod. A gondolkodás és a beszéd most jobban fog menni. Nem baj, valahogy el kell kezdeni. A beszélgetés lehet az első lépés…

VASÁRNAP – május 24.: A mai nap a tegnapi tökéletes mása. Tehát ma is gondolkodhatsz, beszélhetsz az új ötleteidről, találkozz a barátokkal is. Közben érdemes nyitottnak lenned, mert sok új információ jöhet, ami befolyásolja a terveid kivitelezését és ütemezését. Mindegy, hogy a nyaralásodról, a munkádról vagy a tanulmányaidról van szó, nyisd ki a füledet.

HÉTFŐ – május 25: A pünkösdi hosszú hétvégét megelőző hét szentimentális hangulatban indul. A Rák Hold érzékennyé tehet téged és másokat is. A víz jegy könnyeket is jelenthet. Ne szégyelld a könnyeidet! Ezzel párhuzamosan itt az ideje mosni, felmosni, hajat mosni, öntözni, sokat inni. Közben fodrászati és kerti munka tilalom van érvényben.

KEDDmájus 26.: Ha tegnap nem volt időd mosni, felmosni, hajat mosni, vagy megöntözni a növényeket, még ma is megteheted. Egész nap a vizes Rákban jár a Hold, ami ezeknek a tevékenységekhez különösen kedvező. És ma se felejts el sok folyadékot inni! A szervezetednek most nagyobb szüksége van a tiszta vízre. A hagyomány szerint fodrászati tilalom mára is érvényes, de holnapra már kérhetsz időpontot…

Erre figyelmeztet májusi újhold

Az Ikrek jegyében lesz újhold a héten

Az Ikrek jegyében lesz újhold a héten (nlc)

Az új időszak újholdja a mostani

Május 22-én, pénteken este (19:38-kor) a Nap és a Hold együtt áll az Ikrek jelében. Ezt az együttállást nevezzük újholdnak. Ilyenkor a Hold teljesen elfogy, elsötétül. Az újhold mindig valami új kezdetét jelenti. Innentől új ciklus, új időszak kezdődik el.

Az Ikrek a nyitottság, az érdeklődés, a könnyed társalgás jele. Az újhold hatására ezek a tulajdonságok benned is felerősödnek, ezért hosszú idő után végre újból fellélegezhetsz, mert innentől egyszerűbb a kommunikáció, és könnyebben megtalálod a közös hangot bárkivel bármilyen témában.

Újholdkor halványzöld gyertya támogatja a kívánságokat

Újholdkor halványzöld gyertya támogatja a kívánságokat (fotó: Profimedia)

Amennyiben az Ikrek jelében születtél, a születésnapod környékén ezen a napon állj meg egy pillanatra, s találd ki, miben szeretnél megújulni! Az újhold segítséget nyújt a külső-belső megújulásban. Érdemes halványzöld gyertyát gyújtanod, és kívánnod valamit, amit szeretnél, ha kicsírázna, fejlődésnek indulna az életedben. A csíra színe a halványzöld. Akkor is intenzíven megérzed az újhold jótékony hatását, ha a Mérleg vagy a Vízöntő jelében születtél. Maga az újhold csupán egyetlen perc, de hatása pénteken este és az egész hétvégén is érzékelhető lesz.

Érdemes a takarítást, selejtezést, fogyókúrát, méregtelenítést és a műtéteket még az újhold elé időzítened. Újhold után a beépülést, a növekedést támogatja már a növő Hold. S mivel Ikrek jelről van szó, péntek estétől az információ, a tudás és a közlékenység indul „növekedésnek”, amit érdemes megbeszélésekre, egyeztetésre, közös gondolkodásra használni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top