Horoszkóp

Heti horoszkóp 2020. május 18-24.: Ez egy igazán különleges hét lesz

Különleges változásokat, lehetőségeket jeleznek a bolygók május harmadik hetében. Mostantól valami új is elindul, nem mellesleg a kommunikáció, az információáramlás is felgyorsul. Pozitív hírek jönnek hamarosan... Minden fontos részlet a heti horoszkópban.

Május harmadik hetén is változások várnak a csillagjegyekre. A Nap átlép a kommunikatív, vidám és nagyon kíváncsi Ikrekre, s felpörgeti a kommunikációt, hiszen a kommunikáció bolygója, a Merkúr szintén az Ikrekben jár. Utóbbi együttállása a retrográd Vénusszal különleges lehetőséget jelez szinte mindenkinek. A koronát a pénteki újhold teszi fel ezen a héten.

A heti horoszkópból megtudhatod, a te életedben milyen érezhető és fontos változásokat jeleznek a bolygók. Ezúttal is érdemes a javaslatokat megfogadni és követni.

KOS – heti horoszkóp

Amilyen simán indul a heted, olyan mozgalmassá válik már a hét közepén. Szerdán az Ikrekbe lépő Nap és a következő napok fényszögei azt vetítik előre, hogy sok információ áramlik hozzád. Csütörtökön és pénteken legyél óvatos, mert nem szabad tovább adnod mindet! Lesz köztük pár dolog, amit titokban kell tartanod. Közben a péntek esti újhold új lehetőségeket nyit meg előtted. Kérdés, hogy kellően nyitott vagy-e? Szerencsére egész hétvégén lesz időd átgondolni, hogy mi aktuális, és az, ami igazán a kedvedre való…

BIKA – heti horoszkóp

Búcsúzik a Bika hava. Szerdán a Nap kilép a Bikából, mellyel együtt vége a szülinapos hónapodnak. De nincs okod kesergésre, sőt pénteken dupla szuper fényszög szuper terveket és jövőképet ígér. Ezzel párhuzamosan csütörtökön és pénteken két nehéz konstelláció arra figyelmeztet, hogy alaposan meg kell gondolnod, mire adsz ki pénzt! Előfordulhat, hogy segíteni akarsz egy bajba került kollégádnak, vagy barátodnak. Nagyon vigyázz, nehogy a végén te kerülj bajba! Lesz időd hétvégén átgondolni, hogy mit tegyél, mi a helyes…

IKREK – heti horoszkóp

Lesz okod az ünneplésre ezen a héten: szerdán a Nap belép az Ikrekbe, pénteken dupla levegős fényszög lesz az égen, este pedig újhold az Ikrekben. Mindez olyan lesz, mintha a reflektorok rád irányulnának. Nem lesz ellenedre, hogy sokan felköszöntenek a születésnapodon, vagy keresik a társaságodat. Csupán arra kell ügyelned, hogy ne beszélj többet a kelleténél. Csütörtökön és pénteken lesz két nehéz fényszög, amelyek pletyka és/vagy fecsegés veszélyét jelzik. Mindez az egész hétvégédet is átitatja.

Különleges hetet jeleznek a bolygók és a horoszkóp

Különleges hetet jeleznek a bolygók és a horoszkóp (fotó: Profimedia)

RÁK – heti horoszkóp

Ez a heted három részre osztható. A hét elején tedd oda magad! Bizonyítsd magadnak és a főnöködnek is, hogy kellő ambíció és motiváció jellemez! Hét közepén ne kapkodj, adj időt magadnak a tervezésre, átgondolásra! Ellentmondásos időszak indul most: egyrészt nő benned a tettvágy, másrészt a félelem is. Utóbbi abból adódhat a bolygók szerint, hogy vajon irányíthatod-e az eseményeket, vagy sodródnod kell az eseményekkel? A hétvégén az utóbbit kipróbálhatod, gyakorolhatod. Nem lesz semmi bajod tőle.

OROSZLÁN – heti horoszkóp

Nem lesz okod panaszra ezen a héten. Lendületesen vágsz bele a munkába, egész jó tempóban haladsz. Mindez elégedettséggel tölt el. Szerdán számíts váratlan kihívásra! Tudd, hogy a főnököd nem a te bosszantásodra kéri azt, amit kér! Csütörtöktől fellélegezhetsz, könnyebb és vidámabb lesz a lelked. A pénteki újhold pedig új barátokat, szövetségeseket hoz neked. Meg fogsz lepődni, hogy kire számíthatsz. Hétvégén keresd derűs, sőt derűlátó emberek társaságát! Átragadhat rád az ő optimizmusuk…

SZŰZ – heti horoszkóp

Jól érzed, hogy valami van a levegőben: új feladatok várnak rád. A hét elején „vihar előtti csend” lesz. Persze nem kell viharra számítanod, elég, ha felkészülsz. Szerdán a Nap belép az Ikrekbe, majd pénteken újhold lesz az Ikrekben. Ezek elsőre nem igazán tetszenek neked, mert kimozdítanak valami biztonságnak hitt rutinból. Közben két nehéz fényszög nehezíti a dolgodat csütörtökön és pénteken. Rossz hatással lehet rád valaki, aki elégedetlenkedik. Hétvégén fontos, hogy észre vedd, ki ez a személy.

A Nap és a Hold együtt áll az Ikrek jelében

A Nap és a Hold együtt áll az Ikrek jelében (Fotó: Profimedia)

MÉRLEG – heti horoszkóp

Végre előnyös konstellációk lesznek az égen, amelyek előre mozdítják mindazt, amivel a jövődet alapozod meg. Azonban a hét elején valaki felidegesíthet, ha hagyod. Ő egy bosszantó ember, de fölösleges felhúznod magad miatta. Szerdán délután a Nap belép az Ikrekbe, pénteken újhold lesz az Ikrekben, amelyek szárnyakat adnak neked. Tele leszel tervekkel, de szerencsére semmivel sem kell kapkodnod. Egész hétvégén lelkesítő bolygóállások lesznek: „Célozd meg a Holdat! Még ha elhibázod is, a csillagok közt landolsz.”

SKORPIÓ – heti horoszkóp

A te szempontodból elhanyagolható a Nap jegyváltása, és a mostani újhold hatása is. Sokkal fontosabb egy Hold-Uránusz együttállás szerdán, ami olyan villámlásszerű találkozást szimbolizál, ami megvilágosodást hoz neked. Nem szabad mindent elsöprő szerelemre gondolnod, mert ez konfliktust is jelenthet. Felfoghatod az egészet vizsgának: toleranciából tesztelnek a bolygók. A hét második felében kicsit érdemes visszafognod a kiadásaidat. Egymás után több fényszög veszteséget, túlköltekezést mutat…

NYILAS – heti horoszkóp

Nem lesz időd unatkozni ezen a héten, valaki folyton megtalál, és megkér valamire. Hét elején a gyerekek, hét közepén a kollégáid, hétvégén a párod. Ez akkor is így lesz, ha nincsenek gyerekeid, kollégáid és párkapcsolatod még. Az égi folyamatok szerint sok embernek van szüksége rád, ami megtisztelő, de olykor fárasztó is. Pénteken újhold lesz, ami új ismeretséget szimbolizál. Kérdés, kellően nyitott vagy-e rá? Amennyiben becsukod a szemedet és a szívedet, megúszhatod a szuggesztív erejű találkozást…

Újholdkor a zöld gyertya támogatja a kívánságok teljesülését

Újholdkor a zöld gyertya támogatja a kívánságok teljesülését (fotó: Profimedia)

BAK – heti horoszkóp

Egész héten az lesz az érzésed, hogy valamiből kimaradsz. Folyamatosan olyan sztorikat hallasz, amiben másokkal klassz dolgok történnek, közben hibernálva érzed magad. Irigykedés helyett örülj velük együtt! Meglátod, átragad rád az ő elégedettségük. Ha mégsem, akkor itt az ideje számvetést készítened: honnan indultál, hova jutottál, mi felé haladsz, és valóban arra mész-e? Az a jó, hogy a hét második felében szellemi frissességet ígérnek a bolygók, és az is jó, hogy mindez a hétvégédet is áthatja.

VÍZÖNTŐ – heti horoszkóp

Végre olyan változások jönnek, amelyek átbillentenek a holtponton, és kirángatnak a komorságból. Szerdán a Nap belép az Ikrekbe, és pénteken újhold lesz az Ikrekben. Közben pénteken lesz még dupla szuper fényszög is. Ez mind a te malmodra hatja a vizet, nehéz lesz visszafognod magadat. Merész ötletek pattannak ki a fejedből. A sikerhez elengedhetetlen, hogy ezek ne maradjanak ötletek, hanem megvalósulhassanak. Ott az egész hétvége, amikor lesz időd kitalálni, mire van szükséged a kivitelezéshez. Kérhetsz tanácsot…

HALAK – heti horoszkóp

Egyre fontosabbá válik az otthonod, a családod, különösen az édesanyád. Persze megint rád törhet az aggodalom, holott tudod, az aggódástól frusztrált és kibírhatatlan leszel. Jobban tennéd, ha kezedbe vennéd az irányítást, és a cselekvés mezejére lépnél. A szerdai Nap jegyváltása és a pénteki újhold új megoldásokra világít rá. Ne zárkózz el az újtól! Sőt keresd az újat! Az egész hétvége arról fog szólni, hogy megtaláld az egyensúlyt a családod igényei és a saját elképzeléseid között.

Ez is érdekelhet Szerelmet hoz a május ezeknek a csillagjegyeknek Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top