Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy megőrül teliholdkor

Csak óvatosan ilyenkor!

A Hold mindenkire hatással van – ahogyan az árapályt koordinálja, úgy befolyásolja az érzelmeinket, gondolatainkat, és aki hisz benne, annak a mágikus erejét is meghatározza.

A következő négy csillagjegy szülöttjeit a szokásosnál jobban lázba hozza a telihold, és bár nyilvánvalóan nem változnak vérfarkassá ilyenkor, azért érdemes velük óvatosabban bánni. Vigyázzatok, hétfőn telihold!

Nyilas

A Nyilas az egyik legnyitottabb csillagjegy, ha a spiritualitásról van szó. Telihold alatt különösen érzelmes lesz, gyakran a képzelete démonai és neurotikus paranoia gyötri.

Mérleg

Elég egy kozmikus porszem, ami kibillenti a Mérleget az egyensúlyából, és kész a baj. A telihold pedig nem kis dolog számára: ilyenkor teljesen elveszíti az egyensúlyát. Ha egy Mérleggel élsz együtt, ilyenkor számíthatsz könnyekre, önutálatra, ugyanakkor vad ötletekre és mesés szexre is.

Fotó: Pexels

Bak

Teliholdkor a Bak tele van energiával, tettre kész, és alig várja, hogy valamit tehessen, azonban józan fele mégis tudja, hogy nem lobbanthatja lángra a világot. Ezért a Bak ilyenkor igen frusztrált lesz, jó hír viszont, hogy a frusztrációját kreativitássá képes alakítani.

Kos

Ha tudni akarjuk, hogy hat az emberekre a Hold, elég tanulmányoznunk egy Kost telihold idején. Féltékeny, dühös, szeszélyes, tele van szexuális frusztrációval, gyakorlatilag teljesen kivetkőzik magából. Ha egy ilyen Koshoz van szerencséd, teliholdkor inkább térj ki az útjából.

Forrás: Your Tango

Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: Pexels.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top