Horoszkóp

Ezeket a csillagjegyeket megviseli ez a hét

Ezeknek a csillagjegynek ez a hét nem lesz könnyű. S ha te is közéjük tartozol, még fontosabb, hogy felkészülj minden eshetőségre. A horoszkóp segít benne.

Június második hetében az Ikrek Nap a Halak Neptunusszal és Marssal alkot nehéz fényszöget. A bolygók igencsak összekuszálják az érzelmi szálakat, erősíthetik a belső félelmet és bizonytalanságot. Különösen a következő csillagjegyek esetében. S bár nem a legjobban hangzik, hogy ez most egy frusztrálóbb hét lesz, a felszínre kerülő problémák megoldására is lehetőség nyílhat. Ezért is érdemes előre felkészülni minden eseményre, amit a bolygók jeleznek.

Ha te is az alábbi csillagjegyek közé tartozol, vagy az aszcendensed áll valamelyikben, a heti horoszkóp segít megérteni a mélyben rejlő összefüggéseket, s azt is megtudhatod, miért tűnhet most minden kicsit nehézkesebbnek. Igazság szerint minden és mindig okkal történik…

A Rák elszakad a realitástól ezen a héten

Kedves Rák! Ez már nem az első hét, amikor kihívásokkal szembesülsz. Ne lepődj meg, ha most nem tudod pontosan, mit kellene tenned, vagy milyen irányba kéne haladnod tovább. Ne akard még tudni a teljes igazságot. Inkább lépj picit hátra, s próbálj befelé is figyelni. Könnyen rájöhetsz ugyanis, hogy amit eddig igaznak hittél, annak nem sok köze van a valósághoz. Nem kell most eredményeket felmutatnod, és próbáld elengedni magadból a görcsös akarást. Inkább csak hagyd, jöjjön, aminek jönnie kell. Sokkal könnyebb és egyszerűbb minden, amikor megengedő és elfogadó vagy. Éld meg a jelen pillanatot, s még csak a holnapra se gondolj. Így lesz hirtelen minden sokkal egyszerűbb…

Ezek a csillagjegyek megterhelő hét előtt állnak

Ezek a csillagjegyek megterhelő hét előtt állnak (fotó: Getty)

A Skorpió megéli a szabadságot ezen a héten

Kedves Skorpió! Igazából közhely, hogy az élet folyamatos változás. És valóban minden és folyamatosan változik, ha akarod, ha nem. Viszont azzal csak a saját életedet nehezíted, ha nem akarod elfogadni ezt a tényt. Ez esetben az élet kényszerít a változtatásra, pedig mindig jobb azt magadtól megtenni. Érthető, hogy sok mindenhez ragaszkodsz, de belül, a lelkedben te pontosan tudod, mi az, ami inkább csak akadályoz téged. S pontosan ezt kell szélnek engedned. Az elengedéstől fellélegzel szó szerint és átvitt értelemben is, s megélheted a valódi szabadságot. Ezen a héten pontosan erre van a legnagyobb szükséged. Miért ne adnád meg magadnak ezt a szívességet?

A Halaknak nem lesz könnyű megőriznie a higgadtságát

Kedves Halak! A jeledben járó Mars és Neptunusz bolygó az Ikrek Nappal alkot nehéz fényszöget, ami számodra konfliktusok veszélyét jelzi. Nem lesz könnyű megőrizni a higgadtságodat, a türelmedet, de most nem nagyon tehetsz mást, mint jó mélyeket lélegzel, s a lehető legtöbbet lazítasz, pihensz, meditálsz. Az elképesztő érzékenységed nem gyengeség. Épp ellenkezőleg, különleges adomány az életedben. De az is igaz, sokkal érzékenyebben reagálsz minden energiára, változásra, rezdülésre, mint a többiek. S épp ez okozza most a legtöbb kihívást. Próbálj szelektálni, s próbálj nemet mondani. Magadra figyelj mások helyett. Ez most a legfontosabb feladat.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top