nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akiknek remek lesz az Oroszlán hava

Csillagjegyek, akiknek remek lesz az Oroszlán hava

Július 22-én lépett a Nap az Oroszlán jelébe, amellyel együtt megkezdődött az augusztus 22-ig tartó Oroszlán hava.

Kos

Mostantól újra igazán nagyszerű időszak köszönt rád. Felhőtlen örömre, valódi boldogságra, nem mellesleg hihetetlenül sok energiára számíthatsz az Oroszlán havában. Bármibe fogsz, arannyá válik a kezedben. Felébred a szívedben a romantika, és az is biztos, nagyon szívesen ismerkedsz most. Flörtölj bátran, mert ha szerelemre vágysz, most megkapod a lehetőséget. Határ a csillagos ég, szóval ne hezitálj, vágj bele mindabba, amit régóta szeretnél megvalósítani! Minden összejön most neked.

Csillagjegyek és az Oroszlán hava

(Fotó: Getty Images)

Oroszlán

Végre eljött a te hónapod. Mostantól minden rólad szól, te leszel a középpontban, mindenki rád kíváncsi. Hát nem pompás? Erre vársz már mióta! Nagyon boldog születésnapot egyúttal, és élvezd ki a pozitív lehetősek minden cseppjét. Tényleg megérdemled a valódi sikert. Új fejezet kezdődik az életedben, mostantól újraírhatod életed könyvét, ha akarod. Ne is foglalkozz mostantól a múlttal, csak előre tekints. A jövődet alapozhatod meg ezekben a hetekben. Állj máris a startvonalra, és indulj el a céljaid, az álmaid felé. Minden összejön, csak higgy magadban!

Nyilas

Bármit elérhetsz az Oroszlán havában, amit el tudsz képzelni magadban. Lásd magad előtt, hogy elérted mindazt, amire vágysz, és az élet megadja neked a lehetőséget. Az elkövetkező hetek nagyon mozgalmas időszakot hoznak neked, és azt teheted, amit a legjobban szeretsz. Utazz, ismerkedj, gyűjtsd az élményeket, számodra ez a leghatékonyabb orvosság mindenre. Ugyan, kihívásokat is tartogat a hónap, de most semmi és senki sem törheti le a jó kedvedet. Legyél minél optimistább, építsd fel magad, az életedet. Arra figyelj csak, hogy ne pazarold fölösleges dolgokra az energiádat, és akkor minden a lehető legjobban alakul.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top