Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek végre szuper hétre számíthatnak

Ezek a csillagjegyek egészen biztosan hosszú hetek óta várnak a mostani időszakra. A horoszkóp szerint ugyanis végre pozitív irányban változik az életük. Te köztük vagy?

Július harmadik hete különleges második Rák újholddal indult. És a folytatás is legalább ennyire izgalmas változásokat sejtet. A következő csillagjegyeknek mindenképpen. A Nap kilép az érzelmileg hullámzó Rák jeléből, és az életvidám, magabiztos Oroszlánban folytatja útját. Sok napsütést, valódi perzselő nyárra emlékeztető időszakot sejtet. Most érdemes szabadságra menniük a nyár szerelmeseinek. 

Ha te is a következő csillagjegyek valamelyikében születtél, vagy az aszcendensed áll az egyikben, a heti horoszkóp szerint örömteli lehetőségek, és szuper hét vár rád.

A Kos sok örömre számíthat ezen a héten

Kedves Kos! Amióta uralkodó bolygód, a Mars a jegyedbe lépett, egyre örömtelibb lehetőségeket jeleznek a bolygók számodra. Mostantól ugyanakkor, hogy a Nap az Oroszlánban jár, már semmi és senki sem állíthat meg téged, hogy megvalósítsd, amire szívből vágysz. Nos, vajon tudsz önfeledten, szívből táncolni? Képes vagy megélni az élet valódi örömeit? Ez a mostani hét ugyanis erről szól. Engedd el magad, és engedd meg magadnak, hogy valami igazán jó történjen veled. Nagyon megérdemled!

Ezek a csillagjegyek bármit megvalósíthatnak ezen a héten

Ezek a csillagjegyek bármit megvalósíthatnak ezen a héten (fotó: Getty)

Az Oroszlán ragyog ezen a héten

Kedves Oroszlán! Ha valaki nagyon várta már ezt a júliusi hetet, az egészen biztosan te vagy. Nehéz időszakot hagytál a hátad mögött, de semmi sem történt veled véletlenül. Mostantól itt az ünneplés ideje, learathatod a gyümölcsöket, begyűjtheted az elismeréseket. Eljött a te időd, a te hónapod. Mostantól minden rólad szól, végre igazi önmagad lehetsz. Ragyoghatsz, és kihozhatod magadból a lehető legjobbat. Mindenki téged ünnepel, téged csodál. Élvezd ki minden pillanatát! Jár neked. 

A Nyilas minden akadályt átlép ezen a héten

Kedves Nyilas! Eljött az utazás ideje. Mostantól minden a te kezedre játszik, hogy azt tehesd, amit a legjobban szeretsz. Mozdulj ki, gyűjtsd az új élményeket és tapasztalatokat, éld meg a nyár valódi örömeit. Ha eddig nem tetted, még ezen a héten tervezd meg a szabadságodat. Rád fér a pihenés, a lazítás, a kirándulás, a mozgás. Az Oroszlán havában minden lehetőséget megadnak a bolygók, hogy megvalósítsd, amire vágysz. Az akadályok is maguktól tűnnek el az utadból… Mire vársz még?

Ez is érdekelhet A horoszkópból kiderül, mennyire viccesek a csillagjegyek Megnézem

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top