Horoszkóp

Szuper évre számíthat a Kos 2020-ban, ha…

Nagyszerű évre számíthat a Kos 2020-ban. Persze a sikert kevés csak várni, tenni is kell érte. Nos, nem is keveset. A horoszkóp szerint uralkodó bolygója, a Mars hathatós támogatást nyújt mindehhez. Olyan éve lesz, amiről talán nem is álmodott korábban...

Nagyszerű lehetőségeket ígér 2020 a horoszkóp szerint a Kosnak. S hogy mi minden vár rá az új esztendőben, máris kiderül. Nos, ha te is a Kos jegyében születtél, érdemes felkészülnöd az év legfontosabb eseményeire, lehetőségeire. Igazán sikeres éved lehet, de nem elég várnod, tenned is kell a boldogságodért.

A Kos 2020-ban komoly esélyeket kap

Valójában már az új év is remekül indul, hiszen uralkodó bolygód, a Mars január 3-án a Nyilas jelébe lépett. Ezzel pedig kiszélesíti a látókörödet, a lehetőségeket, a képzeleted nem ismer határokat. Amit február 16-ig eltervezel, elindítasz, azt március 30-ig nagyon jó eséllyel valóra is válthatod. Viszont nem siettetheted az eseményeket, lépésről lépésre kell haladnod a célod felé. A kitartás, a gyakorlatias megközelítés mindennél fontosabb lesz ebben az időszakban. Március 30. és május 13. között bombaformába kerülsz, nagyon energikusnak, lelkesnek érzed magad, de hajlamos lehetsz átlépni a szabályokat. Pedig nem kéne, mert azzal csak magadnak árthatsz.

Szuper évre számíthat 2020-ban a Kos (Fotó: iStock)

A 2020-as horoszkóp szerint bámulatos lehetőségek várnak a Kosra

Május 13-től június végéig Kos jegyűként egészen biztosan nagyon elfoglalt leszel. Ebben az időszakban jól tennéd, ha a teendők mellett is minél több időt fordítanál a pihenésre, mert könnyen kiéghetsz és teljesen lemerülhet az energiaszinted a bolygók állása szerint.

Az igazi fordulatra egészen június 28-ig kell várnod, amikor olyasmi történik, amire nagyon régen nem akadt példa. A Mars a jegyedbe lép, és több mint 6 hónapon keresztül tartózkodik itt és támogat téged. Csak a pontosság végett: a Mars keringési ideje megközelítőleg két év, vagyis nagyjából két hónapot tölt egy-egy jegyben. 2020. június 28. és 2021. január 7. között bámulatos lehetőségekre számíthatsz, valójában bármit elérhetsz, amit csak akarsz. Az energiád kifogyhatatlan lesz, buzog benned a tetterő, ismét magabiztos és ellenállhatatlan leszel. Azzal mindenképpen számolnod kell, hogy a nagy igyekezet közepette lassítanak is téged a bolygók. Sőt, többször is megeshet, hogy amit elkezdtél, azt félbe kell hagynod, és majd néhány héttel, hónappal később újrakezdeni elölről. A türelmedet, a kitartásodat is teszteli az élet. Az sem baj, ha tartalékolsz az energiákból az év végére is.

A Kos karrierje beindul 2020-ban

Kétségtelenül látványos eredményeket érhetsz el a karrieredben, a munkádban Kos jegyűként. De közben a családról sem szabad elfeledkezned. Hajlamos lehetsz ugyanis minden időt a munkára fordítani, pedig sokat veszíthetsz, ha a munkába temetkezel. A munka és a család közötti egyensúlyt mindenképpen meg kellene találnod. S nemcsak a párodra kell figyelned, a testvérek, a távolabbi rokonok is igénylik majd a támogatásodat, a segítségedet. Nem mellesleg a személyes fejlődésed is kulcsfontossággal bír a siker felé vezető úton. Ha még társra vágysz, igaz szerelemre találhatsz 2020-ban.

A Mars energikussá tesz téged, de agresszív is lehetsz, és képtelen leszel tolerálni a nálad lassabb embereket. Tudatosan kell figyelned a kommunikációra, a társalgásra, hogy ne mondj olyasmit, amit később megbánhatnál. A hozzád közelállókkal legyél minél kedvesebb és figyelmesebb. Megéri majd, meglátod.

Összességében 2020 nagyszerű év lesz, számtalan kihívás és újdonság vár rád, ami alapvetően is nagyon fontos neked. Boldog új évet, kedves Kos

(via astrology)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top