Horoszkóp

Ez a legszuperebb nyári úti cél, amit a csillagjegyek választanának

Az idei nyár egészen más, mint a többi. S könnyen lehet, a valódi nyaralás most álom marad. Ennek ellenére, vagy épp ezért legalább virtuálisan tegyél egy csodás sétát a legszuperebb helyeken. A horoszkóp szerint szívük szerint ide utaznának a csillagjegyek...

Ki az, aki ne vágyna felhőtlen kalandokra, világ körüli utazásra, számtalan élményre, izgalomra? Ezen a nyáron sajnos inkább csak álom marad a külföldi utazás, ám a horoszkóp ezúttal is nagyszerű ötletekkel szolgál a jövőben lehetséges úti célokat illetően. A különleges videók minden csillagjegynek kedvet csinálnak az utazáshoz, s szinte biztos, hogy ezek a káprázatos helyek a bakancslistákra is felkerülnek… Csodaszép virtuális nyaralást és kalandot kívánunk!

Ilyen csodás helyekre utaznának idén nyáron a csillagjegyek

Ilyen csodás helyekre utaznának idén nyáron a csillagjegyek (fotó: Getty)

A Kos Új-Zélandra utazna ezen a nyáron

A Kos imádja a kalandokat. Ezen a nyáron pedig a káprázatosan szép Milford Soundra utazna. Ha tehetné. Új-Zéland ugyanis mindent megad neki, amire csak vágyik. Pompás hegyeket mászhat, különleges vízesésekben gyönyörködhet, s persze a bátorságát is próbára teheti. Legalább virtuálisan.

A Bika szíve szerint Japánba utazna

A Bika habzsolja az élvezeteket, s mindig valami igazán luxusra vágyik. Idén nyáron a japán Hirosimában töltené az időt, a csodálatra méltó Shukkei-en kertben sétálgatva. A természet egyébként is közel áll a szívéhez, de itt minden igényt kielégítő látványban lehet része. A videó tanúsítja…

Az Ikrek New York felé venné az irányt

Az Ikrek valósággal habzsolja a tudást, az információt, az új ismereteket. Szereti a könnyedséget, s még jobban szeret utazni. Idén nyáron szíve szerint New Yorkba menne, és a Manhattan-ben található apró múzeumot, a Frick-gyűjteményt nézné meg. S ha most nem is utazhat, virtuális sétát tehet a csodás festmények között.

A Rák a Nagy Korallzátonyhoz utazna idén nyáron

A Rák a nyári úti célja mindig a víz mellé vezet. El sem tudnák képzelni a nyaralást vízpart nélkül. Kitűnő választás a világ egyik legszebb és leghíresebb turistalátványosságának tartott Nagy Korallzátony Ausztráliában. A szívét a videós kirándulás is biztosan feltölti.

Az Oroszlán Orlandóban töltené a nyári szabadságot

Az Oroszlán imádja szórakozás minden formáját. S ő a legvadabb kalandban is szívesen megméri a bátorságot. Idén nyáron szíve szerint Orlandóba utazna, s Disney World összes izgalmas és szórakoztató programját kipróbálná. Virtuálisan szerencsére máris megteheti…

A Szűz tökéletes úti célja idén nyáron Portugália

A Szűz nem az a típus, aki naphosszat a tengerparton sütteti a hasát. Őt sokkal jobban vonzza a kirándulás, a városnézés, a kultúra, a látvány. Az Albandeira tengerpart Portugáliában ugyanakkor még őt is lenyűgözi. Ha tehetné, biztosan ide szervezné a nyaralását.

A Mérleg romantikus nyaralást tervezne Bázelben

A Mérleg számára a tökéletes nyaralás az, amit a szerelmével tölthet kettesben. Idén nyáron szíve szerint a csodaszép svájci városba, Bázelbe utazna. S ezen a csodálatra méltó helyen valóban úgy érezheti, mintha a legromantikusabb tündérmesébe csöppent volna. A videó is bizonyítja mindezt…

A Skorpió Seattle-t választaná idén nyáron

A Skorpió mindig valami egészen különleges nyaralásra vágyik. Ha tehetné, szíve szerint a Washington állambeli Seattle-be utazna, ahol a világ egyik legkülönlegesebb látványosságát próbálná ki. No, meg a bátorságát is tesztelné egyúttal a 184 méter magas toronyba való liftezéssel, és a magasból nyíló páratlan kilátással.

A Nyilas a Machu Picchut mászná meg idén nyáron

A Nyilas vitathatatlanul a legszenvedélyesebb utazó a csillagjegyek között. S ha valaki alig várja, hogy újra utazhasson, az biztosan ő. Ha tehetné, egész évben a világot járná, s gyűjtené a kulináris és kulturális élményeket. 2020-ban Perut tűzte ki úti célként, mert a bakancslistáján szerepel, hogy feljusson a Machu Picchu tetejére.

A Bak örömmel utazna Barcelonába

S ha káprázatosan szép városban az 1882-ben elkezdett, és azóta is épülő La Sagrada Familia (vagyis a Szent Család) Bazilikát nézné meg Barcelona sok más látni valója mellett. S bár ő nem az a nyüzsgő típus, és a tömeget sem kedveli különösebben, idén nyáron mégis kivételt tenne. Ezúttal a fotelből gyönyörködhet a katalán város szépségeiben.

A Vízöntő Dél-Afrikát lőtte be nyári úti célként

A valódi egyéniségnek számító Vízöntő a nyaralásakor is az egyedit, a szokatlant keresi. Dél-Afrika a féltve őrzött álmai között szerepel. Ha tehetné, idén nyáron Fokvárosba utazna, s ha már ott van, a Table Mountain-ként ismert csodaszép természetvédelmi területen is barangolna néhány napot. A videó is bizonyítja, hogy csodás ötlet.

A Halak Firenzében töltené a nyarat

A Halak ugyan vízpart nélkül el sem tudja képzelni a nyaralást, de idén nyáron tenne némi kivételt is. Művészlelke ugyanis Firenzében, a híres Uffizi képtárban gyűjtené az inspirációkat. Az álomszép és romantikus várost még ő sem unhatja meg. A videós virtuális séta mindenkinek kedvet csinál…

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top