Horoszkóp

Ezzel a 5 csillagjeggyel valódi élmény az utazás

Mielőtt kiválasztod az útitársad, nem árt ellenőrizni a csillagjegyét: hiszen amíg egyesekkel minden gördülékenyen és lazán megy a nyaralás alatt, másokkal igazi rémálom lehet a közös utazás. Ezzel az 5 csillagjeggyel tutira életre szóló élményed lesz!

1. Bika

utazás bika csillagjegy horoszkópHa szeretnéd megtapasztalni az álomutazást, az igazi luxust, a Bikával menj nyaralni! Még akkor is megtalálja a legpazarabb szállást, a legszuperebb éttermeket, a legpompásabb látnivalókat és helyeket, ha alapvetően szűkös költségvetésből kell kihoznia a nyaralást.

2. Ikrek

utazás ikrek csillagjegy horoszkópHa olyan útitársra vágysz, aki folyamatosan pörög, akivel valódi kaland a nyaralás, nem kérdés, hogy Ikrek jegyű barátoddal foglald le az utazást. Amellett, hogy hipp-hopp új ismerősökre tesztek szert, számos csoda szép helyet láttok, persze egyetlen percig sem fogtok egymás társaságában unatkozni.

utazás csillagjegyek horoszkóp

Ezekkel a csillagjegyekkel a legszórakoztatóbb az utazás (iStockphoto)

3. Szűz

utazás szűz csillagjegy horoszkópHa szeretnéd, hogy a nyári utazás során semmire ne legyen gondod, Szűz barátod vagy párod társaságában biztosra mehetsz. Vele tutira nem késed le a repülőjáratot, a kompot, a szállásod is pontosan olyan tökéletes lesz, amilyenre vágysz, ráadásul számos kulturális élményben lehet részed, hiszen ő mindent előre pontosan eltervez.

4. Nyilas

utazás nyilas csillagjegy horoszkópHa készen állsz a nonstop kalandozásra, a vidám hangulatra, az önfeledt jókedvre, a Nyilassal indulj útnak! Vele ugyanis minden természetesen és spontán alakul, valahogy mindig úgy, hogy a legjobb dolgokból sose maradjatok ki. Sok alvásra ugyan ne számíts mellette, hiszen folyton úton lesztek, de ezt az utazást sosem felejted el.

5. Vízöntő

utazás vízöntő csillagjegy horoszkópHa szereted a saját utadat járni nyaralás közben, a Vízöntővel ebből biztosan nem lesz konfliktusod. Neki bármikor mondhatod, hogy épp máshoz lenne kedved, mint neki, nem fogja a szívére venni. Sőt, az együtt töltött közös programok annál értékesebbek lesznek. Az is biztos, vele különleges, egyedi programokat is tervezhetsz.

bustle

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top