Horoszkóp

Ez az 5 csillagjegy nagyon mélyen érez

S nemcsak nagyon mélyen érző típusok, de megértőek is. Empátiával fordulnak a többiek felé, s ha tehetik, mindig segítenek. A horoszkópból megtudhat, mely csillagjegyek éreznek a legmélyebben. Te is köztük vagy?

Mindenkiben lakozik valamekkora empátiás készség, ami egyszerűen azt jelenti, hogy nyitottak vagyunk mások érzelmeinek befogadására, legyen szó örömről vagy bánatról. Ám míg néhány csillagjegy saját magában dolgozza fel az érzéseit, mások örömmel támogatják a többieket. Melyik csillagjegyek érzik át leginkább mások helyzetét? Íme a lista.

1. Halak

Nem könnyű mások kedvében járni, ám Halak jegyűként számodra ez nem okoz gondot, hiszen megrögzötten szeretnél segíteni másokon. Érzelmes típusként már a puszta jelenléted is megnyugtató és békét hoz a többieknek. S miközben a válladon érzed a világ súlyát, arra törekszel, hogy ne látszódjon rajtad, belülről mennyire felemészt mindez téged.

2. Bika

A Bika valójában nem arról ismert, hogy könnyedén beleéli magát mások helyzetébe, ám ez a sztereotípia nem a legpontosabb. Hihetetlenül érzékenyen reagálsz mások érzelmi kitöréseire, lelkileg is összhangba kerülsz a környezeteddel. Egyszerűen csak ott vagy, amikor szükség van rád: átérzed a fájdalmat, s jó természetednek köszönhetően segíteni is tudsz.

Ezek a csillagjegyek nagyon megértőek és empatikusak (fotó: Pixabay)

3. Szűz

Szűz jegyűként egyfelől törekedsz a tökéletességre, másfelől szerfelett érzelmes vagy. Egész életedben e kétféle pólus között ingadozol. Épp ez az egyik oka ridegségednek és keménységednek, így próbáltad a lelkedet védeni. Ez azonban csupán álca: mélyen átérzed a fájdalmat, különösen, ha állatokról van szó. Ha valaki bajba jut, néha szinte sokkos állapotba kerülsz. Empátiád már-már kínoz téged.

4. Skorpió

A durva és robbanékony természetű Skorpiónak látszólag semmi köze az érzékenységhez. A sors fintora, hogy mégis te vagy az egyik legérzékenyebb és legempatikusabb csillagjegy. Segíteni szeretnél, boldoggá tenni az embereket. Amikor valamelyik barátod bajba kerül, mindent megteszel, hogy segíts neki. Ám nem mindig cselekszel helyesen. Időnként ugyanis túl gyorsan akarod kezelni a problémát.

5. Vízöntő

Vízöntő jegyűként empátiás készséged mély, s úgy bánsz a környezeteddel, mint szülő a gyermekével. Minden érdekel, s ha szenvedést látsz, azonnal segítenél. Nem hagy nyugodni, ha valaki nélkülöz vagy szomorú, arra törekszel, hogy boldoggá tedd a környezetedet. Örömmel tölt el, ha segítséget kérnek tőled, ám bosszant, ha az empátiádat nem értékelik kellően.

6. Ikrek

Ikrek jegyűként igazán törődsz a többiekkel, ám ez nem könnyű számodra. Bele tudod élni magad mások helyzetébe, s miközben ezt próbálod feldolgozni, kezded sötétebben látni a dolgokat. Bár kívülről úgy tűnik, mintha menekülnél fájdalom az idegeskedés elől, mivel nem tudsz mihez kezdeni ezzel. Ám ha valaki kéri a segítségedet, minden eszközzel mellette állsz.

(via your tango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top