Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek a legtitokzatosabbak

Ezeket a csillagjegyeket nagyon nehéz megfejteni – már ha egyáltalán lehetséges. Titokzatos, misztikus aura lengi őket körül, s épp ettől annyira vonzóak és ellenállhatatlanok. Te köztük vagy? A horoszkópból megtudhatod.

Néhány csillagjegy egészen különleges és misztikus aurával rendelkezik. Szinte lehetetlenség megfejteni őket, évek múltán is úgy érzed, alig ismered. Persze, tesznek is érte, hogy a sejtelmesség látszatát fenntartsák. Szinte csak cseppekben adagolják magukról az információkat, nem könnyen mutatják meg a valódi arcukat. Az is igaz, ha elnyered a bizalmukat, előbb-utóbb ők is megnyílnak előtted. De ehhez akár évekre is szükség lehet. Szóval a türelem nagyon sokat számít, de végül biztosan rózsát terem…

Vajon te köztük vagy? Te is csak keveset és keveseknek árulsz el magadról? A horoszkópból kiderül.

A Skorpió

A Skorpió egészen bizonyosan a legtitokzatosabb csillagjegy. Őt képtelenség kiismerni, mert semmit sem árul el magáról. Inkább megfigyel, mint beszél. S mindezt inkább azért teszi, mert nagyon óvatos. Félti a szívét, a lelkét, s inkább csak óvatosan nyílik meg bárkinek is. A tekintete mégis sokszor leleplezheti őt, a szemében ugyanis minden érzelem benne van. Nagyon zárkózott típus, s néha szándékosan zavarja össze a többieket. Nem véletlenül nehéz rajta kiigazodni.

Ezek a csillagjegyek a legtitokzatosabbak a horoszkóp szerint (fotó: Getty)

Ezek a csillagjegyek a legtitokzatosabbak a horoszkóp szerint (fotó: Getty)

A Halak

A Skorpió után a Halak lehetne a második legtitokzatosabb típus. Viszont az a helyzet, hogy ő gyakran saját magát sem érti. A való világban nem mindig könnyű kiigazodnia, s talán ezért is álmodozik egy tökéletes világról, ahol minden szép és jó. Sokat csalódik, mert ő ugyanakkor hajlamos lehet könnyen bizalmat szavazni a többieknek. Áldozatkészségét sokan kihasználhatják. A kisugárzása viszont nagyon misztikus és különleges, s ez teszi őt ellenállhatatlanná. 

A Szűz

A Szűz látszólag nyitott típus, de csak egy bizonyos fokig. Inkább zárkózott és bizalmatlan csillagjegy, valójában hosszú időre lehet szükség, mire meg meri mutatni valódi önmagát. Amikor biztosnak érzi a másik szeretetét, akkor nyílik meg igazán. De csak nagyon kevesen ismerik őt mélyen, mert kevés embernek szavaz bizalmat. Ezért is olyan sejtelmes és titokzatos, mert nem igazán lehet előre tudni a reakcióit.

A Vízöntő

A Vízöntő nagyon barátságos, ezért sokan gondolják róla, hogy milyen nyitott és szórakoztató típus. S ez bizonyos szinten tökéletesen igaz is rá. De amikor mély érzések kerülnek szóba, azonnal riadót fúj, s visszamenekül a biztonságos magányba. Nagyon nehéz igazán közel kerülni a szívéhez. Még a párja előtt is titokzatosnak, misztikusnak tűnik. S bizony nagyon hosszú idő kell hozzá, hogy megnyissa a szívét. Ha egyáltalán megteszi…

Ez is érdekelhet Megnézem

(via bold sky)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top