Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek született médiumok

Néhány csillagjegy bámulatos pszichés képességgel született. Talán nem is tudnak róla, hogy valódi médiumok, akik nemcsak megérzik, megálmodják a jövőbeni eseményeket, de különleges spirituális segítők is. Ha te is köztük vagy, a horoszkóp szerint mindenképpen érdemes fejleszteni és persze használni is az adottságodat.

Néhány csillagjegy különösen érzékeny típus. És ez a tulajdonságuk nem feltétlenül abban mutatkozik, hogy mindenen megsértődnének. Ők nagyon erősen érzékelik a különböző energiákat, a szemmel nem látható rezgéseket. Nem mellesleg képesek a jövőbe látni, vagy olyasmit érezni, amit a többség nem. A horoszkóp szerint a következő négy csillagjegy született médium. Segítők, akiknek legfőbb életfeladata, hogy környezetük támogatói, tanácsadói legyenek. S hogy a spiritualitás mely területén bontakoztathatják ki a tehetségüket? Valójában csak rajtuk múlik.

A Rák energiája különleges

Rák jegyűként valójában nagyon különleges, már-már varázslatos energiákkal rendelkezel. A horoszkóp szerint neked vannak a legerősebb pszichikus képességeid. Nem véletlenül, hiszen te vagy a legérzékenyebb csillagjegy. Nagyon könnyen rá tudsz hangolódni a többiekre, a környezeted energiáira, éppen ezért könnyedén le is tudod olvasni mások érzéseit. Előtted nincs titok, azonnal látod, hogyan érzi magát épp a másik ember. Akkor is, ha rejtegetni próbálja az érzéseit. Ugyanakkor pontosan ebből az érzékenységből fakadóan nagyon könnyen befolyásolhat téged mások hangulata. Nem véletlen, hogy folyamatosan hullámzol, hol nagyszerűen érzed magad, máskor meg rémesen.

Ezek a csillagjegyek született médiumok (Fotó: iStock)

A Szűz a természet energiáját szívja magába

Szűz jegyűként nem csupán vonzódsz a természethez, de valójában rólad lehet mondani, hogy te magad vagy a föld, a Földanya. Szellemileg, lelkileg is erősen kötődsz a környezetedhez. A te figyelmedet valójában a legapróbb részletek sem kerülik el, ezért pillanatok alatt meglátod és leolvasod a lényeget. Te olyasmit is érzékelsz, ami mások számára csöppet sem egyértelmű, vagy éppenséggel láthatatlan. Különleges kisugárzásodnak köszönhetően könnyedén teremtesz kapcsolatot az állatokkal, akik pontosan érzik a belőled áradó pozitív energiáikat. A Rákhoz hasonlóan neked is kitűnőek a megérzéseid, amelyekre érdemes mindig hallgatnod.

A Skorpió a legmisztikusabb

Skorpió jegyűként nagyon mélyek az érzéseid, ugyanakkor rendkívül titokzatos és misztikus vagy. A Rákhoz hasonlóan te is a vizes csillagjegyek közé tartozol, ezért is olyan erősek a pszichikus képességeid. Elképesztően erős lelki energiáddal te valójában arra is képes vagy, hogy befolyásold, manipuláld a többieket. Téged az intuíciód sosem csap be, de a jövőt is képes vagy előre látni. Hajlamos lehetsz a képességeidet magadba rejteni, mert nagyon nehezen bízol meg bárkiben is. Érzékenységed okán rád is erősen hatnak a körülötted lévő energiák, hajlamos lehetsz időnként a depresszióra is. Médiumi képességeid lassan és idővel bontakoznak ki, de amikor igazán jól érzed magad a bőrödben, kapcsolódni tudsz a szellemi világhoz is.

A Halak megálmodja a jövőt

Halak jegyűként te is rendkívül érzékeny csillagjegy vagy, és te is a vizes jegyek közé tartozol. Viszont könnyen lehet, valójában fogalmad sincs, milyen különleges képességekkel születtél. Az álmok világa a valódi otthonod, és te biztosan nagyon sokat is álmodozol. Amikor csak magadra és befelé figyelsz, az összefüggésekre is könnyedén rátalálsz. Mások energiájára is rá tudsz hangolódni, így pontosan érzed, mi folyik a másik ember lelkében. Kétségtelenül te vagy a legspirituálisabb csillagjegy, született gyógyító, segítő. Problémát épp az okoz, hogy túl mélyen elmerülsz mások problémáiban, empátiáddal átveszed a rezgéseiket. De az is biztos, te előre megálmodod a jövőt.

(via the talk)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top