Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy igencsak hajlamos a füllentésre

Ezek a csillagjegyek bizony igencsak hajlamosak a füllentésre. Valójában nem is mindig kéne mellébeszélniük, de egyszerűen kényszert éreznek rá, hogy kiszínezzék, megmásítsák a valóságot csupán azért, hogy jobb színben tüntessék fel magukat. Igencsak meglepő horoszkóp következik...

Néhány csillagjegy egyáltalán nem tud hazudni, vagy azért, mert azonnal elárulja magát, vagy azért, mert büszkébb annál, mintsem hazugságokba keveredjen. Megint mások nyomós okkal indokolják, hogy időnként miért nem mondanak igazat. És olyanok is akadnak, akik egyszerűen csak nem mondanak igazat. Nem bántásból vagy tagadásból teszik, egyszerűen csak így hozza az élet. Legalábbis szerintük. Igencsak meglepő horoszkóp következik, ugyanis olyan csillagjegyek is füllentenek időnként, akikről nem is sejtetted volna…

Ikrek

S az Oscar-díj az… Ikrekhez vándorol. Nála jobb színészt ugyanis keresve sem találni. Szemrebbenés nélkül meséli a történeteket, s ha egyszer fölveszi a szerepét, ő biztosan a legvégsőkig kitart a mondandója mellette. A kellemetlen szituációkat ugyanakkor mindig el tudja kerülni, miután a legtöbb helyzethez kiválóan alkalmazkodik. Ráadásul szinte sosem kerül bajba, amikor hazugságra adja a fejét, akár a saját védelmében teszi, akár mások ellen kell bevetnie a füllentéseket.

Ezekkel a csillagjegyekkel jobb, ha vigyázol (Fotó: iStock)

Rák

Érzelmileg a Rák roppant bizonytalan típus, így nem meglepő, hogy időnként a hazugságok hálójában találja magát. Ösztönösen cselekszik, ritkán gondolja át, hogy az adott szituációban mi is lenne a legjobb döntés. Ám előfordul, hogy a megérzése arra sarkallja, hogy a jó irányba mozduljon el. Ha úgy véli, az igazság rosszul esne valamelyik szerettének, a barátoknak, inkább a kegyes hazugság mellett dönt. Más helyzetekben csak ritkán másítja meg a valóságot.

Szűz

Meglepően hangzik, hogy a maximalista Szűztől egyáltalán nem esik távol a füllentés, különösen akkor, ha a becsülete, a jó hírneve forog kockán. Mindent hajlandó megtenni, hogy elejét vegye a kritikáknak. Bár nem habozik, amikor hazudnia kell, ám retteg tőle, hogy arra valamikor fény derül. Éppen ezért előfordul, hogy megálljt parancsol magának, amikor úgy látja, a környezete már nem igazán hisz neki. Képtelen lenne a szégyent elviselni, hogy kiderül, nem mondott igazat.

Skorpió

A Skorpió az őszinteségéről, a hűségéről ismert. Mégis bekerült ebbe a listába, mert a legjobban ő hazudik a csillagjegyek között. Olyan ösztönösen teszi, hogy a kontroll is kicsúszhat a kezéből. Ám ezt ő nem bánja. Szórakoztatónak találja a környezete reakcióit, amikor mellébeszél. Előfordulhat, olyannyira belebonyolódik a hazugságába, hogy teljesen más képet fest magáról, mint amilyen a valóságban. És időnként az is megesik, hogy már maga is elhiszi a füllentéseit.

(via her way)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top