Horoszkóp

Ezeket a csillagjegyeket nem tudod becsapni

Ezeket a csillagjegyek nem tudod becsapni. Bámulatosan kiszimatolják ugyanis a hazugságokat, és azonnal átlátnak a hamisságokon. Bölcsek, intelligensek, és elképesztő intuícióik vannak. Te is köztük vagy? Meglepő horoszkóp következik.

Néhány csillagjegy nagyon könnyen ismerkedik, és könnyen szavaz bizalmat másoknak. Őket jóhiszeműségük okán könnyebb lehet megvezetni. Mások nagyobb távolságot tartanak a többiekkel, és mielőtt bizalmukba fogadnának bárkit is, próbálják alaposan kiismerni a másikat. És vannak azok a csillagjegyek, akik egyszerűen zsigerből érzik a többiek szándékait, legyenek azok hamisak, vagy nagyon is pozitívak…

A Vízöntőt képtelenség becsapni

A Vízöntő egész életében az újat, a fejlődés lehetőségét kutatja. Nagyon segítőkész és önzetlen típus. Rendkívül logikusan gondolkozik, ő az egyik legintelligensebb csillagjegy. Képes a döntéseiből az érzelmeket teljes mértékben kizárni. Ha esetleg néha ki is kéri a többiek véleményét, inkább csak kíváncsiságból teszi, mert ő szinte mindig a saját eszére hallgat. Minden lehetőséget alaposan számba vesz és megfontol, mielőtt bármibe is rábólintana. Rendkívül jó abban, ahogyan a félreérthető helyzetekből kivágja magát, egyszerűen mindig tudja, mit kell mondani, hogy ne kerüljön kínos szituációba. De pontosan ezért lehetetlenség őt becsapni. Könnyedén átlát bármilyen szitán.

Horoszkópja szerint folyamatosan az új ötleteken gondolkodik, a kalandokra, az új lehetőségekre mindenkor nyitott. A Vízöntő kétségtelenül az a csillagjegy, aki kerüli a kitaposott ösvényeket, mert ő valódi felfedező, aki olyan utakat keres, amelyekre elsőként léphet rá.

Ezeket a csillagjegyeket képtelenség becsapni (iStock)

A Mérleg bölcsebb annál, hogy be lehessen csapni

A Mérleg talán az állatöv leghatározatlanabb jegye, de ez mégsem jelenti, hogy ne tudna önállóan dönteni, vagy ostoba lenne. Sőt, kétségtelenül ő az egyik legbölcsebb csillagjegy. Valójában csak minden lehetséges forgatókönyvet átfuttat magán, ami meglehetősen hosszú időbe telhet, és ezért tűnik határozatlannak. Folyton kételkedik, emiatt pedig nehezen dönt, pedig valóján nagyon könnyedén ki tudja szűrni a hamisságot, a buktatókat. Nagyszerű tanácsokkal lát el, és az igazságot is gyorsan átlátja. Amikor döntéseihez megkapja a számára szükséges időt, mindig tökéletesen választ. A megérzései sosem csapják be, csak éppenséggel előbb leellenőrzi azokat, de pontosan emiatt képtelenség őt megvezetni.

A Vízöntőhöz hasonlóan a Mérleg is karizmatikus típus. Mindkét csillagjegy szülöttei az idő múlásával válnak egyre bölcsebbé, hiszen folyamatosan gyűjtik és raktározzák el magukban a tapasztalatokat. Nem csupán a különleges kisugárzásuk miatt érdemes rájuk figyelni, megnyerő személyiségükkel is könnyedén elvarázsolnak. Nem mellesleg nagyon őszinték.

(via EvolveMe)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top