Horoszkóp

Ezek a csillagjegypárok nem definiálják a kapcsolatukat

Vajon mennyire komoly a kapcsolatuk? Ezt bizony ezektől a csillagjegyektől nem fogod megtudni, a horoszkóp szerint valójában még ők sem tudják, mi van köztük...

Szerintetek mennyire fontos meghatározni, hogy mi van két ember között? Flört, kaland, örök szerelem, stabil párkapcsolat… Vannak, akik az első pillanattól kezdve fontosnak tartják, hogy szavakba öntsék a kapcsolatuk lényegét, és ezt a külvilág számára is egyértelművé tegyék. Míg mások hosszú idő után sem teszik meg mindezt, még saját maguk előtt sem. Az alábbi három csillagjegy-páros nagy eséllyel nem definiál. Ez lehet pozitívum, hiszen nem szorítják magukat korlátok közé, de lehetnek buktatói is.

A Kos és a Nyilas nem hisz a definíciókban

A Kos és a Nyilas mindketten tűz elemű jegyek, így nem csoda, hogy hatalmas köztük a szikra. Dinamikus, ambiciózus jegyek, nemcsak a mindennapi törekvéseikben, hanem az ágyban is összhangban vannak. A Nyilas független és kalandvágyó, nem szereti beskatulyázni és korlátozni magát, ezért nem szívesen aggat jelzőket a kapcsolataira, mert feleslegesnek tartja. Ugyanígy van ezzel a Kos is, aki teljes erővel veti bele magát a Nyilassal való találkozásba, de szintén nem szívesen határolja be, hogy pontosan mi is van köztük. A közös definíció hiánya egy idő után elsodorhatja őket egymástól, de ez nem szükségszerű.

Ezek a csillagjegypárok nem definiálják a kapcsolatukat
Fotó: Pixabay

Az Ikrek és a Vízöntő utálja az elköteleződést

Az Ikrek és a Vízöntő levegő elemű jegyek, imádnak áramolni, és ez még jobban megy nekik együtt, hiszen mindketten kellően rugalmasak és szabadok. Az Ikreknek, éppen a folyamatos áramlásnak, úton levésnek köszönhetően, sok időre van szüksége, hogy rájöjjön, mit is akar pontosan a párkapcsolattól. A Vízöntő pedig nagyon ragaszkodik a szabadságához, ezért nem fektet le kereteket a kapcsolatban. Tehát mindketten a mának élnek, és nem igazán fontos számukra, hogy hivatalossá tegyék a szerelmüket. Az elköteleződés hiánya azonban hosszú távon náluk is gondot jelenthet.

A Mérleg és a Mérleg elszakad a realitástól

A Mérleg szintén levegő elemű jegy, az ő párosuknál a romantika kerül a középpontba. A közös lebegésre és a rózsaszín ködre koncentrálnak ahelyett, hogy meghatároznák a kapcsolatukat. Nem csoda, hiszen a jegyet a Vénusz uralja, tehát érthető, hogy rengeteg köztük az álmodozás, az érzelem és az érzékiség. Együtt belemerülnek a szexi fantáziákba és a varázslatos pillanattokba. Az, hogy eközben nem beszélnek mélységében a kapcsolatukról, igazából nem is számít. Ami veszélyt jelenthet kettőjüknek, hogy együtt túlságosan elszakadhatnak a realitástól.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top