Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek annyira tudnak szeretni, hogy az már fáj

Ezeket a csillagjegyeket gyakran megrémíti a szerelem. Számukra félelmetesnek tűnik megnyílni és feltétlenül megbízni egy másik emberben. Aztán amikor elkötelezik magukat, mindent megtesznek párjukért, néha igazán fájdalmas kockázatokat is vállalnak. Te is köztük vagy?

1. Kos

szerelem párkapcsolat csillagjegyek kos horoszkópA Kos mindent hajlandó megtenni, hogy a szenvedély lángja maximumon égjen a párkapcsolatában. Nem hiába mondják rá, hogy fejjel megy a falnak. A szerelembe könnyen lehet, hogy fejest ugrik, és aztán vagy elkapja valaki, vagy jó nagyot zuhan. Minél többször esik meg vele, annál kevésbé tud megbízni a másikban.

2. Ikrek

szerelem párkapcsolat csillagjegyek ikrek horoszkópAz Ikrek valósággal imádja a bizsergető érzést, amit a párkapcsolat elején, a kezdetekkor érez. Hogy fenntartsa a szikrát, gyakran választja azt az utat, hogy mindent megtesz a párja kedvéért, még akkor is, amikor neki már nem esik jól. Érdekes módon a szerelemben az állandóságot keresi, miközben az élete más területein nagyon is szereti a változásokat.

3. Mérleg

szerelem párkapcsolat csillagjegyek mérleg horoszkópA Mérleg nagyon konfliktuskerülő alkat, szinte mindenáron el akarja kerülni az összetűzéseket. Gyűlöli a vita, a veszekedés, a feszültség minden formáját, ezért inkább a számára kellemetlen dolgokat is eltűri, csak megtarthassa és imádhassa a szerelmét. Néha megeshet vele, hogy szinte belefájdul a szíve az érzésekbe.

szerelem párkapcsolat csillagjegyek horoszkóp

Ezek a csillagjegyek úgy szeretnek, hogy az már fáj (iStock)

4. Szűz

szerelem párkapcsolat csillagjegyek szűz horoszkópA Szűz nagyon-nagyon mélyen szeret, de éppen ennyire rosszul viseli, amikor megbántják. Ha egyszer kiszúrt vele a párja, biztosan nem ad újabb esélyt, inkább keres valakit, akit ugyanolyan komolyan szerethet. Mivel nem könnyen nyitja meg a szívét, a következő párkapcsolatra lehet, hogy hónapokat kell várnia.

5. Nyilas

szerelem párkapcsolat csillagjegyek nyilas horoszkópA Nyilasról talán nehéz elhinni, de nagyon mélyen tud szeretni és kötődni. Amíg vele őszintén és nyitottan viselkedik a szerelme, addig ő is ugyanezt fogja visszaadni önmagából. A kötöttségeket, az elvárásokat ugyan nehezen viseli, de a valóban komoly párkapcsolatban nagyon is tud, és akar ő is alkalmazkodni.

6. Halak

szerelem párkapcsolat csillagjegyek halak horoszkópA Halak nagyon komolyan veszi a szerelmet, így amikor megtalálta, kitart mellette tűzőn-vízen át. Soha nem titkolja valódi önmagát, és mindig hű az érzéseihez, meg persze a társához is. Nagyon ragaszkodik, nagyon nehezen enged el. Hajlamos túlzott áldozatokat hozni a szerelméért, és néha szinte belehal a fájdalomba.

awarenessact horoszkóp ikonok: iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top