Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek mindig a rossz férfiba szeretnek bele

Nem csak a vakszerencsén múlik, hogy rátalálunk-e Mr. Igazira. Ezek a csillagjegyek többek között azért nyúlnak sorozatosan mellé a párválasztáskor, mert maguk sem tudják pontosan, mit is keresnek a társukban. A horoszkópból kiderül, te is köztük vagy-e.

1. Ikrek

ikrek horoszkóp rossz férfi párkapcsolatAz Ikrek nő figyelmét leginkább az olyan pasik keltik fel, akik érdekesek és izgalmasak. Ennél pontosabban viszont ő maga sem tudja megfogalmazni, mit várna a párkapcsolattól. Meglehet, a lelke mélyén érzi, hogy nem az igazi társra talált, ami mégsem zavarja őt különösebben, inkább elfogadja, hogy egyetlen kapcsolat sem tart örökké.

2. Szűz

szűz horoszkóp rossz férfi párkapcsolatA Szűz nőnek meggyőződése, hogy ő a szerelemben is megfontoltan és helyesen dönt, aztán mégis szinte mindig csalódik. A helyzet az, hogy olyan magas standardokat állított fel magának és a társának, amikhez valójában lehetetlen elérni. Perfekcionizmusát inkább a karrierjében kéne gyakorolnia, és nem a párkapcsolatában, ahol közel sincs akkora irányítása a párja felett.

csillagjegyek horoszkóp rossz férfi párkapcsolat

Ezek a csillagjegyek hajlamosak rosszul választani a párkapcsolatban (iStockphoto)

3. Mérleg

mérleg horoszkóp rossz férfi párkapcsolatA Mérleg nő életében a felszínen minden tökéletes – legalábbis szerinte, hiszen ő állandóan rózsaszín szemüvegen át szemléli a világot. Még ha érzi is, hogy a párja nem megfelelő a számára, inkább a szőnyeg alá söpri a problémákat, mint hogy szembenézzen velük. Egészen addig idealizálja a szerelmét, amíg a helyzet tarthatatlanná nem válik. Aztán jön a csalódás és a szakítás.

4. Nyilas

nyilas horoszkóp rossz férfi párkapcsolatHogy miért választ a Nyilas nő mindig igazi rossz fiúkat, akikkel reménytelen boldog és kiegyensúlyozott párkapcsolatot felépíteni? Mert titokban ő fél a legjobban, hogy feladja a szabadságát, a függetlenségét, és végleg kiköt valaki mellett. Így mindig van kifogása, és nem kell szembenéznie a saját félelmeivel. Azért persze egyszer ő is rátalál arra a férfira, aki leveszi a lábáról.

yourtango

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top