nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és a párválasztás

Ezek a csillagjegyek hajlamosak nagyon rossz párt választani

Mindig olyanba szeretnek bele, akit inkább messze el kéne kerülniük.

Kos

Ez a bátor, merész és feltűnő csillagjegy gyakran hibázik, amit persze sosem ismerne be. A Kos a kihívásokat, a küzdelmet keresi az életében. Arra vágyik, amiért versenyeznie, harcolnia kell, ami nem hullik könnyedén az ölébe, az csábítja a legerősebben, amit nem kaphat meg. Ő ugyanis képtelen veszíteni, nincs olyan, amit ne érhetne el. Neki az a férfi kell, aki szinte észre sem veszi őt. Mégis addig küzd, addig jár a kútra, amíg eléri a célját, csak közben persze bele is törik. A Kos nő teljes szívvel hiszi, hogy ha eleinte nem is szeretett belé a kiszemelt partner, később biztosan megváltoznak az érzései, mert rájön, mennyire különleges társra talált a személyében. Mindez igaz is azzal az apró ellentmondással, hogy sajnos hajlamos mindig a rossz fiúkban hinni.

Csillagjegyek és a párválasztás

(Fotó: Getty Images/Westend61)

Nyilas

A Nyilas nő független és szabad, nem könnyen kötelezi el magát. Ha mégis megteszi, akkor is rosszul választ. Szinte mindig olyan társba szeret bele – de nagyon –, akivel esélye sincs a boldogságra, vagy akivel lehetetlenség a kapcsolatot összeegyeztetni. Nyílvesszőjével elérhetetlen táblákat céloz meg, olyan szerelemhez vonzódik, amelyről a lelke mélyén maga is pontosan tudja, sosem teszi őt igazán boldoggá. A Koshoz hasonlóan őt is az izgalom, a kaland lehetősége csigázza fel a leginkább, csak azzal nem számol, hogy a mámor gyorsan köddé válik. A legtöbbször nem létező, láthatatlan szerelmet vizionál magának, ami a képzeletében persze nagyon is valódi. Ezért olyan bonyolult a szerelmi élete, és ezért szeret bele abba, akibe nem kéne.

Halak

A Halak számára a szerelem különleges jelentéssel bír. A probléma ott kezdődik nála, hogy a szerelmet az esetek többségében rossz helyen keresi. Igaz szerelemre, mély és tartós érzelmekre vágyik, hiszen gyűlöli a magányt, az egyedüllétet. Hajlamos a függésre, romantikus alkatánál fogva erősen ragaszkodik a párjához, és nagyon komolyan veszi a párkapcsolatot. Folyton a tökéletes társat kutatja, így az sem véletlen, hogy folyamatosan rosszul választ. Aztán persze mindenkor csalódik is, hiszen akit igazinak vélt, mégsem bizonyult annak. Álomvilágban él, és az álomtársról álmodik. Pedig csak picit kéne stabilan a földön állnia, és máris észrevehetné a hozzá tökéletesen illő partnert. 

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top