nlc.hu
Horoszkóp

Ilyen kapcsolatra számíthatsz, ha egy Kos férfi a párod

Ilyen kapcsolatra számíthatsz, ha egy Kos férfi a párod

Egy Kos férfi a szíved választottja? Máris mutatjuk, mire számíthatsz vele kapcsolatba.

Kalandra fel

A Kos nagyon temperamentumos és energikus, úgyhogy egészen biztosan nem fogsz unatkozni mellette. Számíthatsz arra, hogy aktívan, és persze veled közösen szeretné eltölteni a szabadidejét, úgyhogy, ha rajta múlik, gyakran jártok majd kirándulni, sportolni, felfedezni a világot.

Kos férfival párkapcsolat

(Fotó: Getty Images/Habitante Stock)

Lángol a szenvedély

Tüzes jegyről van szó és ezt bizony az ágyban is érezni fogod. Nagyon szenvedélyes szerető és fontos számára a szexualitás. Ha te is hasonlóan működsz, remek párost alkottok.

Érhetnek meglepetések

Azt is érdemes tudni, hogy a Kos nagyon önfejű és sokszor kiszámíthatatlan csillagjegy. Így előfordulhat, hogy nagyon hirtelen áll elő egy olyan ötlettel, ami átgondolást igényelne, vagy bejelentés nélkül állít be hozzád, nem törődve vele, hogy neked éppen alkalmas-e a találkozó. Esetleg nem kéri ki valamiről a véleményed, csak belevág. Fontos tudatosítanod, hogy ez nem rólad szól, más véleményét sem kéri ki, ő így működik.

(Nyitókép: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top