nlc.hu
Horoszkóp

Válassz párt 4 csillagjegy közül

3 csillagjegy, ami legjobban passzol a levegő jegyekhez

A levegő elemhez tartozó csillagjegyek legfőbb vágya a harmónia. Ha tiéd is Ikrek, Mérleg vagy Vízöntő, a párkeresés során figyelj a másik születési dátumára, hogy mielőbb megtaláld a másik feled.

A sikeres párkapcsolathoz rengeteg tényező hozzájárul. Egy részüket nem is vagy képes befolyásolni, hiszen sokszor olyan tanult minták lappanganak a felszín alatt, aminek egyikőtök sincs tudatában. Viszont az asztrológia segítségével nagyobb eséllyel választhatsz olyasvalakit, akivel igazán mély, akár spirituális kapcsolatba is kerülsz.

férfi nő bolondozik

Fotó: Unsplash

Ikrek (május 21. – június 21.)

A legjobb választás: Kos, Oroszlán, Mérleg, Vízöntő
A kommunikációs képességeid zseniálisak, ennek nagy hasznát veszed a kapcsolataid során. Remek társad ebben a Vízöntő és a Mérleg, velük soha nem lesz egy unalmas perced sem, folyton izgalmas témákról tudtok majd társalogni.
A Kossal és az Oroszlánnal pedig tüzes életre számíts, mindketten szenvedélyesek. A Kossal hatalmas viták és heves békülések várnak rád, míg az Oroszlán imádja a kapott figyelmet, és rengeteg kényeztetéssel viszonozza.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A legjobb választás: Ikrek, Oroszlán, Nyilas, Vízöntő
Elbűvölő vagy és remek diplomáciai érzéked van, ami nem hátrány, amikor kompromisszumra kerül sor a pároddal. Bár annyira jól megtalálod a hangot levegő jegyű társaiddal, hogy nem lesz túl sok gondotok. Az Ikrekkel pörgős, tevékeny életre számíthatsz, a Vízöntővel intellektuális izgalmakra.
A tűz elemű jegyekkel is felfokozott kapcsolatra számíthatsz. Az Oroszlánnal kifinomult ízlésen osztoztok, míg a kalandvágyó Nyilas segít neked, hogy kilépj a komfortzónádból.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

A legjobb választás: Kos, Ikrek, Mérleg, Nyilas
Mindennél fontosabb a függetlenséged és a szabad életed. Ezt megkapod az Ikrek és a Mérleg jegyű társad mellett is. Két nagyon hasonló személyiségű jegy, akik tisztelik és megértik a vágyaidat.
Kos partnered olyan nyitott a világ újdonságaira, mint te vagy, remek és inspiráló vitapartnered lesz. A Nyilassal pedig bármilyen kalandba belevághatsz, egyikőtök számára sincs lehetetlen úti cél.

(via bustle)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top