nlc.hu
Horoszkóp

Spiritualitás a párkapcsolatban

7 jel, hogy spirituálisan is kapcsolódtok egymáshoz a szerelmeddel

Ha az idő múlásával úgy érzed, hogy a párkapcsolat által bölcsebb lettél, kedvesebb és jobb ember, egészen biztosan jó úton jársz.

Amikor olyan emberrel élsz párkapcsolatban, akivel spirituálisan kapcsolódtok és szövetségesei vagytok egymásnak, természetes, hogy egy idő után elindul a fejlődés. Együtt akartok dolgozni azon, hogy a legjobbat hozzátok ki magatokból. Elkötelezetten támogatjátok egymást, miközben az érzelmi kapocs nem halványul. Sőt, ebből a szeretetből a körülöttetek élő embereknek is jut. És amilyen a szeretet természete, nem fogy el, hanem egyre több jut.

pár tenger sziklák

Fotó: Unsplash

1.Teljesen önzetlenek vagytok egymás iránt

Megteszel bármit a másikért, amit csak szeretne. Segíted őt, és támogatod a céljai elérésében. Nem vársz érte cserébe semmit, az ő sikerei a te örömöd is. Természetesen ő is ugyanígy tesz veled szemben, amelyikőtök éppen sorra kerül.

2. Mindig magatokat adjátok

Teljesen mindegy, milyen helyzetben, de mindig magadat adod. Ha kettesben vagytok, ha munkában, ha barátok között – sem te, sem a szerelmed nem játssza meg magát. Semmi szükségetek rá, mert elégedettek vagytok magatokkal és nincsenek titkaitok.

3. Azonos az értékrendetek

Lehetnek vitáitok, de arról egyezkedni, hogy hova mentek vacsorázni, mert mindkettőtök mást akar, az nem az alapvető értékrendről szól. Viszont abban egyetértetek, hogy kik vagytok ti, merre tartotok, és mit tartotok fontosnak. Tudjátok, miben hisztek, és elfogadjátok, ha vannak kisebb különbözőségek.

4. Tisztelitek egymást

A tisztelet az egyik legfontosabb alapja egy romantikus kapcsolatnak, de így van ez a spirituális kapcsolódás esetében is. Nem ítélkeztek egymás felett, nem hibáztatjátok egymást. Együttéreztek a bajban és támogatjátok egymást, hogy a problémák mielőbb megoldódjanak.

5. Mintha ezer éve ismernétek egymást

Amikor összetalálkoztatok, az szinte villámcsapásként ért mindkettőtöket. Azonnal kapcsolat jött létre, mintha két, rég nem látott ember találkozna újra. Szavakkal nem leírható érzés ez, amikor két ember rájön: összetartoznak.

6. Szavak nélkül kommunikáltok

Egy arckifejezés, szemmozgás elég, hogy értsétek, mit közöl a másik. Megérzitek, ha valami nem stimmel, és letapogatjátok egymás érzelmeit is. Az, hogy egyszerre hívjátok egymást, lassan mindennapos.

7. Együtt fejlődtök

A legjobbat hozzátok ki egymásból, amióta csak találkoztatok. Bátorítjátok egymást, segítetek egymásnak célokat találni, majd elérni azokat. Nem féltek teljesen kitárulkozni egymás előtt, és az sem gond, ha másfelé, jobb irányba terelitek egymást, az eredeti cél helyett.

(via yourtango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top