Horoszkóp

5 dolog, amivel fejlesztheted a megérzéseidet

Ha elindultál a spirituális ösvényeden, vagy szeretnél fejlődni, jobb emberré válni, egy idő után szóba kerül, hogy hallgatnod kell a megérzéseidre. Öt tanács, ami segít meghallani a belső hangot.

Sejtések, megérzések nagyon sokszor fognak el minket. A legtöbben csak legyintenek, másokra hallgatnak, vagy az eszükre hallgatva cselekszenek. Aztán utólag kiderül: milyen jó lett volna, ha követik a megérzéseiket! 
A spirituális fejlődés útján egyre többször állsz majd olyan válaszút előtt, ahol nem segítenek a fizikai világ törvényei, magyarázatai. Ilyenkor kizárólag az intuíciódra kell hagyatkoznod, és ha hibázol, az a fejlődés felé vezet, ha tanulsz a hibákból. A megérzés egy készség, ami fejleszthető. Amikor hallgatsz rá, gyakran előző életek vagy tudatalatti emlékek jönnek elő.
Felismerheted az előző életből származó társaidat, a lelki társaidat. Hallhatod a védőangyalod üzeneteit, és segít kiválasztani a számodra megfelelő kristályokat is. A következő 5 tanács segít, hogy megtanuld felerősíteni a megérzéseidet.

megérzésevan

Fotó: Unsplash

1. Vezess megérzésnaplót

Kezdj el naplót vezetni a rád törő megérzésekről, sejtésekről. Írd le, hogy mikor, hol, milyen érzelmi állapotban történt. Jegyezd fel, ha például egy barátodra gondolsz, majd pár perc múlva megcsörren a telefon, és ő hív. Utólag kiderül, hogy helyesek voltak-e, vezettek-e valahova, ezzel egészítsd ki a bejegyzéseket. Néhány hét múlva már kirajzolódhat egy mintázat, de 2-3 hónap elteltével megbizonyosodhatsz róla, hogy mik azok a helyzetek, vagy időszakok, amikor felerősödnek a megérzéseid. Van, aki dühében lát meg összefüggéseket, de sokszor elalvás előtti ellazult állapotban jönnek elő rejtett tartalmak az elmédből. 

2. Szűrd ki a véletleneket

Naplódat használva tanuld meg megkülönböztetni a véletlen egybeeséseket és a valódi intuitív gondolatokat! Ha az a pasi, akiről folyton álmodozol, felbukkan a kedvenc kávézódban, amikor épp rá gondolsz, lehet megérzés. De ha kiderül, hogy a szomszéd irodából jár oda nap mint nap, valószínűbb, hogy csak egybeesésről van szó.

3. Meditálj

A meditációként ismert kifejezés valójában nem a folyamat, hanem az elért állapot neve. Az ezt megelőző gyakorlat a koncentráció, vagy relaxáció, amikor ellazult állapotban figyelünk valamit, például a légzésünket, az esőcseppeket, vagy egy folyó áramlását. A lecsendesedett elmeállapotban aztán olyan gondolatfoszlányok bukkanhatnak fel, amik választ jelentenek, vagy rávilágítanak valamire. Próbáld ki, hogy ebben az állapotban mit üzen az elméd.

4. Engedj az intuícióknak

Nehéz elkezdeni, de próbáld kicsiben. Amikor döntened kell, és ösztöneid súgnak, eleinte nehéz lesz rájuk hallgatni. Ha nincs komoly tétje a megérzésnek, hallgass rá, és minél többször tapasztalod, hogy működik, annál magabiztosabb lesz majd.

5. Olvass a jelekben

Szeretnél belekezdeni egy képzésbe, és a semmiből felbukkan egy hirdetés a vágyott jógaoktatói tanfolyamról. Nagyon vágysz Indiába, az utazásról ábrándozol, amikor kiderül, egy rég nem látott barátnőd épp oda készül, és megkérdezi, vele tartasz-e. Nagyon sok üzenetet kapsz az univerzumtól és az elmédtől is. Legyél nagyon nyitott, és ha neked szólnak ezek az üzenetek, engedj a hívásnak. 

Ezt olvastad már?

Ismerd fel a lelki társadat!

Ez is érdekelhet szerelmespár Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top