Horoszkóp

Ismerd fel a lelki társadat!

Létezik egy kívánság, amire a világ minden táján egyöntetűen vágynak az emberek – minden tényezőtől függetlenül. Megtalálni a lelki társat, szerelembe esni vele, majd boldogan élni örökkön örökké.

Ha ezt a történetet filmen látod, megdobban a szíved. Ki ne vágyna a romantikus, mindent elsöprő szerelemre? Pláne, ha lelki társaddal teljesítheted be. Az élethosszig tartó, boldog párkapcsolat szinte minden ember vágya. Ha nem lenne ennél trükkösebb az univerzum, és megadná minden vágyakozónak: földi paradicsomban élhetnénk az idők végezetéig.

Ha még keresed az igazit, azt reméled, megleled a lelki társadat. Ha kapcsolatban élsz, azon elmélkedsz, vajon a párod az? Még a legkiegyensúlyozottabb kapcsolat alatt is érkezhetnek jelzések – egy mosoly a barista fiútól, a kulyasétáltatóban a jóképű borostás –, amik kapcsán elgondolkozol, hogy talán ő lehetett volna, de te mást választottál.

szerelmespár

Fotó: Unsplash

Ki is az a lelki társ?

Ennek felismerésére a megérzéseid a legfontosabbak. Nagyon sokszor kapsz olyan jelzéseket, amit túlzottan elhanyagolsz, ha a környezet ingerei, vagy bizonyos kényszerek erősebbek nála. Az ösztöneidre kell ebben az esetben hallgatnod. Ha a barátaid azt harsogják, az új randipartneredet ki nem állhatják, és dobnod kéne – te csak bízz a belső hangokban.

És van még egy nehezítő tényező: lélektárs az életedben nem csupán egyetlen lehet! Általában a másik feled úgy jelenik meg az álmaidban, mit egyetlen, mindenben űrt betöltő és téged teljesen kiegészítő személy. És itt tisztázzuk a fogalmakat! A lelki társ olyasvalaki, aki az első életedtől fogva jelen van, és időnként egy-egy életben kapcsolódtok. Ilyenből több is lehet. Az ikerláng pedig valóban a másik feled, akivel a lelketek hajdan egy volt, majd kettévált. Ilyenből csupán egy lehet, és nincs is mindenkinek. Ráadásul egyik sem biztos, hogy végül romantikus kapcsolatban lesz a partnered, az is előfordulhat, hogy barátokként találtok egymásra.

Mikor találkozhatsz vele?

Bármikor, bárhol az életed során. Nem túl biztató válasz, de szűkítheted a kört például az asztrológia segítségével. 

Számos előző életeden és inkarnáción túl vagy már, ahol sokakkal találkoztál, vagy kapcsolódtál. Ezekből mindig tanulsz, amit megérzések formájában használsz jelen életedben. Próbáld meg fejleszteni az intuíciós képességedet, hogy ebben a felismerésben is segítségedre legyen. A közeledben véletlenszerűen felbukkanó emberek sokszor régi társak, életekkel ezelőttről.

Honnan tudod, hogy ő az?

Biztosan találkozol az életed során néhány lélektárssal. Minden újonnan érkezőn elgondolkozol, talán ő is az. De jöjjön három olyan tényező, amikor el kell gondolkoznod, hogy valóban egy régről ismert fontos személy keresztezi az utadat.

1. Működik a kémia

Ha valakihez romantikus érzelmekkel vonzódsz, vagy szexuális kisugárzása fog meg, akkor már potenciális lelki társsal állsz szemben. Ha működik a kémia, kapcsolódtok egymáshoz minden előjel nélkül, majd érzed az emelkedő hőt és izgalmat, szinte biztos, egy rég nem látott lélekkel találkozol. Még ezek az érzetek sem biztos, hogy szerelmi vagy testi kapcsolathoz vezetnek, de ha egy idegennel találkozva valami furcsa szikra pattan kettőtök között, az régre vezető kapcsolatra utal. 

barátok

Fotó: Unsplash

2. Szavak nélkül kommunikáltok

Egy lélektárssal képesek vagytok kapcsolódni gondolati úton, és érzelmileg. Teljesen átélitek egymás érzelmeit, nagyon hasonlóan nyilvánultok meg. Tudtok dolgokat, mielőtt a másik kimondaná, és szinte ugyanakkor hívjátok, keresitek egymást rendszeresen. Sőt, az is lehet, hogy megérzed, ha valami rossz történik vele. Legyen ez a személy a legjobb barátnőd, vagy a kedvesed, egészen biztos, hogy egy lelki társaddal bukkantatok egymásra.

3. Látod a jeleket?

Létezik véletlen és egybeesés. A véletlen események össze-vissza, minden mögöttes erő nélkül történnek, míg a dolgok egybeesése valami jelentést tartalmaz számodra. A világban, kicsiben körülötted, vagy nagyban, kontinenseket átívelve is történnek ilyenek két ember életében. Két tudós, vagy két művész ugyanazon a projekten dolgozik, és majd’ ugyanazt alkotják meg – ez nem véletlen! Minden mindennel összefügg. 

Ha egy úton jártok a lélektársaddal, feltűnhetnek bizonyos mintázatok, többször ismétlődő események. Ugyanazt a dalt hallod ugyanabban az órában napokon át, valakinek a neve egyre gyakrabban felbukkan váratlan helyeken. Ezek mind arra utalnak, hogy valamivel és valakivel dolgod van.

4. Szeresd magad!

Sokszor akkor toppan be a lelki társ, ha éppen magányos vagy, önsajnálatban és fájdalomban telnek a napjaid. Ha ilyenkor találkoztok, tovább is áll. Az univerzum célja, hogy szeresd magad, és abban a formában tudj kapcsolódni hozzá és a párodhoz, amiben a leginkább fejlődni tudsz. Amikor össze vagy törve, a másik vagy haszontalannak érzi magát, vagy csupán egy mentőövnek. Egyik sem alapozza meg a beteljesedést. Ám ha megerősödsz, és magadtól éred el a boldogság állapotát, minden adott, hogy az érkező lelki társaddal indulj el az úton, amire mindig is vágytál.

(via astrologyanswes)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top