Horoszkóp

5 különleges jel bizonyítja, hogy ikerlángoddal találkoztál

Lelki társnak akár több embert is érezhetsz az életedbe. Hiszen lehet ő a legjobb barátod, a szerelmed, de akár az édesanyád is. Míg az ikerlángod valaki egészen más. De hogy rátalálj, előbb a lélektársaddal kell találkoznod...

A lelki társ fogalma aligha ismeretlen a legtöbb ember számára. Jelentése leginkább a lélek másik feleként fogalmazható meg, akár plátói, vagy romantikus értelemben beszélünk róla. Lélektárs ugyanakkor lehet a legjobb barát is. Az ikerláng fogalma ugyanakkor kevésbé elterjedt, hiszen bár hasonló jelentéssel bír, jóval összetettebb a lélektársnál. Ráadásul ahhoz, hogy ikerláng kapcsolatban találd magad, a lelki társadat is meg kell találnod.

Amikor belebotlasz a lelki társadba – aki lehet barát, családtag, szerelemi partner vagy akár mindegyik csoportból egy-egy személy, hiszen ebből több is lehet az életedben –, olyan erős vonzást érzel, mintha ezer éve ismernétek egymást. A lelki társ egyszerűen feléleszti a lelkedet, karmikus kötelék alakul ki közöttetek. Ezek az erős érzések az ikerláng esetében is megjelennek, ez a párkapcsolatok valamilyen nemesebb cél érdekét szolgálja.

S miből tudhatod, hogy valódi ikerlángoddal találkoztál? Íme 5 nagyon erős jelzés erre.

1. Ikerlángoddal szinte telepatikus a kapcsolatotok

Az ikerláng köteléknek nem kell feltétlenül romantikus kapcsolatnak lennie. Legtöbbször az ikerláng kapcsolat nemes cél érdekében születik, s függetlenül a viszony jellegétől, igen erős kötelék alakul ki kettőtök között. Ráadásul nem is kell, hogy egymás közelében legyetek, hiszen a kapcsolat telepatikus, avagy lelki jellegéből adódóan távolról is érzitek egymás rezdülését. S miután a kettőtök közötti kapcsolat olyan mély és erős, hogy az érzelmeket, de akár betegséget is hasonló időben élhettek át.

2. Ikerlángoddal különleges kapcsolatot élsz meg

Az ikerláng kötelék az egyik legerőteljesebb kapcsolat, amit az életedben átélhetsz. Mindkét félnek ugyanakkor spirituálisan, szellemileg és érzelmileg is felkészültnek kell lennie ahhoz, hogy ilyen szenvedéllyel, tartalommal és meghittséggel átitatott kapcsolatot kezelni tudjon. Lehet, hogy évekre lesz szükséged, hogy elérkezzen az ő ideje, ha ez egyszer megtörténik, az mindörökre a lelkedben és az életedben marad.

Ezekből a jelekből tudhatod, hogy ikerlángoddal találkoztál (fotó: Getty)

Ezekből a jelekből tudhatod, hogy ikerlángoddal találkoztál (fotó: Getty)

3. Együtt fejlődsz ikerlángoddal

Előfordulhat, hogy az ikerláng kötelék elviselhetetlen fájdalmakkal jár. Ez érthető, hiszen iker-feled sérelmeit, fájdalmát te is átéled. Ám ennek köszönhetően erősebbé, bölcsebbé válsz, s jobban tudod befolyásolni a környezeted történéseit. Az ikerláng kötelék egyik értelme pont ez: nem csupán egymásért vagytok, hanem azért, hogy az élettereteket jobbá tegyétek. Ez pedig alapvető különbség a lelki társ és az ikerláng között.

4. Ikerlángoddal mágneses erővel vonzódtok egymáshoz

Ha ikerlángoddal fizikailag távol kerültök egymástól, egy idő után szenvedtek a másik hiányától, hiszen egymás társaságában jóval többre vagytok képesek. Akár hónapokra, évekre távolodtok el a másiktól, biztosan megérzitek a hiányát. Ez megmutatkozhat abban, hogy róla álmodsz, vagy olyan tüneteket észlelsz, mint a nyugtalanság és az idegesség.

5. Az ikerláng kapcsolat megvilágosítja a célodat

Ikerlángod tükröt mutat neked, amelyben a saját lelkivilágoddal szembesülsz. Jobban megismered magad, illetve, hogy mire is vagy hivatott. Amikor először találkozol vele, lehet, hamar „kereket old”, ami gyakori jelenség az ikerlángok első találkozásakor. Ezt ne vedd magadra, korántsem jelenti, hogy vége a kapcsolatotoknak, inkább azt, hogy még nem jött el a megfelelő idő a találkozásra.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top