Horoszkóp

A hamis lélektárs 7 jele

Mindenki vágyik rá, hogy lélektársával találkozhasson. Mégis könnyen előfordulhat, hogy a csodásnak tűnő párkapcsolat hazugságokat rejt. Vajon honnan tudhatod, hogy hamis lélektárssal találkoztál? Íme a legfontosabb jelek...

Mindenki a lélektársát, a valódi szerelmet keresi. Mégsem könnyű őt megtalálni. Talán te is többször érezted már egy-egy találkozás kapcsán, hogy most valóban az igazira találtál. Aztán mégis gyorsan kiderült, akit igaznak hittél, csalódást okozott. Ő biztosan nem a valódi lelki társad volt. Talán egy „tanító”, aki azért érkezett az életedbe, hogy tapasztalatokat szerezz, talán a változásban, a változtatásban segített téged. Talán csupán annyi volt a feladata, hogy kimozdítson téged valamilyen beragadt helyzetből.

Ahogyan valódi lelki társadnak, úgy a hamis lélektársnak is megvannak a maga jelzései. Ebből a videóból kiderül a 7 legjellemzőbb figyelmeztető jel. Vajon tapasztaltad már valamelyiket? Vajon tényleg az igazi társsal találkoztál? A lelki társaddal élsz együtt?

A hamis lélektárs tipikus jelei… (iStock)

Fotók: iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top