Horoszkóp

Ez a 6 csillagjegy a legstréberebb

Intellektuális kinézetű, könyvmoly, stréber, tanulásba menekülő... vagy egyszerűen csak „kockafej”. Vannak akik nagybetűkkel hirdetik, hogy ebbe a kategóriába tartoznak, mások viszont igyekeznek nem nagydobra verni. Ezek a csillagjegyek bizony nagyon is stréberek.

1. Az Ikrek

stréber kocka csillagjegyek ikrek horoszkópNem lepődött meg senki, ugye? Számítani lehetett rá, hogy az Ikrek nem marad ki a listáról, hiszen a csillagjegy nagyon okos, és természeténél fogva kíváncsi. Levegő jegyként teljesen magával ragadja az új ismeretek elsajátítása, s ilyenkor se nem lát, se nem hall. Nem meglepő, ha szabadidejében is legújabb szenvedélyének hódol. Ha egyszerű kérdést teszel fel neki ezzel kapcsolatban, légy felkészülve, hogy válaszként végighallgatod a kezdőknek szóló kurzust. Ha pedig olyan bennfentes ismeretekről ejtesz szót a témát illetően, ami még nem tud, könnyen ingerlékennyé válik.

2. A Kos

stréber kocka csillagjegyek kos horoszkópHogyne tartozna a Kos is ide? Hírhedt sorozatfüggő, azaz binge-watcher, aki a kedvenc sorozatából több epizódot néz meg egyben, a rajongók minden kérdésére tudja a választ. Tudását arra használja, hogy hasonszőrű társai előtt hencegjen. Az első tűz jegyként, s az állatöv első jegyeként ő is meglehetősen énközpontú. Élvezi, ha tömeg előtt adhat számot a tudásáról, jó előadó-képességének köszönhetően valóban élvezet őt hallgatni, szavai könnyedén beívódnak bárki tudatába.

3. A Mérleg

stréber kocka csillagjegyek mérleg horoszkópA Mérleg inkább másokat helyez maga elé, mintsem önmagára gondoljon előbb. Azok közé tartozik, akik tagadják, hogy valódi könyvmolyok, ám hiába, ő is egy közülük. Jól álcázza magát hibátlan, divatos megjelenésével és társasági viselkedésével. S egyáltalán nem érdekli, mások mit gondolnak az öltözködéséről. Bizton állítható, ő a legstréberebb csillagjegy, kiérdemli a király jelzőt is, ám inkább meghalna, mint hogy elismerje ezt…

stréber kocka könyvmoly csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek a legstréberebbek (iStock)

4. A Rák

stréber kocka csillagjegyek rák horoszkópA Rák azon stréberek közé sorolható, akik a szleng kategóriát már a következő szintre emelik. Nem fél szívvel-lélekkel küzdeni, hogy bizonyítsa szerelmét és tudását, ám ezt olyan elragadóan teszi, hogy senkinek nincs szíve tönkretenni. Gyerekként ő az, aki születésnapjára űrhajós technikát álmodott meg, minden bulijára, gyerekzsúrra szigorúan csak jelmezben lehetett belépni. Anyukája UFO alakú palacsintákat sütött, a kenyérpirítója pedig a Csillagok Háborúja rohamosztagosainak sisakját ábrázolja.

5. A Vízöntő

stréber kocka csillagjegyek vízöntő horoszkópA Vízöntő viselkedése általában a másiktól függ. Ő ugyanis olyan, akár a mesterséges intelligenciájú chatbot: megfigyel, tanulmányozza a szokásaidat, tudja, milyen kérdésekre milyen válaszokat vársz, s végül úgy alakítja a személyiségét, hogy a legjobb barátra találhass benne. A Vízöntő természeténél fogva intellektuális típus, s tehetségének, sokoldalúságának köszönhetően csodákra képes. Szerelmi téren is igyekszik éles elméjű és stréber partnert választani, aki szellemi téren is társa tud lenni.

6. A Nyilas

stréber kocka csillagjegyek nyilas horoszkópA Nyilas a kelleténél több időt tölt magába mélyedve, passzióját ugyanis hajlamos túlságosan komolyan venni. Ő az, aki sátrat ver a járdán, nem számít, hogy esik az eső, vagy tornádó közeleg, netán szúnyoginvázió van, s meg kell küzdenie a hozzá hasonlóan kocka típusokkal csak azért, hogy elsőként vehesse át a premierre szóló jegyet, vagy elsőként foghassa kezébe a piacra dobott világszenzációt. Ami fellobbantja benne a vágyat, azt megszerzi, bármennyibe is kerüljön.

(via the minds journal)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top