Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy kikészül decemberben

Ezeknek a csillagjegyeknek meglehetősen sok megpróbáltatást hoz a december. Nemcsak az ünnepi készülődést és a karácsony körüli felhajtást viselik nagyon rosszul, de alapvetően is megszenvedik 2019 utolsó hónapját. A horoszkópból kiderül, milyen kihívások várnak rájuk. Te is köztük vagy? Még fontosabb, hogy tudd, mire számíthatsz.

December hónapban inkább kedvező lehetőségeket, változásokat jeleznek a bolygók. Ezek a csillagjegyek most mégis inkább a feszültséget, a korlátokat érzik, mintsem a felhőtlen örömet. Az advent, az ünnepi készülődés számukra is okoz vidám pillanatokat, de a lelkük mélyén valójában alig várják, hogy véget érjen ez a hónap. Persze, velük sem ok nélkül történnek az események, nagyon is fontos élettapasztalatokat gyűjthetnek. A tanítás ugyanakkor időnként fájdalmas lehet. Vajon te is köztük vagy? Akkor még inkább érdemes előre felkészülnöd minden eshetőségre. A horoszkópból megtudhatod a legfontosabb részleteket.

Az Ikrek inkább magába zárkózna decemberben

Kedves Ikrek! Szíved szerint elbújnál most mindenki elől, és csendben készülnél a karácsonyra. Sajnos ezt most nem nagyon teheted meg. A Szaturnusz, a nagy tanító bolygó tesztel, és persze tanít is téged decemberben. Ne lepődj meg, ha kimerültnek, enerváltnak érzed magad. Az év végéhez közeledve ezt persze nemcsak te érzed. Ez a hónap leginkább arra való, hogy mélyen a lelkedbe tekints, ami viszont nem könnyű feladat számodra. De éppen ezért jelent kihívást. Ha ellenállsz, egyre pesszimistábban látod a helyzetedet, ugyanakkor, ha önként időt szakítasz magadra, az elmélyülésre, a meditációra, valódi csodákat fedezhetsz fel magadban. Tedd meg, és olyan varázslatos karácsonyod lesz, mint korábban soha.

Ezeknek a csillagjegyeknek komoly kihívásokat hoz a december (iStock)

A Mérleg kapcsolatai sokat változnak decemberben

Kedves Mérleg! A lehető legjobb időben vagy, hogy szembe nézz önmagaddal, a származásoddal, a gyökereiddel, a családi kapcsolataiddal. A december biztosan fordulatokat hoz ezen a téren. Könnyen lehet, hogy egyre inkább elbizonytalanodsz: valóban azokkal az emberekkel veszed körbe magadat, akikre a leginkább szükséged van? A változások érinthetik az otthonodat is, talán épp most költözöl, vagy olyasmi történik veled, ami megingatja a biztonságérzetedet. Szívesen töltenél több időt a családdal, de alig van türelmed hozzájuk. Ez a kettős érzés pedig jócskán rányomja a bélyegét a mindennapokra. A legközelebbi kapcsolataidat teszteli most a Szaturnusz. Legyél óvatos és megfontolt…

A Vízöntő karmát teljesít decemberben

Kedves Vízöntő! Valóban nem könnyű megélni a decembert, viszont rendkívül sokat tanulhatsz, fejlődhetsz most lelkileg. Nem szereted a korlátokat, de most szinte minden formáját megtapasztalod. Ha lázadsz ellene, még keményebb leckéket ró rád az élet. Most csak elfogadni tudod a veled történő eseményeket. Figyelj magadra, legyél tudatos, rugalmas és engedékeny. Ne akarj semmit sem erővel megoldani. Most csupa olyan feladat jön eléd, amit korábban nem teljesítettél. Fogadd a decembert olyan második lehetőségként, amikor kijavíthatod a múlt hibáit. Ez egy fontos karmikus időszak, amikor törlesztheted az adósságokat. Nehéznek tűnik, de jobban jöhetsz ki belőle, mint sejtenéd.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top