Horoszkóp

Nagyot fordul a világ a horoszkóp szerint

Nagyot fordul mindenkivel a világ. Mostantól ugyanis egyre könnyebb és sikeresebb lesz a csillagjegyek élete. A nagy tanító bolygó, a Szaturnusz végre elindul előre, ennek köszönhetően mindenkinek elindul valami az életében. Hogy mi? A horoszkópból kiderül.

Több, mint négy hónapja erre vártunk: szeptember 18-án, szerdán a Szaturnusz végre elindult előre. A bolygó április 30. óta retrográd, azaz hátrál. Ez normális, és gyakori, de ilyen tartósan régen hátrált már, ezzel pedig szó szerint minden csillagjegyet hátráltatott. Mostantól végre nem hátra, hanem előre kell nézni. Minden csillagjegy más-más területen érezhet elindulást. Vegyük sorra: ki, hol? Íme a részletek.

KOS

Kos jegyűként április vége óta szinte folyamatosan azt érezted, hogy nem jutsz előre. Újból és újból nekifutottál, de nem haladtál. Már-már azt hihetted, hogy veled vagy a céljaiddal van baj. De szó sincs erről. Az elmúlt több mint négy hónap a kitartásod tesztje volt. Ez életed egyik legnehezebb próbája, mert te vérbeli „sprinter” vagy, aki rövidtávon tud nagy energiákat mozgósítani. Ám ennek most végre vége, és beindulsz. Különösen a jövőd építése terén várnak rád sikerek és konkrét, kézzel fogható eredmények.

BIKA

Te Bika jegyűként nem szoktad elkapkodni a dolgokat. Szereted, ha nem sürget senki és semmi. Ez nem lustaságot jelent, hanem megfontoltságot és iszonyatos erőt. Nem is bika-, hanem bivalyerős vagy. Te nagyon is tudsz kitartóan tenni azért, hogy célba érj. És utána várod az elismerést, amit képes vagy élvezni. Azonban az elmúlt több mint négy hónapban pontosan az elismerést hiányoltad. Szaturnusz, Kronosz, az Idő ura eddig is neked dolgozott, de nem volt látszatja. Most végre lesz értelme a kitartó munkádnak…

IKREK

Ikrek jegyűként igyekszel mindig felülemelkedni a kicsinyes, lehúzó aggodalmakon. Profi vagy ebben, de az utóbbi időben egyre nehezebben ment a könnyedség. Pillangószárnyaidat folyton bekoszolta valami, amitől egyre több erőt kellett gyűjtened, hogy fenn tudd tartani magad. Mivel Szaturnusz most nem érint téged közvetlenül, ez az egész néha egész jól ment. De már fáradsz. Szóval a legjobbkor ér véget ez a nehéz időszak. Szeptember 18-tól könnyebb dolgod lesz, továbbra is kihívás azonban a kiadásaidat kordában tartani.

A Szaturnusz több mint négy hónap után végre elindult előre (iStock)

RÁK

Rák jegyűként bárki bármit mond, igazad van, ha azt vallod, hogy a párkapcsolat minősége közvetlen hatással van az emberre. Április 30. óta a szokottnál többet jutott eszedbe a múlt. Könnyen lehet, visszasírtad a régi, szép időket, az elmúlt szerelmek emléke elvitt a jelenből. Sajnos ez megmérgezhette a pillanatot. Akár van párkapcsolatod, akár nincs, nem tanácsos a múlton merengeni, mert az már elmúlt. Szeptember 18-tól Szaturnusz segít, hogy visszatérj a jelenbe, és azzal foglalkozz, ami, illetve aki itt és most van. Hidd el, jobb lesz!

OROSZLÁN

Oroszlán jegyűként vannak kötelességek, amiket nem azért teljesítesz, mert kedved van hozzá, hanem azért, mert muszáj. Ebből lassan kezd eleged lenni. Az elmúlt több, mint négy hónap megviselt, mert unod már a rutint, és azt, hogy nem csinálhatod, ami feltölt, fellelkesít. Nem munkát, hanem hivatást keresel, amiben kiteljesedhetsz. Szaturnusz, Kronosz, az Idő ura elkezd segíteni ebben. Szükséged lesz még türelemre, de lassan eltűnnek a sötét felhők a karriered egéről, és hamarosan kisüt a Nap, megvilágítja, merre menj.

SZŰZ

Szűz jegyűként alapvetően türelmes, szorgalmas és elkötelezett ember vagy, aki nem nyafog, nem panaszkodik. De neked is jólesik a megerősítés, az elismerés. Na, épp ezt hiányoltad április 30. óta. Azzal, hogy Szaturnusz befejezi a hátrálást, véget ér a visszahúzó tendencia, és jön az elismerés. Visszatér a kreativitásod és életigenlésed, ami igencsak megfakult az elmúlt hónapokban. Megint lelkes leszel, és rájössz, ilyen hangulatban könnyebb dolgozni. Mindez kedvezően hat az egészségedre és a párkapcsolatodra is.

A Szaturnusz mindenki életét beindítja (iStock)

MÉRLEG

Akinek van családja, az azért fogja a fejét, akinek nincs, az meg azért. Mérleg jegyűként április vége óta neked is volt bajod ebből elég. Szaturnusz idős embert szimbolizál, így különösen az öreg rokonokkal volt gondod az elmúlt hónapokban. Vissza kellett fognod magad, nehogy megsértsd őket. Ha megéred, te is leszel öreg. Nem tudhatod, te milyen leszel akkor. A toleranciádra kedvezően hat Szaturnusz, amely szeptember 18-tól már nem hátráltat, hanem lassan elkezd támogatni téged. Azt tapasztalod, hogy több türelmed lesz hozzájuk.

SKORPIÓ

Vége a nyárnak. Sokan sokat utaztak, csoda szép helyekről posztoltak fotókat, amitől te frusztrálttá válhattál. Akkor is, ha neked is megadatott, hogy utazhass. Mindig van még szebb, még egzotikusabb hely, ez te is tudod, mégis nehéz volt elfogadni. Súlyosabbnak élted meg, hogy te nem mehettél oda. Skorpió jegyűként sokszor magadra kellett szólnod, nehogy elrontsd az egész nyaradat. A nyárral ez is elmúlik: szeptember 18-tól Szaturnusz elindul előre, és abban segít, hogy ne hátra, hanem előre tekints. Vár még rád nagy utazás…

NYILAS

Szaturnusz, Kronosz, az Idő ura április 30. óta „leckéztet” téged. Nyilas jegyűként folyamatosan úgy érezhetted, hogy nem éred utol magad, mert az idő mindig ellened dolgozik. És a pénz sem úgy jött be, ahogy tervezted. Ettől kifáradhattál, és elveszíthetted a legfontosabbat: a lelkesedésedet. Persze az elmúlt hónap hozott sikerélményt, de ez még nem kárpótolt a történtekért. Fellélegezhetsz, mert szeptember 18-án Szaturnusz elindult előre, és kedvező folyamatok indulnak el a pénztárcádban is. Hamarosan mindennek lesz értelme…

Az idő mostantól neked dolgozik… (iStock)

BAK

Bak jegyűként te vagy az igazi nyertese a Szaturnusz irányváltásának, ugyanis Szaturnusz a te bolygód, és éppen a Bakban jár. Ez duplán hat. Április 30. óta kissé lelassultál, amit valójában nem bántál, de fura volt, hogy mások mennyire pörögnek. Láttad a küzdelmüket, és eszed ágában sem volt felvenni az ő fordulatszámukat. Valahol mélyen belül érezted, eljön majd a te időd. Na, ez most következik be. Szeptember 18-án direktbe fordult a Szaturnusz, és mostantól elkezd az idő neked dolgozni. Szóval semmiről nem maradtál le. Sőt…

VÍZÖNTŐ

Vízöntő jegyűként nem ismertél magadra az utóbbi hónapokban: jól esett begubózni, csendben maradni, kívülről szemlélni, hogy nyáron a többiek mennyit rohangálnak. Te is szeretsz nyüzsögni, de az idei nyár más volt, mint a korábbiak. Ne félj, nincs veled baj. Szaturnusz egy más minőséget hozott neked, most az elcsendesedés töltött. Azonban itt az ideje kibújnod a csigaházból. Szeptember 18-án Szaturnusz elindult előre, és vele te is. Azonban ne várj hirtelen változást, csak lassan, fokozatosan vedd fel a régi fordulatszámot! Ne siess!

HALAK

„Azért vannak a jó barátok…” – szól a dalszöveg. Halak jegyűként az elmúlt hónapokban kissé megfogyatkoztak a barátaid. Nem kellett semmit tenned, maguktól tűntek el. Sajnálhatod, elgyászolhatod, de tudd, azok maradtak, akik valódi barátok. Velük nem feltétlenül kell napi kapcsolatban lenned. De biztos lehetsz benne, hogy számíthatsz rájuk és ők is rád. Mindezt Szaturnusz mutatja, azaz Kronosz, az Idő ura. Tény, hogy vannak barátságok, amelyek nem állják ki az idő próbáját, viszont mostaniak már biztosan megmaradnak…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top