Horoszkóp

Ennek a 3 csillagjegynek szuperül alakul a hét

Ennek a három csillagjegyeknek nagyon bejön az élet e héten. A csillagok minden kívánságukat teljesítik, végre az történik velük, amire annyira vágynak. Vajon te is köztük vagy? A horoszkópból megtudhatod a választ.

Az Ikrek végre levegőhöz jut a héten

ikrek heti horoszkóp nyertes csillagjegyekKedves Ikrek! Nem mindenki olyan szerencsés a héten, mint te. Téged ugyanis a többiekkel ellentétben nem hátrál, hanem ellenkezőleg, erősen támogat a Bak jelében retrográd mozgást végző Szaturnusz és Plútó. Végre ismét levegőhöz juthatsz, és mélyen átgondolhatod az életed eddig eseményeit. Felpezsdülnek a baráti kapcsolatok, olyan rég nem látott ismerősöket hoz eléd az élet, akiket nemcsak örömmel látsz újra, de nagyon sok mindenben támogathatnak téged. Sőt, pontosan látni fogod, kivel szakítsd meg végleg a kapcsolatot. Tedd meg.

heti horoszkóp nyertes csillagjegyek

Szuper hétre számíthatnak ezek a csillagjegyek (iStock)

Az Oroszlán elengedi a héten a negatív gondolatokat

oroszlán heti horoszkóp nyertes csillagjegyekKedves Oroszlán! Elég az önsajnálatból, hidd el, semmire sem mész vele, és még csak jobban sem érzed magad tőle. Sőt. Ideje optimistán tekinteni magadra, az életedre, a munkádra. Sokkal több örömet tartogatnak ugyanis a hétköznapok, mint sejtenéd. Kezdj a jóra összpontosítani ezen a héten, és rájössz, mennyi örömteli esemény történik veled. Mennyi olyan ismerős vesz körbe téged, nagyon egyenesen rajong érted. Hát nem ez a legfontosabb a jólétedhez? Ja, és a munkádban is óriásit villanthatsz most. Nem érdemes elszalasztani a kedvező lehetőségeket.

A Skorpió megmutatja valódi önmagát a héten

skorpió heti horoszkóp nyertes csillagjegyekKedves Skorpió! Imádod a titkokat, szívesen mutatod magadat titokzatosnak. Ezen a héten mégis egészen más arcodat feded föl a külvilágnak. Jól is teszed, bámulatos meglepetést és örömet okozol nemcsak a többieknek, de természetesen önmagadnak is. A Bak jelében retrográd mozgást végző Szaturnusz és Plútó, sőt még a Nyilasban hátráló Jupiter is leginkább téged támogat az önkifejezésben, a megfelelő kommunikációs stratégiában. Bölcsen és okosan beszélgetsz, nagyszerűen érzed magadat, nem mellesleg egyre közelebb jutsz a céljaid valóra váltásához is.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top