Horoszkóp

Komoly kihívásokat tartogat a Jupiter retrográd

Április 10-én, saját jegyében, a Nyilasban fordul retrográd, azaz hátráló mozgásba a Jupiter bolygó. A nagy szerencse bolygója visszafelé haladva már nem igazán kedvez a szerencsének. A következő hetek minden csillagjegy életében komoly kihívást hoznak.

2019. április 10-től retrográd mozgásba kezd a Jupiter. Ez a hátráló folyamat egészen augusztus 11-ig tart, hónapokon át borzolva a csillagjegyek idegeit. A valóságban természetesen egyetlen bolygó sem halad visszafelé, ugyanakkor a Földről tekintve így tűnik, ezért is foglalkozik ezzel a jelenséggel kiemelten az asztrológia. A Jupiter, a Nagy Szerencse bolygója, mely optimizmussal, pozitív életszemlélettel is feltölt, miközben támogatja a célok megvalósítását. Az elkövetkező hetekben, hónapokban jóval többet kell tenniük a csillagjegyeknek, hogy továbbra is haladhassanak a maguk útján, és bizony a konfliktusokból is bőven kijut.

jupiter retrográd kihívások

Kihívásokkal teli időszakot jelent a Jupiter retrográd (iStock)

Feje tetejére állítja a csillagjegyek életét a Jupiter retrográd

A retrográd Jupiter alatt sokan érezhetik úgy, mintha feje tetejére állna az életük. Bár hosszú távon szinte mindenki most a siker felé tart, az elkövetkező hetek és hónapok a korábbihoz képest jóval küzdelmesebbnek, görcsösebbnek, akadályokkal telibbnek tűnik. A szerelem és az érzelmek területén rengeteg feszültségre kell készülni, hiszen minden érzelem tízszer olyan erős intenzitással tör a felszínre. Szóval, a jelszó: türelem és türelem.

A retrográd Jupiter az önismeretet támogatja

A nehézségeknek mégis valamilyen szinten mindenki örülhet, ugyanis a retrográd Jupiter hajlamossá tesz a befelé figyelésre, a gondolkodásra, ezzel együtt az önismeret fejlesztésére is. A legjobbat és legtöbbet mindenki azzal teheti, ha többször is végiggondolja, melyek azok a dolgok az életében, amelyeken nagyon is ideje lenne változtatni, és melyek azok, amelyek valóban boldoggá teszik a mindennapokat. Hogy a lehető legkönnyebben átvészelhesd a következő hónapokat, nagyon fontos lenne, hogy egyensúlyt találj a munkában, most nem kellene túlhajszolni magad, a lehető legtöbb pihenésre, relaxációra lenne szükség a valódi nyugalomhoz. Alapszabály, hogy számolj tízig, mielőtt bármire is reagálnál. Így biztosan nem lesz gond, és a konfliktusokat is könnyedén elkerülöd, de legalábbis könnyebben kezelheted.

awarenessact

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top