Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek nagyszerű hétre számíthatnak

Vajon ezen a héten, kiknek kedveznek igazán a csillagok? A következő három csillagjegy remek hét elé néz. Most különösen fontos lehet az éleslátás, mert a lehetőségek később nem biztos, hogy ismét visszatérnek... Te is köztük vagy? Akkor figyelj!

Az Oroszlán hete bombasztikus

oroszlán heti horoszkóp nyertes csillagjegyekKedves Oroszlán! Már az elmúlt héten sem volt okod a panaszra, ez a hét talán még jobban alakul. Olyan, mintha minden arannyá válna a kezedben, amihez nyúlsz. Hihetetlen formában vagy, kifejezetten jól indul a heted, egyszerűen minden könnyen és nagyszerűen halad a maga útján. A kezdeti elsöprő lelkesedést a hét második felében pici érzelmi hullámvölgy tarkítja, de hidd el, ez csupán azért történik, mert képtelenség folyamatosan ezer fokon lángolni. A hétvége bámulatosan alakul. Már most érdemes a programokat szervezni és megélni a szívből jövő örömöket.

heti horoszkóp nyertes csillagjegyek

Ezeknek a csillagjegyek nagyszerű hétre számíthatnak (iStock)

A Nyilas a céljait gondolja át a héten

nyilas heti horoszkóp nyertes csillagjegyekKedves Nyilas! Te is a hét kegyeltének érezheted magadat. Valójában nem is csupán ennek a hétnek, hanem az egész évnek te vagy a legnagyobb nyertese. Igaz, épp ezen a héten a Jupiter retrográd mozgásba kezd, amitől kicsit te is hátrálhatsz. Uralkodó bolygód éppen a jegyedben járva halad visszafelé, de ez ne ijesszen meg. Inkább érezd úgy, hogy most kaptál némi levegőt és új lehetőséget, ismét átgondolni a legfontosabb célokat. Tudatosan figyeld, mit és hogyan mondasz, és akkor nem lehet baj. A hétvége számodra is bombasztikusan alakul.

A Halak számos feladatod oldhat meg a héten

halak heti horoszkóp nyertes csillagjegyekKedves Halak! Ezen a héten minden napra jut téged közvetlenül érintő égi esemény. Szóval, most tutira nem unatkozol, annyi minden történik, mint máskor egy egész hónap alatt sem. Úgy érzed magadat, mint akit elvarázsoltak a Vénusznak köszönhetően, amely uralkodó bolygóddal, a Neptunusszal áll együtt. Ámor nyila könnyen eltalálhatja most a szívedet – ha akarod persze. Másik uralkodó bolygód, a Jupiter retrográd mozgása pedig a múltat idézi fel, amikor rég nem látott emberekkel hoz össze a sors ismét. Ez újabb lehetőség, hogy rendezd, amit korábban nem rendeztél. Ugye, élsz vele?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top