Horoszkóp

Heti horoszkóp 2019. április 8-14.: Ez a hét leginkább az anyagiakról szól

Ezen a héten az anyagiak minden bizonnyal előtérbe kerülnek. Retrográd mozgásba kezd a Jupiter, a nagy szerencse bolygója, amely ezúttal nem igazán kedvez a szerencsének. A horoszkóp javaslata szerint légy óvatos, kerüld el a balszerencsét.

KOS

kos heti horoszkópÁprilis második hete a pénz körül forog. Szerencsére hétfőn szerencsés fényszögek (Hold–Szaturnusz, Hold–Plútó) szerencsés tendenciát mutatnak. Utána vigyázz, mert szerdán egy Nap–Szaturnusz-állás kritikát jelez, ami miatt megsértődhetsz. Hasonlóra számíthatsz szombaton is, mert aznap egy Nap–Plútó-állás még fájóbb érzést szimbolizál. Úgy látszik, olyan embertől jön a kellemetlen megjegyzés, akinek adsz a véleményére. Vasárnap szerencsére ismét kitűnő passzban leszel, és a rossz érzés már a múlté…

BIKA

bika heti horoszkópEnnél jobban nem is kezdődhetne a heted, hiszen dupla szuper fényszög (Hold–Szaturnusz, Hold–Plútó) neked kedvez. Keddtől a pénzedre kell ügyelned, mert egy „baráti gesztus” sokba kerülhet. Könnyen lehet, azt hiszed, veled ilyesmi nem történhet meg, mert nagyon megfontolt vagy. Ez igaz, de most nem árt az óvatosság. Pénteken egy csúnya Hold–Szaturnusz-szembenállás balesetveszélyt jelez, szóval légy óvatos az utakon. A hétvége legyen a családé! A vidám közös programok jót tennének mindenkinek…

IKREK

ikrek heti horoszkópNyugodtan indul a hét a föld jegyekben járó bolygóknak köszönhetően. Ez csak rákészülés arra a pörgésre, ami keddtől jön. Ám szerdán estétől Jupiter hátrálni kezd, ami régi emberek felbukkanását jelzi. A szerda és a péntek nem a te napod, ingerlékenységre hajlamosít szám szerint négy kellemetlen fényszög. Úgy tűnik, most te vagy az elszenvedője valami rivalizálásnak, amiből jobb, ha kimaradsz. Hétvégén visszatér a jókedved az Oroszlán Hold szerint. Úgy fogod érezni, ismét rengeteg az energiád…

heti horoszkóp 2019. április 8-14.

Retrográd mozgásba kezd a héten a Jupiter, a nagy szerencse bolygója (iStock)

RÁK

rák heti horoszkópMost nagy szükség lesz az éleslátásodra, hogy kimaradj mások vitájából. Szerdán Nap–Szaturnusz, szombaton Nap–Plútó között létre jövő súlyos fényszögek tökéletes ürügyet adnak, hogy érintve érezd magad olyan konfliktusban, amelyekhez valójában semmi közöd. Mivel nagy, lassú bolygókról van szó, hatásuk az egész hetet érinti, mint ködös időben a kéményekből felszálló füst. Ne engedd, hogy ez megmérgezzen! A hétvégén végre jó hírt kapsz a pénzügyekkel kapcsolatosan. A legjobb időben érkezik a pénz is.

OROSZLÁN

oroszlán heti horoszkópFantasztikusan hatékony leszel hétfőn. Egy nap alatt óriási mennyiségű feladattal tudsz végezni a dupla fantasztikus fényszögek szerint. Keddtől fejtörést okozhat egy barát, kolléga, aki panaszkodik, és célozgat rá, hogy segíts neki. Csak te dönthetsz, hogy segítesz-e, és ha igen, hogyan teszed. Csütörtökön és pénteken nem leszel csúcsformában. Hétvégén ugyanakkor végre magadra találsz. Kedvenc napod a vasárnap lesz, amikor egy Nap–Jupiter fényes fényszög beragyog és megszépít körülötted mindent…

SZŰZ

szűz heti horoszkópItt egy hétfő, ami kedvedre való lesz. Dupla remek fényszög (Hold–Szaturnusz, Hold–Plútó) magabiztosságot hoz neked. Ha meg kell győznöd valakit, ezen a napon sikerülni fog. Keddtől jön a próbatétel: a Halakban együtt álló Vénusz–Neptunusz szerint olyan emberekkel lesz dolgod, akik szétszórtak és idegesítőek. Szerdán és szombaton kellemetlen fényszögek (Nap–Szaturnusz, Nap–Plútó) lesznek az égen. Hétvégére válassz aktív pihenést. Most ne lustálkodj, attól nem fogsz felfrissülni.

MÉRLEG

mérleg heti horoszkópSzerencsére szerencsés fényszögek (Hold–Szaturnusz, Hold–Plútó) támogatnak hétfőn, hogy megfontoltan kezeld a pénzügyeidet. Kedden még elemedben leszel, de szerdától számos bagatell nézeteltérésbe keveredhetsz. Elsősorban a családod igyekszik bevonni téged olyan ügyekbe, amiket nélküled is meg tudnának oldani. Muszáj lesz meghúznod a határokat, ha nem akarsz lemerülni. A hétvégéd akkor lesz kitűnő, ha a barátokkal töltöd. Szervezzetek kirándulást, grillezést, biciklitúrát a szabadba! Imádni fogod.

SKORPIÓ

skorpió heti horoszkópEz a heted szinte kizárólag a pénzről szól. Vigyázz, mert szerdán és pénteken olyan nehéz fényszögek lesznek az égen, amelyek igencsak megnehezítik a bevétel-kiadás egyensúlyának megtalálását és megtartását. Azonban nem szabad, hogy minden gondolatod a pénz körül forogjon, mert begörcsölsz. Szerencsére lesznek olyan konstellációk is, amik neked kedveznek szerdán, pénteken és szombaton. Hétvégén a jövőt kezded tervezgetni. Hamarosan itt vannak a húsvéti ünnepek, ideje kitalálni a részleteket.

NYILAS

nyilas heti horoszkópNagy jelentőséggel bír, hogy Jupiter, a nagy szerencse bolygója szerdán este hátrálni kezd, ami duplán hat rád, mert egyrészt az uralkodó bolygód, és éppen a Nyilasban jár. Szokatlan, de hajlamosít hátrálásra, kihátrálásra, pedig ez nem jellemző rád. A valódi kihívás majd pénteken jön, amikor „kínos” fényszögbe kerül a Merkúrral. Ez a kommunikációban mutat kínos félreértést. Törekedj az egyszerű fogalmazásra! Imádni fogod a hétvégét, mert lelkesítően és inspirálóan éled meg a vasárnapi Nap–Jupiter-fényszöget.

heti horoszkóp 2019. április 8-14.

Az anyagiak a téma ezen a héten (iStock)

BAK

bak heti horoszkópDupla remek konstellációval indul a heted. Magabiztosnak és hatékonynak fogod érezni magad, ami a siker érzésével tölt fel. A folytatás nem ilyen egyértelműen kedvező, mert szerdán (Nap–Szaturnusz) és szombaton (Nap–Plútó) súlyos fényszögek szerint súlyosnak ítélsz meg olyan családdal, ingatlannal kapcsolatos ügyet, ami nem biztos, hogy olyan súlyos. Jobb lenne, ha nem ebben a borús állapotban döntenél. Hétvégén költekezés tör rád. A közelgő ünnepekre készülődhetsz, így még hasznossá is válhat a költekezés.

VÍZÖNTŐ

vízöntő heti horoszkópÚgy tűnik, hétfőn otthon felejted a szívedet és a gondolataidat. Az égi folyamatok szerint nehéz lesz a munkádra koncentrálni. Ha teheted, vegyél ki szabadságot. Keddtől sokkal jobb formában leszel, ám szerdán és pénteken olyan bolygóállások lesznek az égen, amelyek szerint sokba kerülhetnek a barátaid és/vagy a gyerekeid. Csütörtöktől gördülékennyé teheted a munkát, ha az együttműködésre és az együtt gondolkozásra fókuszálsz. A hétvége szerelmet hozhat neked, ha nem ugrasz el Ámor nyila elől.

HALAK

halak heti horoszkópEgyetlen hét alatt hat nagy jelentőségű esemény lesz az égen: 1. Szerdán a Vénusz–Neptunusz-együttállástól elvarázsolttá válsz. 2. Szerdán Nap–Szaturnusz-fényszög a pénzügyekben követel komolyságot. 3. Szerdán este a retrográdba forduló Jupiter régi ember visszatérését jelzi a munkahelyeden. 4. Pénteken a Merkúr–Jupiter-fényszög arra int, hogy ne beszélj sokat! 5. Szombaton a Nap–Plútó-fényszög megint a pénzügyeidet érinti. 6. Vasárnap a Nap–Jupiter-fényszög szerint minden jó, ha a vége jó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top