Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy kiborul a héten

A Merkúr retrográd ezen a héten, és igencsak sok borsot tör a csillagjegyek orra alá. Valójában mindenkinek okoz feszültséget, s nehezebb pillanatokat, ami ezeket a jegyeket viseli meg a legerőteljesebben. A horoszkópból kiderül, mire készülj fel, ha te is közéjük tartozol.

Ezen a héten a Merkúr retrográd hatása érinti a legerőteljesebben a csillagjegyeket. Kommunikációs problémákat, meg nem értettséget, sértődéseket jelez a bolygó hátráló mozgása. A múlt most igencsak előtérbe kerülhet, s a meg nem oldott problémákkal szembesít az élet. Ebben a zűrzavaros helyzetben pedig nem könnyű tisztán látni és higgadtnak maradni. Ezeknek a csillagjegyeknek meg pláne. A mostani nehézségek önvizsgálatra biztatják őket, s ha megteszik, minden sokkal pozitívabb fényt kap az életükben.

Ha te is e jegyek valamelyikében születtél, vagy az aszcendensed áll az egyikben, a horoszkóp szerint ezúttal nem a legjobb hétre számíthatsz. De szerencsére ez a hét és a nehézségek sem sem tartanak örökké…

A Kos rájön a héten, hogy minden változik az életében

Kedves Kos! Bármennyire is szeretnéd, de nem mondhatod meg a többieknek, hogy mit gondoljanak a világról, vagy akár rólad. Ugyanakkor te is tudod, mekkora erő rejlik az őszinteségben. Persze magaddal is legyél mindig őszinte. Ezen a héten érdemes lenne minél mélyebbre ásni magadban, hiszen a mostani érzésed mélyben rejlő okaira is rábukkanhatsz. Könnyű lehet minden problémát félresöpörni, de szembenézni vele már fájdalmasabb feladat. Viszont amikor megérted a negatív érzések okát és gyökerét, változtatni is tudsz rajta. S amikor változtatsz, körülötted is minden változik…

Ezek a csillagjegyek nem találják a helyüket ezen a héten (Fotó: Pixabay)

Az Oroszlán felismeri a félelmeit héten

Kedves Oroszlán! Vajon mitől félsz a legjobban? Nos, ez a hét tökéletes, hogy felismerd, honnak jönnek ezek a félelmek. Talán valamilyen múltbéli fájdalmas esemény emlékéből fakad? Mindenképpen próbáld megtalálni a félelem forrását, majd írd át magadban a történetet. Hatalmas erőt nyersz a felismerésből. A félelem ugyanis nagyrészt a fejedben létezik csak, és épp a biztonság érzetében akadályozod vele magad. A bizonytalanság, a határozatlanság sosem ad lelki nyugalmat. Ha belegondolsz, mindig akkor vagy igazán magabiztos, amikor boldognak érzed magad. Az öröm, a jókedv tölt fel energiával. Ez a hét legfontosabb felismerése számodra.

A Nyilas kényelmetlenül érzi magát a héten

Kedves Nyilas! A szokásokat te alakítod magadnak. Nem mellesleg számtalan lehetőséget találhatsz, hogy boldogabb, egészségesebb, gazdagabb lehess. Ha nem érzed jól magad, mindenképpen arról kéne döntened, hogy nem vesztegeted tovább fölösleges dolgokkal az idődet. Előbb csak apróbb változásokat tegyél, nem kell azonnal a legmagasabb csúcsot megmásznod. Te alapvetően nagyon szerethető és boldog ember vagy, s erre is törekszel az életedben. Ezen a héten mégis inkább kellemetlenségeket tapasztalhatsz, zavartnak érzed magad, ami mind arra tanít, hogy szembenézz magaddal, s a jövőben elkerüld a mostani buktatókat.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top