Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy kikészül a Halak havában

Ezeket a csillagjegyeket komoly kihívás elé állítja az élet a Halak havában. S hogy egyszerűbben vészeljék át a megpróbáltatásokkal tűzdelt periódust, érdemes arra gondolniuk, hogy minden értük történik. A horoszkópból megtudhatod, te is köztük vagy-e.

Megkezdődött a Halak hava. A Halak érzékeny, nagyon empatikus a kisugárzása, kedves és szeretetteljes típus. Intelligens, gyors felfogású, sokoldalú, néha kicsit kiszámíthatatlan és titokzatos is. Nagyon kreatív és tehetséges, valódi művész rejlik a lelkében. Szívesen álmodozik, nagyon élénk a fantáziavilága. Túlérzékeny lehet, és könnyű befolyásolni. Időnként felveszi a mártír szerepét, hajlamos magát hibáztatni olyasmiért is, amit el sem követett.

A következő három csillagjegy életében komoly kihívásokat hoz a Halak hava. Ők ugyanis a fentiekhez képest merőben más értékeket képviselnek. Önmagában ezért sem lesz könnyű számukra a következő időszak. S akkor még nem is említettük a Merkúr retrográdot a Halakban. Mindez igencsak próbára teszi most őket. S hogy az előttük álló heteket átvészelhessék, érdemes a horoszkóp javaslatait követni.

A Kos múltja visszatér a Halak havában

Kedves Kos! Talán nem te vagy a zodiákus legtürelmesebb csillagjegye, de az biztos, hogy nem félsz semmitől sem. Pontosan ezért nem a kihívásokat kellene keresned a Merkúr retrográd idején, hanem inkább vedd a kezedbe az irányítást. Lehet, most még egyáltalán nem annak tűnik, de a Halak hava nagyon is izgalmas időszaknak ígérkezik. Viszont ehhez add fel az elveidet, vagyis mostantól ne ragaszkodj az elvárásaidhoz. Ez a néhány hét tökéletes lehetőség az elengedésre, a megbocsátásra, bármi is történt a múltban. Még ha nem érzed is magad topon, fogd fel az egészet második lehetőségként: az univerzum ezzel segít, hogy túllépj végre a múlton.

Ezeket a csillagjegyeket megviseli a Halak hava (fotó: Getty)

Az Oroszlán újjászületik a Halak havában

Kedves Oroszlán! Ne lepődj meg, ha nem érzel túl sok kedvet a társasági élethez a Halak havában. Nem is baj, ha most inkább csak magadra figyelsz. Biztosan lesz olyasmi, amit átalakítasz magadban, amiről a későbbiekben egészen másként gondolkozol. Ez most valójában a lemondás, az elengedés időszaka számodra. Gondold át, mi az, ami nem segít téged a jövőben? Miről érdemes lemondanod a boldogságodért? Miben változnál és változtatnál? Mielőtt nagyon magad alá kerülsz, fogd fel úgy az egészet, hogy most kapsz lehetőséget az univerzumtól az újjászületésre. Minden érted és a fejlődésed érdekében történik. A nehézségek is…

A Nyilas begyógyítja a sebeket a Halak havában

Kedves Nyilas! Ezekben a hetekben legyél nagyon kíméletes magaddal. Talán egyre inkább foglalkoztat majd a származásod, a gyökereid. S jól is teszed, ha kutatod a mélyben rejlő összefüggéseket, hiszen fontos felismeréseket tehetsz. Nem mellesleg begyógyíthatod a régmúltban, a generációkon át szerzett sebeket. A Halak hava és a Halakban járó retrográd Merkúr pontosan erre alkalmas. Ismét előtörnek a múltbéli sebek, de csak azért, mert még nem zártál le mindent magadban. Azért lesz nehéz, mert nem szívesen nézel szemben a fájdalmakkal, te optimista, előre tekintő típus vagy. De most azért lépsz vissza a múltba, hogy végleg törölhess minden fájdalmat.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top