Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek álomszerű lesz a Halak hava

Ennek a három csillagjegynek álomszerű lesz a Halak hava. Úgy érezhetik, valódi csodát élnek meg. A horoszkópból kiderül, te is a legszerencsésebbek közé tartozol-e. Legalábbis ebben a mostani időszakban.

A Halak hava február 19-én kezdődött, amikor a Nap a Halak jelébe lépett, s egészen március 20-ig jár ott. Február 17. és március 10. között a Merkúr bolygó szintén a Halak jelében retrográd, azaz hátráló mozgást végez, sőt néhány napra visszalátogat a Vízöntőbe is. Ez az időszak jelez némi kommunikációs feszültséget, nehézséget, amelyből ezek a csillagjegyek alig érzékelnek valamit. Persze esetükben is felbukkanhat a múlt egy-egy emléke, de ezt most különösen jól kezelik. Szóval, nekik minden okuk meglesz a felhőtlen boldogságra. Mi minden vár rájuk ebben az álomszerű hónapban? Íme a legfontosabb részletek.

Ha te is e jegyek valamelyikében születtél, vagy az aszcendensed áll az egyikben, a horoszkóp szerint igazán remek lehetőségek, felismerések várnak rád. Most tényleg új fejezet kezdődik életed könyvében. Ugye, tovább lapozol?

A Rák használja a megérzéseit a Halak havában

Kedves Rák! Az élet igazán különleges és misztikus lehetőségeket tár eléd a Halak havában. Nagyon intuitív típus vagy, és született belső érzékenységgel is rendelkezel, de nem ijesztenek meg a párkapcsolatoddal, és persze minden más kapcsolatoddal összefüggő kihívások sem. Az is bizonyos, hogy az elkövetkező hetekben nagyon sokat tapasztalsz és tanulhatsz ebben a témában, de persze minden másban is, ami igazán érdekel most téged. Ha épp azon gondolkodnál, hogy ismét visszaülj az iskolapadba, kiváló tanfolyamokat, képzéseket találhatsz ehhez. A retrográd Merkúr ugyanakkor arra figyelmeztet, hogy minden szerződést, iratot alaposan olvass át, beleértve az apró betűs részleteket is, mielőtt aláírod. S akkor tényleg álomszerű lesz ez a hónap.

Ezeknek a csillagjegyeknek álomszerű lesz ez a hónap (fotó: Getty)

A Skorpió szívében felébred a romantika a Halak havában

Kedves Skorpió! A Vízöntő havában még inkább mélyen elrejtetted a valódi lényedet, a Halak havában ugyanakkor örömmel megmutatod, ki is vagy te valójában. Kihozhatod magadból a kreativitást, s most biztosan örömet lelsz majd mindenféle alkotói folyamatban. Egyre magabiztosabb leszel, hiszen érzed, hogy mennyire mindenre vagy képes. Megélheted végre a felhőtlen örömet, sőt, ne lepődj meg, de most a romantikus éned is felébred. A bolygók szerint nagy az esélye, hogy visszatér valaki a múltból, aki korábban fontos volt a szívednek. Ez most egy olyan lehetőség, amivel érdemes élned. Végleg elbúcsúzhatsz, és lezárhatod a múltat, hogy a jelenben élhesd meg az őszinte és valódi érzelmeket. Varázslatos hónap vár rád, élj a lehetőséggel!

A legboldogabb születésnap vár a Halakra

Kedves Halak! Eljött a te időszakod. Most végre kibontakoztathatod a benned rejlő valódi tehetséget. A születésnapod havában bármi megtörténhet veled. Csupa jó dolog vár rád kezdve a vasárnapi Halak újholddal. Itt a lehetőség, hogy kívánj bármit, majd valóra is váltsd az álmaidat. Még a retrográd Merkúr energiáját is felhasználhatod a céljaidra. Ami másnak nehézség, számodra ujjgyakorlat. Idegeskedés, stressz helyett inkább nézd mindennek a jó oldalát, s hozd ki belőle a lehető legtöbbet. Ez az időszak ugyanis tökéletes, hogy ismét áttekintsd a múltat, átértékeld a történteket, és lezárj mindent, amire már nincs szükséged. S ha megteszed, újult erővel, hittel és reménnyel indulhatsz a boldog jövő felé…

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top