Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek fantasztikus lehetőségeket hoz a szerdai újhold

A Halak jegyében felragyogó újhold mindannyiunkat arra késztet, hogy merjünk nagyot álmodni. Ennek a 3 csillagjegynek különlegesen varázslatos időszak kezdetét jelzi. Te is köztük vagy? Akkor még fontosabb, hogy élj a kínálkozó lehetőségekkel...

1. Rák

rák csillagjegy márciusi újhold horoszkópA Halak jegyébe lépő újhold valósággal kirobbantja a dobozok és a korlátok közül a Rákot. Végre képesnek érzi magát, hogy áttörje a határait, és új lehetőségek után nézzen. Lehet, hogy egy kulturálisan izgalmas külföldi út vagy új tanulási lehetőség vár rá, de az biztos, hogy ezentúl nyitottabban és bizalommal teli tekint a jövőbe.

március újhold nyertes csillagjegyek horoszkóp

Ezek a csillagjegyek a márciusi újhold nyertesei (iStock)

2. Skorpió

skorpió csillagjegy márciusi újhold horoszkópA Skorpió is felszabadulásként éli meg a márciusi újholdat. Szinte újra előbukkan belőle a gyerek, és késztetést érez az alkotásra: zenélésre, festésre, írásra. A munkájában is briliáns, formabontó ötletei támadnak. Jobb, ha hagyja, hogy utat törjön ez a gyermeki energia. Még csak meg se próbálja visszafogni!

3. Halak

halak csillagjegy márciusi újhold horoszkópA Halak végre tündököl, amit persze mások is észrevesznek. Ami mégis a legfontosabb, hogy végre ő is elfogadja saját magát, és büszke az eddigi sikereire, hogy odáig jutott, ahol tart. De a fejlődésben nem szabad megállnia, a mostani remek időszak, hogy újítson, például új hobbit, új frizurát, vagy bármit, amitől még izgalmasabbnak érzi magát.

elitedaily

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top