Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy csodás hétre számíthat

Ezeknek a csillagjegyeknek különleges meglepetéseket jeleznek a bolygók. S még ha a többieknek kissé döcögősen indul is a hét, nekik nem lehet okuk panaszra. A horoszkóp szerint csodás napok várnak rájuk. Te is köztük vagy?

Február harmadik hetében ismét csak számos esemény zajlik az égen, ami természetesen újabb változásokat jelez a csillagjegyek életében. A legérezhetőbb kétségtelenül a Halak jelében járó Merkúr hátráló mozgása, majd szerdától a Nap is a Halakban folytatja égi útját. A vasárnapi újhold pedig igazán csodás fordulatokat jelez, a következő csillagjegyeknek mindenképpen. Nagyszerű és igazán különleges meglepetéseket tartogatnak számukra az előttük álló napok, miközben a nehézségekből kimaradnak.

Ha te is e jegyek valamelyikében születtél, vagy az aszcendensed áll a valamelyikben, a heti horoszkóp szerint csoda szép hétre számíthatsz.

A Rák visszanyeri a hitét a héten

Kedves Rák! Az elmúlt időszakban sokat tesztelt téged az élet. El kellett döntened, hogy miben hiszel szívből, s mi az, amit inkább csak magadra erőltetsz. S amikor minderre rájöttél, és persze változtatsz is a hozzáállásodon, valósággal kinyílik a világ előtted. Szerdán a Halak jelébe lép a Nap, majd vasárnap együtt áll a Holddal, amellyel új időszámítás kezdődik az életedben. Ez a hét is már a hitedről, az elhatározásokról szól. Ismerd fel az erődet, az elszántságodat, és hogy valójában bármire képes vagy, amikor hiszel magadban. Egyszerűen csak nyisd meg magad az újnak, s engedd szabadjára a képességeidet!

Ezeknek a csillagjegyeknek nagyszerű hetet ígér a horoszkóp (fotó: Pixabay)

A Skorpió egyre optimistább lesz a héten

Kedves Skorpió! Azon gondolkozol, vajon mit gondolnak rólad a többiek? S szerinted nem érdemled meg a boldogságot? Kételkedsz magadban? Nos, akkor épp ideje a problémák gyökerét megkeresned, és feloldani magadban ezeket az önkorlátozó blokkokat. Ezen a héten lehetőséget kapsz, hogy visszanyerd az erődet, s újra önmagad lehess. Egyre jobb lesz a hangulatod, és végre a páncélodból is ki mersz bújni. Engedd el a félelmeket, hiszen épp ezek akadályoznak a valódi siker megélésében. Most semmi sem fontosabb, mint hogy kibontakoztasd a benned rejlő kreativitást. Nyisd meg a szívedet, a lelkedet. Épp ideje, hogy ismét mosolyogj, és felfedezd az élet szépségeit.

A Halak megtalálja önmagát a héten

Kedves Halak! Szerdán kezdődik a te hónapod, amikor a Nap a jeledbe lép, s ami azt is jelenti, hogy hamarosan itt a születésnapod. A Halak havában rólad szól minden. Szóval mostantól nagyszerű dolgok várnak rád, áldásnak érezhetsz mindent, ami veled történik. Picit tekints magadba, s nézd meg, ki is vagy valójában. Mostantól ne akarj megfelelni senkinek és semminek, csak és kizárólag a szíved hangjára figyelj. Legyél igazán boldog, s magadnak tegyél szívességeket, ne csak a környezetednek. Ideje elfogadnod és nemcsak adni másoknak. Valódi változások kezdődnek az életedben. Szóval nyisd meg a lelkedet az új lehetőségeknek.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top