Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy csodaszép hétre számíthat

Ezeknek a csillagjegyeknek most minden okuk meglehet a bizakodásra, az örömre, a boldogságra. A horoszkóp szerint csodaszép hét vár rájuk. Vajon te köztük vagy?

Május első hetében az Uránusz mellett a Nap és a Merkúr is a Bika jelében halad, nem mellesleg támogató fényszögekkel kapcsolódnak a Plútóhoz, a Jupiterhez és a Szaturnuszhoz. A hét közepén ugyan a Skorpió telihold erős hatást gyakorol mindenkire, majd három bolygó is retrográd mozgásba kezd, ezek a csillagjegyek mégis pozitív lehetőségekre számíthatnak. Ezen a héten őket támogatják a bolygók a leginkább.

Ha te is e jegyek valamelyikében születtél, vagy az aszcendensed áll az egyikben, a heti horoszkóp szerint a legjobbakra számíthatsz ezen a héten. Érdemes kihasználnod a kedvező alkalmat.

A Bika érzi a szeretet ezen a héten

Kedves Bika! A bolygók támogatnak téged továbbra is, így okod sem lehet panaszra ezen a héten sem. A szívedben felébred a szeretet, s egyre inkább felfedezed a párod, a párkapcsolatod értékeit. Ezúttal valóban fény derül, hogyan működik és mennyi kölcsönös a kapcsolatotok. A csütörtöki telihold teljes fényével világít rá mindenre, s egyúttal lehetőséget ad, hogy elengedd, ami akadályoz téged, s valóban megnyisd a szíved a tiszta érzelmeknek. Érdemes időt szánni kettőtökre, és megfogalmaznod, hogy mit jelent számodra ez a kapcsolat, mit érzel valódi értéknek, s mi az, ami távolságot idéz elő benned. Érdekes felismeréseket tehetsz…

Ezeknek a csillagjegyeknek minden okuk meglesz a boldogságra ezen a héten

Ezeknek a csillagjegyeknek minden okuk meglesz a boldogságra ezen a héten (fotó: Getty)

A Rák lelke megnyugszik a héten

Kedves Rák! A lelked megfiatalodik ezen a májusi héten. Az elmúlt időszakra jellemző szorongást, aggódást végre el tudod engedni, melynek köszönhetően ugyanazzal a lelkesedéssel tekintsz magadra, a körülötted lévő világra, mint kisgyermek korodban. A telihold az elengedésben támogat téged, s megnyitja a szívedet a valódi örömöknek és boldogságra. Bátorságra szükséged lesz ezen a héten is, hogy változtass, de mindenképpen érdemes megtenned a saját érdekedben. A lelked mélyén pontosan tudod, hogy az aggódás csak viszi az energiát, előrébb nem jutsz vele, s nem is oldódik meg semmi az életedben. Ellenben az optimista és pozitív hozzáállással óriási lépéseket tehetsz.

A Skorpió jelentős felfedezéseket tesz ezen a héten

Kedves Skorpió! Ne lepődj meg, ez a hét hihetetlenül intenzív lesz érzelmileg, lelkileg egyaránt. A Skorpió telihold megmozgat benned minden érzelmet, de egyúttal lehetőséget is ad, hogy más szemmel tekinthess az életedre, s újra rájöhess, ki is vagy valójában. Benned elképesztő erő rejlik, a legmélyebb pontról is mindig képes vagy talpra állni. Éld meg a valódi függetlenséget és szabadságot, s bizonyítsd magadnak, milyen különleges az egyéniséged. Mindig lesznek körülötted, akik meg akarnak változtatni téged. Hidd el, nem kell engedned az elvárásaiknak. Legyél valódi önmagad, s bízz az értékeidben. Ez a legfontosabb felismerés ezen a héten. 

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top