Horoszkóp

Májusi horoszkóp: új lehetőséget jeleznek a bolygók

Májusban a Vénusz hátráló mozgásba kezd, és újra fényszögkapcsolatba kerül a sejtelmes Neptunusszal. Ez nem csak azt jelenti, hogy lelkileg érzékenyebb lehetsz, hanem azt is, hogy valamilyen korábbi problémáról kiderülhet, még nem oldottad meg. A havi horoszkóp szerint újabb esélyt kapsz, hogy rendezd az életedet.

Május hónapban az Ikrek jelében járó Vénusz hátráló, avagy retrográd mozgásba kezd, s a Halak jelében járó Neptunusz bolygóval létesít nehezebb fényszöget. Ez a bolygóállás ugyanakkor előhozhat olyan problémákat az életedben, amelyeket korábban nem rendeztél, vagy egyszerűen megfeledkeztél ezekről. A múlttal szembesítenek tehát a bolygók, egyúttal lehetőséget is kapsz, hogy megoldhasd mindazt, amit korábban a szőnyeg alá söpörtél. S ha nem is tűnik mindez első olvasatra könnyűnek, a májusi horoszkóp szerint érdemes élni az adódó alkalommal, hiszen hamarosan egyre pozitívabb időszak köszönt mindenkire…

Kos – májusi horoszkóp

Kos jegyűként még az is lehet, hogy pénzügyeid nem az elvárásaidnak megfelelően alakulnak májusban. De az is előfordulhat, hogy olyasmire adsz ki pénzt, ami nem éri meg az árát. Értéktárgyaidra jobban kellene ügyelned, mert akár meg is lophatnak. A fontosabb megbeszéléseket most érdemes lebonyolítani, mert a kedved szerint alakulhatnak a dolgok. A szerelmi kapcsolatokban úszhattok a boldogságban.

Bika – májusi horoszkóp

Bika jegyűként megeshet, hogy annak a feszültségnek, amely jellemezte az életedet, májusban nyoma sem marad. Olyan szituációba kerülhetsz, amely jó hatással lehet a biztonságérzetedre. Pénzügyek terén furcsa helyzet állhat elő, mert lesz, ami hozza a pénzt, és lesz, ami viszi. A házasságokban, régi együttélésekben, ha gyermek is van, a csemete miatt alakulhat ki átláthatatlan, vagy csalódást okozó helyzet.

Ikrek – májusi horoszkóp

Ikrek jegyűként még az is lehet, hogy olyan dolog valósul meg májusban, amelyet már jó ideje tervezgethetsz, vagy amelyet eddig titokban tartottál. Nagyon jól tudod képviselni a saját érdekeidet, agytekervényeid is az ötödik sebességbe kapcsolhatnak. A munkában, megélhetésben a dolgok másként alakulhatnak, mint ahogyan gondoltad. Valakinek a viselkedése ugyanakkor csalódottá tehet.

májusi horoszkóp új lehetőségek

Új lehetőséget tartogat a május a horoszkóp szerint (fotó: Getty Images)

Rák – májusi horoszkóp

Rák jegyűként a házasságokban, régi együttélésekben akkor lehet nyugalom, ha alkalmazkodsz a társadhoz. De az is lehet, hogy az életnek ezen a területén olyan esemény történik, amely akár sorsfordulónak is nevezhető. A kapcsolatok is fontosabb szerepet játszanak most az életedben. Valakinek köszönhetően igazán előnyös helyzetbe kerülhetsz. De hajlamosabbá válhatsz a szorongásra is.

Oroszlán – májusi horoszkóp

Oroszlán jegyűként rendkívüli kreativitás lehet rád jellemző május hónapban. Olyan ötletek pattanhatnak ki a fejecskédből, amelyek megvalósításának egy részére most, a másik részére a későbbiekben adhat lehetőséget a sors. Megeshet, hogy bármilyen helyzet alakul ki, abból te szerencsésen jöhetsz ki. Az egészségedre, testi épségedre ugyanakkor jobban kellene ügyelned, mert betegség ledönthet a lábadról.

Szűz – májusi horoszkóp

Szűz jegyűként olyan esemény történhet májusban, amely miatt más színben láthatod a világot, benne a saját helyedet. De az is megeshet, hogy olyan lehetőség adódik előtted, amely jó hatással lehet a jövődre. Ha párkapcsolatban élsz, a társad a rokonsága miatt kerülhet olyan állapotba, amikor a te vigaszodra, támogatásodra lesz szüksége. Ha szülő vagy, gyermekedre most igazán büszke lehetsz.

májusi horoszkóp múlt vénusz neptunusz

A Vénusz és a Neptunusz a múltat hozza elő ismét… (fotó: Getty Images)

Mérleg – májusi horoszkóp

Mérleg jegyűként előfordulhat, hogy olyan esemény történik, amely miatt nem látod kristálytisztán a saját jövődet. De az is megeshet, hogy olyan változás kezdődik az életedben, amelyre nem tudsz hatást gyakorolni, mert a dolgok nem rajtad múlnak. A munkában kaotikus helyzet állhat elő, egyik kolléga viselkedése is megdöbbenthet. Megeshet, hogy orvosi vizsgálatra, beavatkozásra kerül sor.

Skorpió – májusi horoszkóp

Skorpió jegyűként a házasságokban, régi együttélésekben béke és nyugalom honol májusban. Életed párjának gondolatai főként a pénz körül foroghatnak, amelyből nincs annyi, amennyi ne tudnátok elkölteni. Ha szülő vagy, gyermeked füllenthet, illetve nagy szüksége van a biztatásodra. Megeshet, hogy egészségi probléma alakulhat ki, de jó az idő bankkal, biztosítással, hagyatékkal kapcsolatos ügyek bonyolítására.

Nyilas – májusi horoszkóp

Nyilas jegyűként a házasságokban, régi együttélésekben akkor lesz béke és nyugalom, ha alkalmazkodsz a társadhoz. Akinek megeshet, hogy olyan problémái adódhatnak, amellyel nem tud egyedül megbirkózni. Most még az a csoda is megtörténhet, hogy a munkádat igazán jól megfizetik. Ha nincs munkád, a sors olyan lehetőséget sodorhat az utadba, amely miatt irigyeid száma megduplázódhat.

májusi horoszkóp 2020

Hamarosan jobbra fordulhat minden a horoszkóp szerint (fotó: Getty Images)

Bak – májusi horoszkóp

Bak jegyűként még az is megtörténhet májusban, hogy kolléga duruzsol a feletteseteknek. De az is megeshet, hogy valaki úgy hazudik, mint a vízfolyás. A szerelem ege ugyanakkor vakítóan kék lehet. A meglévő kapcsolatokban a kedvesedre jó hatást gyakorolhat rokon, vagy közeli ismerős, és ez befolyással lehet a kettőtök kapcsolatára is. Ha nincs állásod, ne aggódj, a sors nem hagy most magadra…

Vízöntő – májusi horoszkóp

Vízöntő jegyűként még az is megtörténhet, hogy ebben a május hónapban csalódást kell elszenvedned. A szerelmi kapcsolatokban páros sajnos zűrös helyzetbe kerülhet. Ha szülő vagy, a csemetéd miatt az idegeid megfeszülhetnek, de legalább hatást tudsz gyakorolni rá. Légy vele őszinte, és akkor azt teszi majd, amit jónak látsz. Kedvez az idő az ingatlannal kapcsolatos ügyek bonyolításának.

Halak – májusi horoszkóp

Halak jegyűként még az is lehet, hogy májusban felkerül a szemedre a romantika rózsaszínű szemüvege. Megeshet, hogy olyan dolgokat képzelsz, amelyeknek nincs valóságalapjuk, és emiatt érhet csalódás. Olyan találkozásban lehet ugyanakkor részed, amely miatt örömödben fülig érhet a szád. A munkában, megélhetésben új helyzet alakul, amelyben azon kívül, hogy alkalmazkodsz, mást nem nagyon tehetsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top