Horoszkóp

Heti horoszkóp 2020. május 4-10. – Végre egy ragyogó hét!

Az érettségizők igazán kedvező napokra számíthatnak a vizsgákat illetően. Igaz, a hetet félbevágja a telihold, de ezt leszámítva végre nagyon pozitív fényszögek támogatják a csillagjegyeket. Íme az első májusi heti horoszkóp.

Ugyan érezhető változásokat május első hetében is jeleznek a bolygók, most mégis számos pozitív fényszög támogatja csillagjegyeket. Már rögtön a hét elején csupa kedvező lehetőségre számíthatnak az érettségizők, és persze mindenki más is. Igaz, a telihold kettévágja a hetet, de szerencsére a feszültséget keltő hatása gyorsan meg is szűnik. A nagy tanító bolygó, a Szaturnusz és a nagy szerencse bolygója, a Jupiter is retrográdba fordul, vagyis a múltból is előhoznak valamit… 

A heti horoszkópból megtudhatod, a te életedben milyen érezhető és fontos változásokat jeleznek most a bolygók. Ezúttal is érdemes a javaslatokat megfogadni és követni.

KOS – heti horoszkóp

Semmi sem olyan most, mint bármikor korábban volt. Az érettségire is vonatkozik ez. Hétfőn kezdődnek az írásbelik. Szerencsések a vizsgázók, mert hétfőn és kedden levegős szuper fényszögek segítenek nekik. Ha te nem most vizsgázol, akkor is kedvező napok ezek a kommunikációhoz. A hét közepének hangulatára rányomhatja a bélyegét a csütörtöki telihold, ami megzavarhatja az alvásodat. Szerencsére péntektől magadra találsz. Hétvégén óvatosan közlekedj! Nehezítheti ugyanis a dolgodat egy szombat esti bolygó szembenállás.

BIKA – heti horoszkóp

Az érettséginél és más vizsgáknál fontosabb számodra a magánéleted harmóniájának megtalálása és megtartása. Ebből a szempontból kritikusnak ígérkezik a csütörtöki teliholdas nap. A születésnapod közelében szeretnéd, ha a barátaid, a rokonaid és a párod felköszöntenének, azonban ebben a válságos időszakban sokan magukkal vannak elfoglalva. Ebből sértődés adódhat. Emlékeztesd magad, hogy ez senkinek nem jó! Inkább békésen közelíts azokhoz, akiket szeretsz. A hétvégéd meghozza az áhított harmóniát.

IKREK – heti horoszkóp

Hétfőn és kedden olyan konstellációk lesznek az égen, amelyek kitűnőek, ha vizsgázol, tanulsz, tárgyalsz, kommunikálsz. Ez kitűnő hír, ha érettségizel, de akkor is jó, ha nem. A hét közepét megnehezítheti a csütörtöki telihold. Könnyen lehet, hogy rosszul alszol ezen az éjjelen. Ne aggódj, mert gyorsan elmúlik! Péntektől sok izgalmas találkozás és vonzó ember vár rád. Egy kis flört is belefér. De vigyázz, senkit ne bánts meg! Szombat este akkor lesz kínos nézeteltérés, ha nem tudtál tapintatos maradni…

Csodás hétre számíthat végre mindenki a horoszkóp szerint

Csodás hétre számíthat végre mindenki a horoszkóp szerint (fotó: Getty)

RÁK – heti horoszkóp

Érdekes módon ezen a héten sem a kedvező, sem a kedvezőtlen fényszögek nem érintenek téged közvetlenül. Ez azt jelenti, hogy nem kell aggódnod, mert te irányítod az eseményeket. Persze nem vagy mindenható: nem rajtad múlik, hogy mi történik. De az igen, hogy milyen hangulatban telnek a napjaid. Ezt igazolja az is, hogy a csütörtöki telihold csak a közeledben lévő gyerekeket, illetve a gyerekes felnőtteket érinti kellemetlenül. Péntektől mindenki derűsebb lesz. A hétvégéd többnyire a szerelem jegyében telik…

OROSZLÁN – heti horoszkóp

Neked is jót tesz az a sok jó konstelláció, amivel indul ez a hét. Közlékeny, közvetlen, közkedvelt leszel. Beszélj, kérdezz bátran! Ha érettségizel, a siker garantált. Hét közepén vigyázz, mert a csütörtöki telihold környékén ingerlékenyebb és fáradékonyabb lehetsz, amiből könnyen adódhat tévedés, hibázás. Akár a munkádban, akár a közlekedésben. Még jó, hogy ez hamar elillan. Péntektől topon leszel újból. Hétvégén energikusnak fogod érezni magad, amit le kell vezetned sporttal, takarítással, mozgással.

SZŰZ – heti horoszkóp

Minden esélyed megvan hétfőn és kedden, hogy a legjobbat és a legtöbbet kihozd, és megmutasd magadból. Ez akkor is jókor jön, ha érettségizel, és akkor is, ha a hétköznapokban szeretnél gördülékenyen haladni. Csütörtökön lesz telihold, ami óvatosságra int, elsősorban a közlekedésben. Péntektől kicsit több figyelmet kéne adnod a családodnak. Különösen a szüleidnek, főleg az édesanyádnak. Nemcsak anyák napján vágyik törődésre. A hétvégéd csodásan kiegyensúlyozottnak és békésnek látszik.

Kedvező fényszögekkel támogatják a bolygók az érettségizőket

Kedvező fényszögekkel támogatják a bolygók az érettségizőket (fotó: Getty)

MÉRLEG – heti horoszkóp

Minden a kezedre játszik hétfőn és kedden. Zseniális fényszögek segítenek neked: minden akadályt és aggodalmat elsöpörnek az utadból. Ebből a jó szériából szerdára is jut még, azonban a csütörtöki telihold léket üthet a pénztárcádon. Meg kell minden kiadást fontolnod, ha nem akarsz mínuszba kerülni rögtön a hónap elején. Péntektől mehetnéked lesz. Mozdulj ki, és az aktuális szabályokat tartsd be! Vasárnap szánj egy kis időt a szobád rendbe rakására! Rend a lelke mindennek – tartja a mondás…

SKORPIÓ – heti horoszkóp

Erős kettősség lesz benned rögtön a hét kezdetekor. Egyik részed begubózna otthon, míg a másik részed társaságra és információkra vágyik. Most mindkettő megvalósítható, ha továbbra is home office-ban dolgozol. Csütörtökön telihold lesz, ami rendkívül érzékenyen érint téged. Úgy érezheted, mindenki cikiz, kritizál, holott erről szó sincs. Könnyebb, ha emlékezteted magadat, ez csak a telihold hatása, ami gyorsan véget ér. Hétvégén megnyugszik a lelked, és kedves gesztussal lep meg valaki.

NYILAS – heti horoszkóp

Szerencsés vagy, ha a hét elején érettségi vizsgát teszel, tárgyalsz, mert szerencsés fényszögek hajtják a malmodra a vizet. A hét közepén jobban kell vigyáznod az egészségedre. Nem a járvány, hanem a mozgásszegény hetek, és a többletkalória bevitel gyengíthet le. Mozogj kicsit többet, egyél kicsit kevesebbet! Péntektől visszatér a régi lendületed, és megint tettre késznek érzed magad. Jó, hogy ebből hétvégére is magaddal viszel egy nagyobb adagot. Vasárnap érdemes kalkulációt készítened visszamenőleg és előre is.

A telihold kettévágja a hetet, de szerencsére gyorsan múlik a hatása

A telihold ugyan kettévágja a hetet, de szerencsére gyorsan múlik a hatása (fotó: Getty)

BAK – heti horoszkóp

Remek fényszögekkel indul, és zárul ez a heted. Az elején jó híreket kapsz pont jókor, mert ezek visszaadják a bizakodást. Annak is örülhetsz, hogy a csütörtöki telihold nem érint téged kedvezőtlenül. Azonban lesznek a közeledben olyanok, akiknek ez az utolsó csepp a poharukban. Legyél velük megértő, és óvatosan kérdezd meg, hogy segíthetsz-e bármit! Kedvelni fogod a hétvégét: két nap alatt két remek fényszög lesz az égen, amelyeket nagy bolygók alkotnak. Azaz nagy dogok kerülnek a helyükre az életedben…

VÍZÖNTŐ – heti horoszkóp

Meglesz az egyensúly a héten belül. Amilyen kitűnő fényszögekkel indul a heted, olyan rázós lesz a hét közepe. Utóbbi nem katasztrófa, csupán a csütörtöki telihold okozhat gondot az alvásciklusodban. Nem baj, majd hétvégén behozod a lemaradást. Erre gondolj, és ne idegesítsd magad feleslegesen! Hétvégén olyan békés, föld konstellációk lesznek az égen, amelyek kedveznek a kertészkedésnek, és mindenféle természettel kapcsolatos szabadidős tevékenységnek. Válassz olyat, ami fizikailag nem túl megterhelő!

HALAK – heti horoszkóp

Simán megoldasz mindent ezen a héten. Egyetlenegy konstelláció jelenthet kihívást: a csütörtöki telihold. Ezt megelőzi szerdán két feszült fényszög, ami egyfajta előszele a Nap-Hold szembenállásnak. Ezt azt jelenti, hogy szerdán és csütörtökön fokozottan óvatosan közlekedj, és fogalmazz! Minden lépésedet és mondatodat gondold meg! Persze nem kell rágörcsölnöd, elég, ha körültekintő leszel. Hétvégén egyszerre „támad” a múlt és a jövő. Jó lenne, ha nem hagynád, hogy megmérgezze az egész hétvégédet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top