Horoszkóp

Megterhelő hétre számíthat ez a 3 csillagjegy

Annak ellenére, hogy ez a mostani hét igazán nagyszerű lehetőségeket, örömteli változásokat hozhat mindenkinek, ezek a csillagjegyek mégis inkább megterhelőnek, mintsem könnyednek, vidámnak érezhetik. A horoszkópból kiderül, te köztük vagy-e, s miért nem találod a helyedet?

Ezen a héten a Nap jegyet vált, s a könnyed és kíváncsi Ikrek jelében folytatja égi útját a Merkúr és a Vénusz bolygókat követve. Pénteken a Hold is csatlakozik, s igencsak felerősödik a levegő elem hatása, hiszen a Szaturnusz is a levegős Vízöntőben jár még. Úgy tűnik, minden felgyorsulhat most körülöttünk, ami ezeket a csillagjegyeket különösen érzékenyen érintheti. 

heti horoszkóp segít megérteni, miért nem találod a helyedet, s miért érzed, hogy ezen a valójában kedvező héten is inkább csak nehézségek történnek veled. Ha ezen jegyek valamelyikében születtél, vagy az aszcendensed tartózkodik az egyikben, a javaslatokat érdemes megfontolnod és követned. S gondolj arra, a sorsod második lehetőséget tár eléd.

A Rák régi sebeket szakít fel a héten

Kedves Rák! Alapból is érzékeny típus vagy, de ezen a májusi héten még érzékenyebbnek érezheted magadat. Nem találod a helyedet, bizonytalannak, s kiszámíthatatlannak érzed a változásokat. A bolygók szerint régi sebek szakadhatnak fel benned újra, s hajlamos lehetsz belemerülni a fájdalmas érzelmekbe is. A helyzetedet rosszabbnak élheted meg, mint amilyen valójában. A legjobb lenne, ha a megoldásra próbálnál figyelni. Gondolj arra, hogy újabb lehetőséget kaptál a sorstól, hogy rendezhess valamit, amivel korábban nem boldogultál. Gyógyítsd meg a lelkedet, most ez a legfontosabb. 

Ezek a csillagjegyek megterhelő hétre számíthatnak

Ezek a csillagjegyek megterhelő hétre számíthatnak (Fotó: Profimedia)

A Skorpió szembe néz mindazzal, amit eddig el akart kerülni

Kedves Skorpió! Te is tudod, számos lezáratlan ügyed van még. S most már nem kerülheted el, hogy ezekkel valóban szembe nézz és meg is oldd. Igazság szerint pozitívan is értékelhetnéd, hogy ezen a héten lehetőséget kapsz a megoldásra. Mindaddig, amíg valamit mindenáron el akarsz kerülni, újra és újra felbukkan az életedben, de most végre rájössz, nincs lehetőséged tovább halogatni az elrendezést. Akár saját magadnak tartozol, akár a korábbi párodnak, próbálj a sarkadra állni, s megoldani a problémákat. Le kell zárnod magadban minden régi dolgot, hogy valóban új életet kezdhess… 

A Halak nem találja a helyét ezen a héten

Kedves Halak! Próbáld megérteni mindazt, ami épp történik veled. Neked bámulatosak a megérzéseid, s valójában mindig pontosan tudod, mi és miért zajlik, változik az életedben. Csupán használd ezt az elképesztő képességedet. Most úgy érezheted, nem ért meg téged a környezeted, s nem is találod a helyedet a családban, az otthonodban. Amikor nem érzed jól magad, az mindig jelzés, hogy valamit változtatnod kell. A legfontosabb, hogy magadhoz találj vissza, s ne mások elvárásainak akarj megfelelni. Veled gyakran megesik, hogy elveszíted önmagadat, most is ilyesmi történik. Lazíts, pihenj minél többet, s egyre jobban leszel.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top