Horoszkóp

Heti horoszkóp 2020. február 24. – március 1. – Minden jó, ha a vége jó

Február utolsó hetére tökéletesen ráilleszthető a mondás, amely szerint minden jó, ha a vége jó. Míg a hét eleje fura megérzéseket hoz, addig a hét közepe számos kihívást tartogat a csillagjegyeknek. De aztán a hétvégére minden rendbe jön. A részleteket a heti horoszkópban olvashatod el.

Február utolsó hetében a Merkúr bolygó továbbra is hátrál a Halak jelében. A Nap és a Neptunusz bolygó is itt tartózkodik, sőt a hét elején a Hold is. A bolygók együttállása különleges megérzéseket hozhat mindenkinek. Aztán a hét közepére megváltozik minden, s kihívásokkal szembesülnek a csillagjegyek. A bolygók szinte mindenkit tesztelnek. Hétvégére az égen is „rendeződnek a konfliktusok”, s március első napjára remélhetően szó szerint is kisüt a nap…

S mi minden vár még rád az elkövetkező napokban? A heti horoszkópból megtudhatod a választ. Ezúttal is érdemes a javaslatokat megfogadni és követni.

KOS

Kos jegyűként a hét legelején hallgatnod kéne a megérzéseidre. Akkor is, ha meredeknek tűnik. Ez kivételesen és kiválóan jól fog jönni a hét közepén, amikor három nap alatt öt nehéz fényszög lesz az égen, s amelyek felfokozzák benned a türelmetlenséget. Az lesz az érzésed, hogy az élet szándékosan akadályokat gördít eléd. Jobb, ha nem erőlködsz, hanem vársz pár napot. Hétvégén helyre áll a rend: két nap alatt négy harmonikus fényszög visszaadja a lelki békédet. Vasárnap már az első tavaszi hónapot, a márciust köszöntheted.

BIKA

Bika jegyűként kellemes csalódás ér a hét elején: valaki sokkal barátságosabban viselkedik, mint amire számítottál. Persze nem szabad túlértékelned ezt. A hét közepén diszkrécióból vizsgázol. Semmiképp sem szólhatod el magad, mert öngólt rúgsz magadnak. Szóval ne legyen őszinteségi rohamod! Ne hidd, hogy hazudsz, ha nem mondod el mindenkinek, hogy mi foglalkoztat! A hétvégéd válasz lesz a „megpróbáltatásokra”: két nap alatt négy szuper fényszög (Hold, Mars, Jupiter, Szaturnusz, Plútó) bizakodásra adnak okot.

IKREK

Ikrek jegyűként február utolsó napjai a legjobbak arra, hogy kitaláld, merre szeretnél haladni tovább. A hét elején három bolygóegyüttállás arra ösztönöz, hogy vizualizáld a jövőt. Szánj időt meditálásra is! Ha nem tudsz meditálni, legalább bambulj! Ha csak merengsz, akkor is jönnek a képek. És most pontosan erre van szükséged. Nevezheted ezt álmodozásnak, ami egyáltalán nem káros. A hét közepén hajlamos leszel túlköltekezni magad. Ne tedd! Szerencsére hétvégén magadhoz térsz, és józan üzemmódba kapcsolsz. Ne ítéld el a spórolást!

A Halak jelében hátráló Merkúr kommunikációs nehézségeket jelez (Fotó: Getty)

RÁK

Rák jegyűként végre egy olyan hétfő, amit nem utálsz. A Halakban együtt álló bolygók még kedden és szerdán délelőtt is léleksimogatóan hatnak rád. Viszont a hét közepén három napon belül öt feszült fényszög olyan feszültséget jelez, ami a párkapcsolatodban és a munkádban is konfliktus esélyét hordozza. Ne ijedj meg, attól még nincs világvége, hogy nem értetek egyet mindenben. Lehet, hogy nem most kéne tisztázni a félreértéseket. Hétvégén sokkal békésebb konstellációk lesznek, vagyis ha teheted, napold el a konfliktus rendezését!

OROSZLÁN

Oroszlán jegyűként semmi tavaszi hangulatod sincs. Hiába enyhe az idő, hiába csicseregnek a madarak, hiába kezdődik vasárnap a március, valami mégis hiányzik. A bolygók pontosan leírják, hogy mi ez: egy kis változatosság. Hét közepén nő a nyomás a munkahelyeden, amitől lehetne még borúsabb kedved, de előbújhatna belőled a játékos éned is. Érdemes lenne derűt csempészni a munkahelyedre. Vegyél fel vicces zoknit, vagy tegyél az asztalodra táncoló figurát! És tudj róla, a hétvégére elmúlik a rossz kedved!

SZŰZ

Szűz jegyűként a hét elején próbára tesznek a bolygók: csupa olyan emberrel lesz dolgod, aki figyelmetlen, szétszórt, és ráadásul feleslegesen sokat beszél. Hozzájuk rengeteg türelem kell. Semmiképp se küldd el őket melegebb éghajlatra (magadban se)! A hét közepén a gyerekek, vagy gyerekes vágyaid extra kiadást okozhatnak. Legyél résen! Nem lesz könnyű dolgod, mert három nap alatt öt fényszög „támad”. Még jó, hogy a hétvégén ismét rend lesz, amikor is két nap alatt négy szuper fényszög kedvez neked. Ezzel igazán jól indul a márciusod.

Nagyon erős megérzésekkel indul a hét (Fotó: Pixabay)

MÉRLEG

Mérleg jegyűként nagyon vigyázz az egészségedre a hét elején! Ebben az enyhe időben könnyen megfázhatsz. Egy kis torokfájásból, orrfújásból komolyabb baj is lehet. A Halak bolygók teázást javasolnak. Semmiképp se igyál hideg, szénsavas üdítőt! A hét közepén minden okod meglesz a sértődésre, ugyanis három napon belül öt kritikus fényszög kritikus megnyilvánulást jelez. Jobb, ha elengeded a füled mellett. Azért van két füled, mert egyiken be, a másikon ki… Jó hír, hogy hétvégén csak harmonikus fényszögek lesznek az égen.

SKORPIÓ

Skorpió jegyűként a kreativitásod csúcsra jár a hét elején. Minden apróbb és nagyobb ötletet csípj el, és írj le, nehogy elszálljon! Most ne törődj azzal, hogyan valósíthatod meg! De egyelőre ne beszélj róla senkinek! Különösen ne a hét közepén, amikor a kommunikációt nehéz fényszögek (Hold-Mars, Hold-Jupiter, Hold-Plútó, Hold-Szaturnusz, Vénusz-Plútó) nehezítik. Péntektől semmi más nem érdekel, csak a szerelem, a randevú, illetve ezek megléte, vagy hiánya. Szerencsére szerencsés konstellációk lesznek az égen…

NYILAS

Nyilas jegyűként alig tudsz a munkádra koncentrálni a hét elején, mert otthoni gondok és/vagy feladatok vonják el a figyelmedet. Ha teheted, vegyél ki szabadságot! Ha nem, akkor legalább lassabban dolgozz! A rutin most nem megy. Hét közepén bosszantó helyzet adódhat, aminek okozója gyerek, vagy gyerekes felnőtt. Hiába húzod fel magad, a dolog ettől nem oldódik meg. A hétvége már a tavaszt hozza: vasárnap kezdődik a március. Csupa kellemes fényszög lesz az égen, ami kellemes hangulatot szimbolizál nálad.

A hétvége szerencsére csodásan alakul (Fotó: Getty)

BAK

Bak jegyűként rendkívül ellentmondásos lesz a heted: a hét elején túl sok infó érkezik, s nehéz lesz kihámozni, melyik fontos, melyik aktuális. A hét közepén úgy fogod érezni magad, mint egy óvónéni, aki csomó dedós között próbál zöld ágra vergődni. Sajnos három napon belül öt nehéz fényszög nehezíti a dolgodat. Azonban jön a hétvége és a megoldás, amikor két napon belül négy szuper fényszög (Hold-Mars, Hold-Jupiter, Hold-Plútó, Hold-Szaturnusz) visszaadja az emberekbe és az értelmes kommunikációba vetett hitedet…

VÍZÖNTŐ

Vízöntő jegyűként szinte minden gondolatod a pénz körül forog. Új pénzforrás adódik, de össze vagy zavarodva azzal kapcsolatosan, hogy elvállald-e. Nem ártana tanácsot kérni valakitől. Az illető olyan személy legyen, akiben megbízol, és persze ért is hozzá! A hét közepén jól fontold meg, hogy kinek mit mondasz. Próbára tevő fényszögek komoly kihívást jeleznek. Okosabban tennéd, ha most kicsit csendben maradnál. Hétvégén mindenképpen jusson időd a családodra! Nagyon várják, hogy közös programot csinálj velük.

HALAK

Halak jegyűként az elmúlt vasárnapi Halak újhold egyfajta folytatása a hét elején kirajzolódó további három bolygóegyüttállásnak (Hold-Merkúr, Hold-Neptunusz, Nap-Merkúr). Ez mind arra jó, hogy újíts, és beszélj a terveidről. Azonban a retrográd Merkúr arra int, hogy ne oszd meg a gondolataidat válogatás nélkül mindenkivel! Nem kell bizalmatlanná válnod, elegendő a visszafogottság. Hét közepén ügyelj rá, hogy mire mennyi pénzt adsz ki! Hétvégén a Bika Hold és a föld jegyekben járó bolygók természetjárásra, kertészkedésre alkalmas napokat jeleznek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top