Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek padlóra kerülnek ezen a héten

Ezeknek a csillagjegyeknek bőven tartogat kihívásokat ez a mostani hét. A horoszkóp szerint egyetlen dolog vigasztalhatja most őket, hogy már nem tart sokáig ez a lejtmenet... Te köztük vagy?

Ezen a júliusi héten meglehetősen nehéz fényszögeket jelez a horoszkóp. S az elkövetkező napok bizonyos szinten valójában mindenkit próbára tesznek, a következő csillagjegyeknek különösen sok feszültséget, nehézséget és megpróbáltatást jeleznek a bolygók.

Ha te is a következő jegyek közé tartozol, vagy az aszcendensed áll valamelyikben, a heti horoszkóp szerint ne lepődj meg, ha ezen a héten egyáltalán nem találod a helyedet. Bármi történik most veled, gondolj arra, hamarosan minden sokkal jobb lesz. Kitartás, pozitív változás tényleg előbb érkezik, mint sejted…

A Kos idegeit a család feszíti ezen a héten

Kedves Kos! Az egész heted nem lesz könnyű, de a keddi nap talán a legnehezebb. Nagyon sok feszült pillanatot, kimerítő beszélgetést jeleznek a bolygók a családban. S most nem sok türelmet érzel a többiekhez, és szíved szerint inkább magadra zárnád az ajtót. Érdemesebb tisztázni mindenkivel a félreértéseket, megbeszélni, ki mire vágy most a leginkább. Az is fontos, hogy ne hánytorgasd fel a régi sérelmeket, inkább koncentrálj a mostani feladatokra. Te is tudod, senkit sem változtathatsz meg, de a konfliktusok kezelésével egyre erősebbé válhatsz. A legproblémásabbnak tűnő feladatok tanítanak a legtöbbet. Adj kis időt magadnak, majd tegyél rendbe mindent körülötted. Menni fog, hidd el!

Ezek a csillagjegyek nem találják a helyüket ezen a héten

Ezek a csillagjegyek nem találják a helyüket ezen a héten (fotó: Getty)

Az Oroszlán a legszívesebben elzárkózna a világ elől

Kedves Oroszlán! Nem véletlenül vágysz a változásra. Szerencsére nem kell már nagyon sokat várnod rá, de ezen a héten még próbára teszik a türelmedet, a kitartásodat a bolygók. Ne lepődj meg, ha a világot nem olyan szépnek és jónak látnod, mint szeretnéd, sőt, egyáltalán nem találod a helyedet benne. A legjobb és a legtöbb, amit magadért tehetsz, hogy elfogod, amit most dob neked az élet. Ne akarj harcolni ellene, inkább hagyd, hadd jöjjön, aminek jönnie kell. Amikor elfogadó vagy, minden sokkal egyszerűbbé válik, s már nem is tűnik, annyira problémásnak az adott helyzet. Figyelj az egészségedre, és törődj magaddal. Ez most a legfontosabb feladat számodra.

A Nyilas az érzéseit nem érti ezen a héten

Kedves Nyilas! Te is csak keresed valódi önmagadat ezen a júliusi héten. Valahogy minden nagyon nehezen megy, és bármibe fogsz, úgy érzed, csak egy helyben topogsz, semmivel sem haladsz előre. Minél inkább erőlteted, csak annál nehezebbé teszed a saját helyzetedet. A legfontosabb a teljes elengedés. Bármit dob neked most az élet, békülj meg vele. Ha teheted, tölts minél több időt egyedül a szabadban, s figyeld az érzéseidet. Gondolkodj el a céljaidon, magadon, az életeden, mindazon, ami a legjobban foglalkoztat. Nagyon izgalmas felismeréseket tehetsz, s rájössz arra is, hogy nincs veszve semmi sem…

Ez is érdekelhet július tarot jóslat Megnézem

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top