Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp 2020. július 8-14.: Csupa meglepetés ez a hét

Csupa meglepetés ez a hét. Mindenféle értelemben. A Hold szeszélyes és változékony, s ezen a júliusi héten is számos meglepetést tartogat. A holdhoroszkópból kiderül, mi mindenre számíthatsz...

Tombol a nyár, de az időjárás továbbra is változékony és kiszámíthatatlan. Ez az egész év csupa meglepetés volt már eddig is, de nem lesz másképpen ezen a héten sem. A Hold hol a víz, hol a tűz dominanciáját erősíti fel. Érzelmek és szenvedély váltakozik mindenkiben…

SZERDA július 8.: Csak este vált jegyet a Hold, ami azt jelenti, hogy semmi fontos eseményről nem maradtál le. Ha az előző két napban nem jutott időd átgondolni és persze elengedni mindazt, amihez mereven ragaszkodsz, még ma is megteheted. A fogyó Hold segít neked. Emellett mindenképpen szellőztess, lélegezz, és fújd ki magadból az összes feszültséget!

CSÜTÖRTÖK július 9.: Ma már a vizes Halakban jár a Hold, ami a víz elemi energia dominanciáját hozza. Ettől érzelgős és szentimentális hangulat uralkodhat el rajtad. A sírás sem kizárt, persze nem kötelező sírni. Ne felejts el megöntözni a növényeket, kimosni a szennyes ruhákat, és minél több folyadékot inni! Ez mind aktuális lesz csütörtökön.

PÉNTEK – július 10.: A Halak vizes jegy. Ez azt jelenti, hogy pénteken a Hold minden vízzel kapcsolatos tevékenységet támogat. A régiek azt javasolták, hogy vizes napokon öntözd a növényeket. A fogyó Hold hatékonnyá teszi a mosást, mert gyorsabban és alaposabban szabadulsz meg a szennyeződésektől. Ugyanez okból tanácsos ma felmosni és lemosni a mosható felületeket.

Érezhető meglepetéseket tartogat a fogyó Hold a héten

Érezhető meglepetéseket tartogat a fogyó Hold a héten (fotó: Getty)

SZOMBAT július 11.: Reggel a Kosba lépő Hold gyökeresen megváltoztatja a hangulatodat. Sokkal erősebbnek és energikusabbnak érzed magad mostantól. A Hold aktivitást, türelmetlenséget és versenyszellemet hoz magával, ami inkább sportra és karrierépítésre alkalmas. Keress kihívásokat, célokat, és készíts terveket a nyár hátralévő részére! Megéri…

VASÁRNAP – július 12.: Még vasárnap is a Kosban jár a Hold, amelynek köszönhetően a mai nap is az aktivitás jegyében telik. Olyan feladatokat válassz, amit rövid idő alatt meg tudsz csinálni! Közben nem baj, ha megizzadsz, hiszen ez is kiváló méregtelenítő módszer. Süthetsz, befőzhetsz, de ne nagy mennyiségben! Mára fogászati tilalom van érvényben.

HÉTFŐ – július 13.: Ne lepődj meg, ha még hétfőn sem bírsz magaddal, mert annyi energiád lesz. A Hold csak este lép át a Bikába, addig továbbra is a Kos Hold tesz igazán szorgossá téged. Ha ma sütsz és/vagy befőzöl, mind kitűnően fog sikerülni. Tanácsos az ágyneműket kitenned szellőztetni, remélhetőleg száraz idő lesz ma. A fűszernövények szárítása is időszerű. Viszont fogászati tilalom van érvényben továbbra is…

KEDDjúlius 14.: A Bika fogyó Hold kedvez az arc- és/vagy bőrtisztításnak. Ilyenkor könnyebb mindenféle szennyeződéstől megszabadítanod a pólusaidat. Egy hosszabb szellőztetéssel és az ágynemű szellőztetésével a rossz szagoktól is könnyedén megszabadulhatsz. Még ma is fogászati tilalom van, de ma már az alsó fogsorra vonatkozóan.

Ezekben a jegyekben jár a héten a júliusi fogyó Hold

Erre figyelmeztet a júliusi fogyó Hold

Erre figyelmeztet a júliusi fogyó Hold (nlc)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top