Horoszkóp

Heti horoszkóp 2020. július 13-19.: Nem indul fényesen a hét, de aztán jön a változás

Meglehetősen döcögve indul a hét, de aztán egyre jobban alakul minden a legfrissebb heti horoszkóp szerint. Sok jóra számíthatsz, de azért figyelmeztetnek is egy-két fontos dologra a bolygók...

Feszültséggel és nehézségekkel indul az újabb júliusi hét. A Nap még ezen a héten is a Rák jelében jár, ugyanitt tartózkodik a Merkúr bolygó, amely végre elindul előre, és újra segíti a kommunikációt. A Bak jelében együtt álló bolygók ezúttal a Nappal kerülnek szembe, s jócskán megbolygatják a csillagjegyek életét. Szerencsére a hét második felében kedvező és támogató fényszögekre is lehet számítani, így összességében egészen jól alakul a hét. A heti horoszkópból ezúttal is megtudhatod a legfontosabb a részleteket. Érdemes előre felkészülni a legérezhetőbb és legfontosabb változásokra.

KOS – heti horoszkóp

Nem indul fényesen ez a heted, mert szétszakít a múlt és a jövő. Hol a múlton keseregsz, hol a jövő miatt aggódsz, pedig pontosan tudod, hogy egyik sem visz előre. Szerencsére a hét közepén három szuper fényszög visszahozza az optimizmusodat. De szerencsére ez nem elmélet, hanem konkrét tény. Ehhez csupán nyitottnak és ébernek kell lenned. Ebben te jó vagy. Hétvégén ne sajnáld az időt családi programtól! Látogasd meg a rokonaidat, vagy hívd át a szüleidet ebédre! Meglátod, nagyon hálásak lesznek…

BIKA – heti horoszkóp

A keddi Nap-Jupiter szembenállás meghatározza a hét elejét, ami neked a közlekedésben okozhat gondot. Nem szabad sietned, és nem szabad agresszíven reagálnod mások bénázására. Ha ezt sikerül konfliktus nélkül megúsznod, jutalomnak is veheted azt a három szuper konstellációt, ami megszépíti a hét közepét. Ettől megnyugszol, sőt elégedettség lesz úrrá rajtad. A hétvégén akkor fogod jól érezni magad a bőrödben, ha társasági életet élsz. Keresd az olyan vidám emberek közelségét, akikkel lehet nevetni!

IKREK – heti horoszkóp

Azzal kezdődik a hét, hogy valami titokra rájössz, vagy valaki rád bízza a titkát. Ezt most mindenáron meg kell tartanod magadnak. Ne feledd, hogy diszkrécióból vizsgázol! A hét közepén a bolygók és a kitűnő fényszögek szerint ez most kitűnően megy neked. Te leszel a legjobban meglepődve. Csütörtökön és pénteken elemedben leszel, a Hold-Vénusz együttállásnak köszönhetően szépnek és szerethetőnek fogod érezni magad, amitől madarat lehet fogatni veled. Hétvégén a Rák Hold miatt érzékennyé válhatsz…

Nem indul könnyen a hét, de aztán egyre jobban alakul minden

Nem indul könnyen a hét, de aztán egyre jobban alakul minden (fotó: Getty)

RÁK – heti horoszkóp

Egy ideje érzed, hogy valami nagy vita fog kirobbanni. Ez a rémálmod a hét elején megvalósulni látszik a keddi Nap-Jupiter szembenállás szerint. A Rák Nap miatt most a te kezedben van az irányítás. Ha megőrzöd a kedvességedet, ki tudod védeni a perpatvart. A hét közepén sokat tanulhatsz valakitől, aki józan és higgadt. A hétvége előtt gondold meg, hogy kinek mit mondasz. Hétvégén a Rák Hold kissé sértődékennyé tehet téged, főleg egy türelmetlen, érzéketlen, figyelmetlen ember beszólásától.

OROSZLÁN – heti horoszkóp

A saját egészségeddel törődj, ne mások nyafogásával! A keddi Nap-Jupiter szembenállás veszélyt jelent. Vigyázz magadra, igyekezz egészséges ételekkel, italokkal „kényeztetni” a testedet! De most tényleg semmiből sem sokat! Remek fényszögek, remek esélyeket szimbolizálnak a hét közepén, szóval nem reménytelen az egész. A hétvége előtt kapcsolódj bele mindenféle beszélgetésbe, mert fontos infókhoz juthatsz! A hétvégén lazíts, sok pihenésre van szükséged. Ez is az egészséged megőrzése jegyében történjen!

SZŰZ – heti horoszkóp

Kedden, szerdán és csütörtökön is lesznek kedvedre való bolygóállások, amelyek felbátorítanak, és inspirálnak valami újra. Határozottan használd a kreativitásodat, és meglátod, mindenre találsz megoldást. A hétvége előtt hírek jönnek a munkahelyedről. Valaki lelkesen mesél, miközben benned nő a feszültség, de ne mutasd, mert ez megváltozhat még. Hétvégén baráti meghívást kaphatsz. Könnyen lehet, nincs kedved menni. Kérj segítséget, hogy vigyen oda valaki, ugyanis csodásan fogod érezni magad.

A Merkúr bolygó direktbe fordul, s újra támogatja a tiszta és érthető kommunikációt

A Merkúr bolygó direktbe fordul, s újra támogatja a tiszta és érthető kommunikációt (fotó_ Getty)

MÉRLEG – heti horoszkóp

A keddi Nap-Jupiter szembenállás nincs rád valami jó hatással. Úgy érzed, nem tudsz helytállni mindenhol. Ha begörcsölsz, akkor nincs esélyed. Hallgass arra a családtagodra, aki bátorít, hisz benned, és drukkol neked! Ne gondold, hogy hízeleg! Csütörtöktől jobb passzban leszel, innentől könnyebbnek érzed magad és mindazt, ami eddig nyomasztott. A hétvégéd a jövőd megtervezésével telik. Semmi baj azzal, hogy foglalkoztat a „hogyan tovább”, de az már baj, ha ettől megfájdul a fejed…

SKORPIÓ – heti horoszkóp

Nem mindegy, hogy kire hallgatsz, kit utánozol, kire akarsz hasonlítani. A hét eleje ennek mérlegelésével telhet, persze a hiúságod megtiltja, hogy ezt bevalld. De legalább magaddal legyél őszinte! A hét közepén meggondolatlan költekezésre leszel hajlamos egy Hold-Vénusz együttállás szerint. Egészen apró, de teljesen felesleges dolgot akarsz megvenni. Aludj rá egyet, és másképp fogod látni. Hétvégén helyreáll a lelki békéd. Mindent kedvezőbb fényben látsz. Ez már jó alap, hogy jó döntéseket hozhass.

NYILAS – heti horoszkóp

Bolygód, a Jupiter kedden szembe kerül a Nappal, ami kellemetlen, sőt frusztráló helyzetet eredményezhet. Szeretnéd, ha mások is tisztességesen és lojálisan viselkednének veled, de ez pillanatnyilag lehetetlennek látszik. Kár lenne emiatt őrlődnöd. A hét második felében találkozol valakivel, aki nagy hatással lesz rád. Lehet, hogy ellenállhatatlanul vonzónak találod, és beleszeretsz. Hétvégén valamelyik elképzelésed viszont nem jön össze. Ha bosszankodva engeded el, azzal elronthatod az egész hétvégédet…

A hétvége ismét az érzelmekről szól

A hétvége ismét az érzelmekről szól (fotó: Getty)

BAK – heti horoszkóp

Toleranciából vizsgázol a keddi és a szerdai bolygó-szembenállások szerint. Több olyan emberrel lesz dolgod, aki idegesítően panaszkodik ahelyett, hogy megoldást keresne. Te hiába tudod, mit kell tenniük, nem teheted meg helyettük. Szóval hagyd! Szerdán és csütörtökön három szuper fényszög jobb kedvre deríthet. A hétvége előtt jót tenne, ha egyeztetnél a munkatársaiddal. Menj a dolgok elébe! Hétvégén a szerelemé a főszerep. Ha van párod, vele, ha még nincs, akkor egy új partnerrel csinálj programot!

VÍZÖNTŐ – heti horoszkóp

Kívülállónak érezheted magad a hét elején. Szerinted most kihagynak fontos témákból a munkahelyeden. Duzzogás helyett, ügyesen folyj bele! Ne sértődj meg, mert senki nem szeret sértődött emberrel egyeztetni. A hét közepén elemedben leszel, s ekkor már könnyebben és gördülékenyebben megy a kommunikáció. Természetesen és nyugodtan tudsz a másik szemébe nézni. Hétvégén szeretnél dolgozni, vagy látványosan haladni valamivel. Ha lehet, vonj be valakit! Az ő közreműködésével egyszerűbb lesz minden.

HALAK – heti horoszkóp

Tudsz úszni az árral? Már sokszor hallottad, hogy ez olykor hasznos. Most kipróbálhatnád, mert a kedvező konstellációk megadják a lehetőséget. De a hét közepén több olyan fényszög is lesz, ami inkább a gyakorlatiasságot erősíti. Racionálisan akarsz dönteni, ez is megoldás. Igazad van, nem szabad semmit erőltetni, mert az erőlködésből semmi jó nem sül ki. Hétvégén a Rák Hold segít, hogy kicsit lazíts, és átadd az irányítást a sorsnak, a karmának, az angyaloknak, vagy annak, amiben hiszel…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top