Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy küzdelmes hét elé néz

Ezeknek a csillagjegyeknek csöppet sem lesz könnyű ez a hete. Az előttük álló napokban számtalan kihívást és akadályt állíthat eléjük a sors. Szerencsére semmi sem tart örökké, ahogyan ez a hét sem. A horoszkóp szerint erre kell most a leginkább figyelniük.

Ezen a héten több változást is jeleznek a bolygók. Hétfőn a Merkúr retrográd, avagy hátráló mozgásba kezd, amivel jócskán megnehezíti a csillagjegyek kommunikációját. Aztán a Nap szerdán a Halakban folytatja égi útján, többek érzelmi életét kavarja fel. A vasárnap viszont csodásnak ígérkezik. Ha az eleje nem is lesz könnyű, legalább nagyszerűen végződik.

Ezeknek a csillagjegyeknek nem lesz könnyű február harmadik hete. De bármit is hoz az élet, tudniuk kell, minden okkal történik velük. A nehézségek ellenére hamarosan megértik, mi mindenre tanítja őket a sors. Ha te is e jegyek valamelyikében születtél, vagy az aszcendensed áll az egyikben, a horoszkóp szerint most nem a legjobb hétre számíthatsz. De szerencsére a nehezebb fényszögek és ez a hét és sem tart örökké…

A Kos elbújna a világ elől a héten

Kedves Kos! Nos, szó mi szó, nem leszel a helyzet magaslatán ezen a februári héten. Valahogy most mindenkit ellenségnek érzel, s nem találod a környezeteddel sem a közös hangot. Hajlamos leszel halasztgatni a legfontosabb teendőket, s a múltban merengeni ahelyett, hogy a jelen pillanatait élnéd meg. Mielőtt nagyon mélyre merülnél lelked mocsarában, jusson eszedbe, hogy megígérted magadnak, idén a boldogságra, az örömre fókuszálsz. Teljesen mindegy, mit mondanak a többiek, te a saját utadat akarod járni. Persze, ezen a héten nem lesz egyszerű optimistának maradni, de ez nem jelenti, hogy le kéne térned az útról, amit az év első napjaiban kitűztél magadnak…

Ezekre a csillagjegyekre küzdelmes hét vár (Fotó: Getty)

Az Oroszlánt beszippantja a múlt a héten

Kedves Oroszlán! A karma nem csupán annyit jelent, hogy megtorlod a múltban elkövetett fájdalmakat, és máris jóvá tettél mindent… A karma valójában valaminek a következménye, melyet nem is annyira egyszerű behatárolni, megfejteni. S épp ezért nem oldhatod meg egyik napról a másikra. Ezen a héten ugyanakkor rájössz, hogy a karma valójában a te döntésed eredménye. Bármi is történik, jusson eszedbe, az lehetőség, hogy kijavíthasd a múltat. Most csak meg kéne engedni magadnak, hogy történjen, aminek történnie kell ahelyett, hogy a karmáról szerzett tudásodat akarnál használni. Valójában senki sem tudja pontosan a megoldást. Ezért is fogd fel inkább játéknak az egészet. Akkor könnyebb lesz. 

A Nyilas alkut köt a héten

Kedves Nyilas! Imádod a kalandokat, nagyon szeretsz utazni, de ezen a héten inkább a kellemetlen szituációk elől menekülnél. Bizony hajlamos lehetsz a problémákat kikerülni ahelyett, hogy szembenéznél azokkal. Pedig most minél inkább menekülőre fogod, a probléma annál mélyebbre kerül a lelkedben. Muszáj szembe nézned magaddal, a lelkeddel és mindazzal, amit meg kell most oldanod. Úgy tűnik, a csontvázak kiesnek a szekrényből. Valahol a szívedben is érzed, hogy meg kellene békülnöd azzal, amit mereven elutasítasz. Hidd el, az csöppet sem a gyengeség jele, hogy szükséged van a szeretetre, az elfogadásra, a megbecsülésre, a megértésre. Kérd a többiektől! Megérdemled.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top